עזרה | המחשב דורש איתחול אבל לא מוכן לאתחל
-
יש לי כרטיס זכרון [סאנדיסק] שמאתמול כשאני מכניס אותו למחשב הוא דורש אתחול. בלית ברירה אשרתי לאתחל אותו, אך אז פתאום המחשב כותב שאין לו אפשרות לאתחל אותו. וכך זה חוזר על עצמו שוב ושוב.
יש למישהו מושג מה זה ומה אפשר לעשות?
אשמח מאד לכל עזרה בענין.
מצו"ב צילום מסך. -
יש לי כרטיס זכרון [סאנדיסק] שמאתמול כשאני מכניס אותו למחשב הוא דורש אתחול. בלית ברירה אשרתי לאתחל אותו, אך אז פתאום המחשב כותב שאין לו אפשרות לאתחל אותו. וכך זה חוזר על עצמו שוב ושוב.
יש למישהו מושג מה זה ומה אפשר לעשות?
אשמח מאד לכל עזרה בענין.
מצו"ב צילום מסך. -
@יעקבב-0 תעלה צילום מסך מניהול דיסקים.
איך שזהה נשמע זה כנראה מחיצת RAW, וכנראה שלא מומלץ להמשיך להשתמש בכרטיס.
החומר עליו נצרך?
@ע-ה-דכו-ע
איך אני מגיע לניהול דיסקים?
ובנוגע לחומר שעליו - הוא בהחלט נצרך לי [אם תהיה לי אפשרות לאתחל לפחות אוכל לשחזר אותו].. -
@יעקבב-0 תעלה צילום מסך מניהול דיסקים.
איך שזהה נשמע זה כנראה מחיצת RAW, וכנראה שלא מומלץ להמשיך להשתמש בכרטיס.
החומר עליו נצרך?
@ע-ה-דכו-ע
מצאתי, מעלה צילום מסך.
תודה רבה. -
@ע-ה-דכו-ע
איך אני מגיע לניהול דיסקים?
ובנוגע לחומר שעליו - הוא בהחלט נצרך לי [אם תהיה לי אפשרות לאתחל לפחות אוכל לשחזר אותו]..@יעקבב-0 כתב בעזרה | המחשב דורש איתחול אבל לא מוכן לאתחל:
@ע-ה-דכו-ע
איך אני מגיע לניהול דיסקים?התחל + X ואז ניהול דיסקים בתפריט הנפתח בצד ימין.
ובנוגע לחומר שעליו - הוא בהחלט נצרך לי [אם תהיה לי אפשרות לאתחל לפחות אוכל לשחזר אותו]..
קודם משחזרים, אח"כ מאתחלים.
-
@ע-ה-דכו-ע
מצאתי, מעלה צילום מסך.
תודה רבה.@יעקבב-0 כתב בעזרה | המחשב דורש איתחול אבל לא מוכן לאתחל:
@ע-ה-דכו-ע
מצאתי, מעלה צילום מסך.
תודה רבה.אני עדיין לא רואה את התמונה, אבל אתה יכול לעבור בינתיים על המדריך הזה:
https://mitmachim.top/post/932009עריכה: ראיתי את התמונה, זה באמת מחיצת RAW, תשחזר כמו במדריך שם, ואח"כ לא מומלץ כ"כ להמשיך להשתמש בכרטיס.
-
@יעקבב-0 כתב בעזרה | המחשב דורש איתחול אבל לא מוכן לאתחל:
@ע-ה-דכו-ע
מצאתי, מעלה צילום מסך.
תודה רבה.אני עדיין לא רואה את התמונה, אבל אתה יכול לעבור בינתיים על המדריך הזה:
https://mitmachim.top/post/932009עריכה: ראיתי את התמונה, זה באמת מחיצת RAW, תשחזר כמו במדריך שם, ואח"כ לא מומלץ כ"כ להמשיך להשתמש בכרטיס.
@ע-ה-דכו-ע
תודה רבה. מנסה עכשיו לשחזר ומקוה שיצליח בעז"ה... -
@ע-ה-דכו-ע
תודה רבה. מנסה עכשיו לשחזר ומקוה שיצליח בעז"ה... -
@יעקבב-0
אני מוריד את תוכנות השיחזור מהמדריך הנ"ל, אך דרושה סיסמה לפתיחתם, ולא מופיע שם מה היא. תדע אולי לעזור לי?
