בעיה | לשונית 'אישורים מהימנים'
-
@דודו12346 תכנס לחשבון וזה יעלם
-
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | לשונית 'אישורים מהימנים':
כיצד להכנס לחשבון? תראה מה כתבתי כאן https://mitmachim.top/topic/85563/עזרה-צאט-גי-פי-טי-ובכלל-חשבון-ווינדוס
זה נראה לי אותה בעייה.
ואם כן כיצד אני נכנס לחשבון? -
כיצד להכנס לחשבון? תראה מה כתבתי כאן https://mitmachim.top/topic/85563/עזרה-צאט-גי-פי-טי-ובכלל-חשבון-ווינדוס
זה נראה לי אותה בעייה.
ואם כן כיצד אני נכנס לחשבון?@דודו12346 תלחץ היכנס תכניס פרטי חשבון וזה יעלם כמו שקונים טלפון חדש אז כתוב ישר בהגדרות הוסף מסך נעילה הוסף חשבון הגדר צלילים ככה יש לך את ההודעה הזאת כי עדין אין חשבון לא מוגדר
-
@דודו12346 תלחץ היכנס תכניס פרטי חשבון וזה יעלם כמו שקונים טלפון חדש אז כתוב ישר בהגדרות הוסף מסך נעילה הוסף חשבון הגדר צלילים ככה יש לך את ההודעה הזאת כי עדין אין חשבון לא מוגדר
@דודו12346 תלחץ היכנס תכניס פרטי חשבון וזה יעלם כמו שקונים טלפון חדש אז כתוב ישר בהגדרות הוסף מסך נעילה הוסף חשבון הגדר צלילים ככה יש לך את ההודעה הזאת כי עדין אין חשבון לא מוגדר
אין לי פרטי חשבון של זה..
-
אין לי פרטי חשבון של זה..
@דודו12346 מה אני יכול לעשות?
אבל ברגע שתוסיף חשבון זה יעלם כמו בוורד -
אבל ברגע שתוסיף חשבון זה יעלם כמו בוורד@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | לשונית 'אישורים מהימנים':
אבל ברגע שתוסיף חשבון זה יעלם כמו בוורדעם כסף?
-
אבל ברגע שתוסיף חשבון זה יעלם כמו בוורדעם כסף?
@דודו12346 לא תנסה זה לפתוח חשבון חינמי
אלא אם כן תקנה עכשיו איזה אופיס 360 של מייקרוסופט ושם תעשה איזה מנוי כלשהו
ברגיל לפתוח חשבון זה חינמי