בקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?
-
-
@qwq אתה רואה נקודה חדשה עם סימון עגול בצג כדי ללחוץ עליו? ולא מקבל אותו אז יכול להיות שיש איזה בעיה בהגדרות
-
@qwq אם יש לך רוט אפשר דרך adb shell להוסיף apn של ims:
content insert --uri content://telephony/carriers
--bind name:s:'IMS'
--bind apn:s:'ims'
--bind type:s:'ims'
--bind numeric:s:'42501'
--bind mcc:s:'425'
--bind mnc:s:'01'
--bind protocol:s:'IPV4V6'
--bind bearer:s:'LTE'את שורות המספרים תשנה לפי הספק שלך
-
@urielk
ועוד משהו הקובץ שצריך להתקין דרך מגיסק לא נמצא להורדה בקישור שנתת אשמח אם אחד יעלה את זה לפה -
@qwq אם יש לך רוט אפשר דרך adb shell להוסיף apn של ims:
content insert --uri content://telephony/carriers
--bind name:s:'IMS'
--bind apn:s:'ims'
--bind type:s:'ims'
--bind numeric:s:'42501'
--bind mcc:s:'425'
--bind mnc:s:'01'
--bind protocol:s:'IPV4V6'
--bind bearer:s:'LTE'את שורות המספרים תשנה לפי הספק שלך
-
@Noachsch אני הצלחתי ומופיע גם הvolte כשאני מנסה לחייג אבל מופיע לי הודעת שגיאה שאין תגובה מהשרת
-
@9dudi אז הגדרות ה-IMS יישארו זהות אם אני משאיר את cmw500 ולא את ברירת המחדל, אבל השיחה תתחיל ואז תיכבה מ-volte
-
@urielk
זה לא נותן לי בADB זה השגיאה [[ERROR] Bindings not specified. Did you specify --bind argument(s)?]
אולי לא כתבתי את זה טוב מה אני כותב בדיוק האם ADB SHELL ואז מעתיק מה שנתת מפה [הוא לא נותן לי לעשות את זה] זה ניהיה כך
או מייד להכניס את מה שכתבת? -
@9dudi אז הגדרות ה-IMS יישארו זהות אם אני משאיר את cmw500 ולא את ברירת המחדל, אבל השיחה תתחיל ואז תיכבה מ-volte
-
@qwq ,
דבר ראשון: אתה לא שם לב שאתה לא רוט ? אתה עם $ ולא סולמית תכתוב su ואז enter.
דבר שני: אתה כבר נמצא בshell אז תוריד את הקידומת adb shell מהשורה הראשונה ו ה'סלאשים' זה פקודה אחת ברצף. -
@מוישל-ה אתה מוזמן לנסות
EngineerMode_1.0.apk
לדעתי זה ייכשל
אם לא יילך מיד אולי תנסה לערוך את האפליקציה
ועוד משהו טוב שראיתי
אותה שיטה באמצעות אפליקציה אחרת ש @שלמה-רביב תרגם תסתכל בנושאים שלו
היתרון שלה שהיא יכולה לקבל הרשאות רוט@מזכירותי אני גם ניסיתי את האפליקציה לא דווקא מה שכתבה פה אלא מפון אחר ושמתי אותה כסיסטם היא נפתחת וקורסת אני לא יודע למה אבל דרך מנהל הפעילות
@מזכירותי כתב בבקשת מידע | דיין תקשורת מפרסם f21 תומך וולטה! זה אמין?:
אותה שיטה באמצעות אפליקציה אחרת ש @שלמה-רביב
זה כן מצליח לפתוח חלק מהדברים כי יש שם איזה 230 אבל לפי מה שניסיתי לא ניתן לפתוח את מה שצריך בשביל להוסיף volti אני לבנתיים לא רואה שיש פתרון למי שאין את האפליקציה בכלל