נסיתי מתמחים טופ, 1234, ולא הלך...@יעקבב-0 כתב בעזרה | המחשב דורש איתחול אבל לא מוכן לאתחל:
@יעקבב-0
אני מוריד את תוכנות השיחזור מהמדריך הנ"ל, אך דרושה סיסמה לפתיחתם, ולא מופיע שם מה היא. תדע אולי לעזור לי?
נסיתי מתמחים טופ, 1234, ולא הלך...אין לי מושג, אולי 123... אם לא תסתדר יהיה אפשר לתייג את @ ייייי
-
@יעקבב-0
נסיתי מתמחים טופ, 1234, ולא הלך...אין לי מושג, אולי 123... אם לא תסתדר יהיה אפשר לתייג את @ ייייי
@ע-ה-דכו-ע
צדקת! -
@יעקבב-0
@ע-ה-דכו-ע
אני מנסה לשחזר, והוא לא נותן...
מצו"ב צילום מסך. -
@ע-ה-דכו-ע
מצו"ב צילום מסך.@יעקבב-0 כתב בעזרה | המחשב דורש איתחול אבל לא מוכן לאתחל:
@ע-ה-דכו-ע
מצו"ב צילום מסך.אני לא מכיר את התוכנה הזו, יש שם במדריך סרטון הדרכה, ראית אותו?
-
@ע-ה-דכו-ע
מצו"ב צילום מסך.אני לא מכיר את התוכנה הזו, יש שם במדריך סרטון הדרכה, ראית אותו?
@ע-ה-דכו-ע
ראיתי, וזה לא עובד לפי הסרטון, נראה שהמחשב לא מזהה את הכרטיס זכרון.
נסיתי גם בתוכנת שיחזור השניה וקבלתי גם אותה תוצאה, מצורף צילום מסך. -
@ע-ה-דכו-ע
מצאתי, מעלה צילום מסך.
תודה רבה.@יעקבב-0 לצערנו הכרטיס זיכרון (כונן F) לא מזוהה כלל במלוא גודלו בניהול דיסקים, שזה אומר שיש בעיה פיזית בכרטיס (אולי נסדק אולי נשבר אולי ניקב וחסר כלשהוא). שלמעשה אומר ששום תוכנה לא תדע להתמודד עם הבעיה.
תנסה אולי להכניס את הכרטיס עם קורא כרטיסים אחר, אבל אם זה עדיין לא יזוהה טוב, זוהי אכן בעיה.
אם החומר חשוב לך, תוכל לנסות לשחזר את זה במעבדה פיזית (זה יעלה אלפי שקלים, תלוי כמה הנזק), ולכן רק אם זה ממש ממש חשוב, תחשוב על שחזור. -
@יעקבב-0 לצערנו הכרטיס זיכרון (כונן F) לא מזוהה כלל במלוא גודלו בניהול דיסקים, שזה אומר שיש בעיה פיזית בכרטיס (אולי נסדק אולי נשבר אולי ניקב וחסר כלשהוא). שלמעשה אומר ששום תוכנה לא תדע להתמודד עם הבעיה.
תנסה אולי להכניס את הכרטיס עם קורא כרטיסים אחר, אבל אם זה עדיין לא יזוהה טוב, זוהי אכן בעיה.
אם החומר חשוב לך, תוכל לנסות לשחזר את זה במעבדה פיזית (זה יעלה אלפי שקלים, תלוי כמה הנזק), ולכן רק אם זה ממש ממש חשוב, תחשוב על שחזור. -
@אלישי
ייאשת אותי...
בכל אופן תודה על התשובה הברורה.
ואגב - ידוע לך אולי סיבה למה זה קורה? כי זה כבר פעם שניה שקורה לי כזה דבר...@יעקבב-0 כרטיסי SD אינם אמינים, בפרט אם קונים מחודשים וכדומה בכל המכירות או הדוכנים המזדמנים.
אמנם כרטיסים של סאן דיסק, נחשבים יותר אמינים מהאחרים, אבל תכל'ס תמיד כדאי לגבות את החומר המצטבר על הכרטיסים הללו (או על זיכרונות פלאש האחרים, כמו דיסק און קי וכדומה וכ"ש מיקרו SD). -
@אלישי
ייאשת אותי...
בכל אופן תודה על התשובה הברורה.
ואגב - ידוע לך אולי סיבה למה זה קורה? כי זה כבר פעם שניה שקורה לי כזה דבר...