בקשת מידע | סרטונים באתר טמו
-
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
אני צריך את הקוד שאחראי לזיהוי והפעלת הסרטון במעבר של העכבר על גבי המוצר
0
לא הבנתי בדיוק מה אתה מנסה לעשות
אבל את כל המידע שאתה צריך יש בכלי מפתחיםאני יודע אבל לא הצלחתי לבודד את מה שאחראי בפועל על הזיהוי והתצוגה של הסרטונים
אני רוצה שגם כשהעכבר יטייל מעל פריט זה לא ינסה להציג שום סרטון של המוצרjavascript:(function(){document.head.appendChild(Object.assign(document.createElement('style'),{textContent:'video{display:none!important;}'}));document.querySelectorAll('video').forEach(v=>v.remove());HTMLVideoElement.prototype.play=()=>{};new MutationObserver(m=>m.forEach(r=>r.addedNodes.forEach(n=>n.tagName==='VIDEO'&&n.remove()))).observe(document.documentElement,{childList:true,subtree:true});})();
בסימניה.
גילוי דעת, לאחר כמה דקות של נסיון להבין למה זה לא תלוי בפועל (למרות שזה נוגד את ההגיון) בmouseover, אז פשוט זה מנטרל כל נסיון להפעיל וידאו. גם בתוך דף של מוצר, פשוט אל תפעיל את זה שם.
ניסיתי ועובד אחלה... -
@כהן-צדק ??? עוד קצת פירוט לא יזיק
-
@כהן-צדק ??? עוד קצת פירוט לא יזיק
@הרב-של-השכונה באתר טמו כשאתה מעביר את העכבר על גבי מוצר בדף הראשי זה מראה את התמונות של המוצר ומחליף ביניהם. אם יש למוצר סרטון הדגמה אז זה מפעיל אותו אוטומטית
אני צריך את הקוד שאחראי לזיהוי והפעלת הסרטון במעבר של העכבר על גבי המוצר -
הענין הוא שלמשתמשי נטפרי רוב ככל הסרטונים חסומים מה שגורם לכך שאם אני גולל את הדף והעכבר באזור הבחירה של המוצרים אני עלול להשאר עם דף קרח... רוב הסרטונים לא נבדקו בנטפרי והכל נשאר עם חלונית לבנה עם האופציה לשלוח לבדיקה
ניסיתי בעבר לבנות תוסף שינטרל את הפעלת הסרטונים, אבל לא הצלחתי לבודד את כל הקוד שאחראי על לזה והוא לא כל כך עבד
בצילום מסך ניתן לראות שכמה מוצרים מופיעים עם האפשרות לשלוח לבדיקה ניתן גם לראות שיש מוצר אחד שהסרטון שלו נבדק ומופיע כראוי
-
@הרב-של-השכונה באתר טמו כשאתה מעביר את העכבר על גבי מוצר בדף הראשי זה מראה את התמונות של המוצר ומחליף ביניהם. אם יש למוצר סרטון הדגמה אז זה מפעיל אותו אוטומטית
אני צריך את הקוד שאחראי לזיהוי והפעלת הסרטון במעבר של העכבר על גבי המוצר@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
0
אבל את כל המידע שאתה צריך יש בכלי מפתחים -
0
אבל את כל המידע שאתה צריך יש בכלי מפתחים@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
0
אבל את כל המידע שאתה צריך יש בכלי מפתחיםאני יודע אבל לא הצלחתי לבודד את מה שאחראי בפועל על הזיהוי והתצוגה של הסרטונים
אני רוצה שגם כשהעכבר יטייל מעל פריט זה לא ינסה להציג שום סרטון של המוצר -
@ראובן-שבתי כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
0
אני רוצה שגם כשהעכבר יטייל מעל פריט זה לא ינסה להציג שום סרטון של המוצרjavascript:(function(){document.head.appendChild(Object.assign(document.createElement('style'),{textContent:'video{display:none!important;}'}));document.querySelectorAll('video').forEach(v=>v.remove());HTMLVideoElement.prototype.play=()=>{};new MutationObserver(m=>m.forEach(r=>r.addedNodes.forEach(n=>n.tagName==='VIDEO'&&n.remove()))).observe(document.documentElement,{childList:true,subtree:true});})();
בסימניה.
גילוי דעת, לאחר כמה דקות של נסיון להבין למה זה לא תלוי בפועל (למרות שזה נוגד את ההגיון) בmouseover, אז פשוט זה מנטרל כל נסיון להפעיל וידאו. גם בתוך דף של מוצר, פשוט אל תפעיל את זה שם.
ניסיתי ועובד אחלה... -
javascript:(function(){document.head.appendChild(Object.assign(document.createElement('style'),{textContent:'video{display:none!important;}'}));document.querySelectorAll('video').forEach(v=>v.remove());HTMLVideoElement.prototype.play=()=>{};new MutationObserver(m=>m.forEach(r=>r.addedNodes.forEach(n=>n.tagName==='VIDEO'&&n.remove()))).observe(document.documentElement,{childList:true,subtree:true});})();
בסימניה.
ניסיתי ועובד אחלה...@oryadaniely לא הבנתי מה עשית
תוכל להסביר לי קצת יותר בהרחבה? -
@oryadaniely לא הבנתי מה עשית
תוכל להסביר לי קצת יותר בהרחבה?@כהן-צדק מה עשיתי או מה לעשות?
-
@כהן-צדק מה עשיתי או מה לעשות?
@oryadaniely זה היה נראה לי כאילו כבר פתרת את הענין
מה שהבאת זה מה שמפעיל בדפדפן את הסרטונים? -
@oryadaniely זה היה נראה לי כאילו כבר פתרת את הענין
מה שהבאת זה מה שמפעיל בדפדפן את הסרטונים?@כהן-צדק לא הבנתי את השאלה, רצית למנוע את ההפעלה של הסרטונים כדי לאפשר שימוש נוח למנוטפרים. אז זה הקוד לסימניה שכשלוחצים עליה זה מסדר את העניין
-
@כהן-צדק לא הבנתי את השאלה, רצית למנוע את ההפעלה של הסרטונים כדי לאפשר שימוש נוח למנוטפרים. אז זה הקוד לסימניה שכשלוחצים עליה זה מסדר את העניין
@oryadaniely אני מבין זה מה שהתכוונתי האם פתרת את הענין
כתבת קוד שמנטרל את הפעולה של הפעלת הסרטונים -
@oryadaniely אני מבין זה מה שהתכוונתי האם פתרת את הענין
כתבת קוד שמנטרל את הפעולה של הפעלת הסרטונים@כהן-צדק כן... לכל אתר, כי שם משהו באמת מוזר... לנטרל את mouseover ודומייו לא עוזר... זה גורם שישאר התמונה...
-
@כהן-צדק כן... לכל אתר, כי שם משהו באמת מוזר... לנטרל את mouseover ודומייו לא עוזר... זה גורם שישאר התמונה...
@oryadaniely אז מה עשית בפועל?
גם אני אחרי שניטרלתי את mouseover הסרטונים עדין הופיעו -
גם אני אחרי שניטרלתי את mouseover הסרטונים עדין הופיעו@כהן-צדק נטרול של כל בקשה מצד האתר להפעיל סרטון או את האלמנט שלו, גם כאלה שעולים אוטומטית בכניסה לאתר
-
גם אני אחרי שניטרלתי את mouseover הסרטונים עדין הופיעו -
@כהן-צדק @oryadaniely יישר כח גדול זה ממש משפר את השימוש באתר
מצווה לפרסם@כהן-צדק כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
מצווה לפרסםתפתח נושא חדש או שאנעץ את ההודעה שלך בראש האשכול ואשנה את הכותרת שלו?
-
-
-
-
-
מצווה לפרסםתפתח נושא חדש או שאנעץ את ההודעה שלך בראש האשכול ואשנה את הכותרת שלו?
@כהן-צדק מה שבא לך... בסה"כ השתדלתי לעזור לך, אם אתה רוצה לעזור לציבור, לכאורה כדאי נושא חדש
-
@כהן-צדק מה שבא לך... בסה"כ השתדלתי לעזור לך, אם אתה רוצה לעזור לציבור, לכאורה כדאי נושא חדש
@oryadaniely כתב בבקשת מידע | סרטונים באתר טמו:
טוב מוזמן לפתוח (אני חייב להתקפל כרגע...)
אם לא תפתח, אני אפתח בלי נדר מאוחר יותר כמובן עם קרדיט)