בקשת מידע | עזרה דחופה בענין מספרי עמודים בוורד, דחוף ממש בבקשה
-
שלום וברכה אשמח לעזרה
יש לי קובץ וורד שאני מעמד אותו, ובגלל שהוא ממש גדול חילקתי אותו ל2 קבצים
וכעת אני מעמד את החלק השני, ורוצה שהוא יתחיל ממספר שהקובץ הראשון סיים, דהיינו אני רוצה שהקובץ השני יתחיל ממספר 339 לדוגמא.בהתחלה זה עבד טוב, ועכשיו עשיתי שינוי קטן והכל נתקע ולא מחליף שום דבר, הוורד סתם תוקע מספרים רנדומליים איך שבא לו...
עזרה דחופה בבקשה מי שיכול לעזור.@לשכת-הרב חשבתי לכתוב לך שאפשר לבקש שיתחיל ממספר גבוה יותר,
אבל אני רואה שעשית משהו וכעת "זה" לא עובד טוב.
אז אם תרצה לפרט יותר מה כן עשית. -
@לשכת-הרב חשבתי לכתוב לך שאפשר לבקש שיתחיל ממספר גבוה יותר,
אבל אני רואה שעשית משהו וכעת "זה" לא עובד טוב.
אז אם תרצה לפרט יותר מה כן עשית.@אור-אור-אור בהתחלה עשיתי שיתחיל ממספר 329 וזה עבד טוב
ואז שינתי שיתחיל ממספר 339 ואז פתאום זה התחיל לכתוב מספרים איך שבא לו בלי שום קשר.. -
@אור-אור-אור בהתחלה עשיתי שיתחיל ממספר 329 וזה עבד טוב
ואז שינתי שיתחיל ממספר 339 ואז פתאום זה התחיל לכתוב מספרים איך שבא לו בלי שום קשר.. -
@לשכת-הרב תנסה רגע להסיר מספור עמוד, לסגור ולפתוח את הקובץ, ואז לעשות מחדש מספור עמוד. תעדכן.
-
שלום וברכה אשמח לעזרה
יש לי קובץ וורד שאני מעמד אותו, ובגלל שהוא ממש גדול חילקתי אותו ל2 קבצים
וכעת אני מעמד את החלק השני, ורוצה שהוא יתחיל ממספר שהקובץ הראשון סיים, דהיינו אני רוצה שהקובץ השני יתחיל ממספר 339 לדוגמא.בהתחלה זה עבד טוב, ועכשיו עשיתי שינוי קטן והכל נתקע ולא מחליף שום דבר, הוורד סתם תוקע מספרים רנדומליים איך שבא לו...
עזרה דחופה בבקשה מי שיכול לעזור. -
@משהו-חדש כתב בבקשת מידע | עזרה דחופה בענין מספרי עמודים בוורד, דחוף ממש בבקשה:
@לשכת-הרב הוורד לא נותן לעשות מספרים אחרי שצ"ב בכלל, אם אתה רוצה אתה צריך לקנות תוסף לעיצוב מספרי עמודים של רחמים
אין צורך לקנות, יש הרבה אפשרויות גם בחינם, וזה לא נשמע שזו הבעיה.
-
-
@לשכת-הרב נכון גם מספרים רגילים אין מעל שצ"ב בוורד. התוכנה לא מיועדת לעריכת ספרים, לא בשביל זה ייצרו את התוכנה.
@לשכת-הרב נכון גם מספרים רגילים אין מעל שצ"ב בוורד. התוכנה לא מיועדת לעריכת ספרים, לא בשביל זה ייצרו את התוכנה.
מספרים רגילים יש. רק במספור עברי אין. ועל שם זה נקרא הבאג "באג שצ"ב" ולא "באג 392"
-
מספרים רגילים יש. רק במספור עברי אין. ועל שם זה נקרא הבאג "באג שצ"ב" ולא "באג 392"
@ע-ה-דכו-ע תלוי בגירסאות של וורד, לאחרונה אינו עובד.
-
-
-
לאחרונה אינו עובד.
בדוק? אם כן צריך לשנות דחוף את השם של הבאג!!!
@ע-ה-דכו-ע בבקשה לא לדון בזה, תפתחו על זה נושא חדש
אני מחפש פתרון לבאג בוורד -
@לשכת-הרב תנסה רגע להסיר מספור עמוד, לסגור ולפתוח את הקובץ, ואז לעשות מחדש מספור עמוד. תעדכן.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | עזרה דחופה בענין מספרי עמודים בוורד, דחוף ממש בבקשה:
נסית אולי להסיר לגמרי את המספור ולעשות מהתחלה?
@לשכת-הרב כתב בבקשת מידע | עזרה דחופה בענין מספרי עמודים בוורד, דחוף ממש בבקשה:
@ASER ניסתי כמה פעמים ולא עבד
-
@לשכת-הרב מה שאמרתי לך, אני כבר 20 שנה בוורד ורק התוסף של רחמים עזר לי בצורה מקצועית, כל החינמיות לא שוות כלום!!! שמע למה שאני אומר!!!
-
@משהו-חדש כתבתי לך שגם מספרים רגילים זה לא עושה...
בכל אופן בסוף עשיתי באופן ידני...
אבל אשמח לדעת אם מישהו יודע פתרון לזה -
@משהו-חדש כתבתי לך שגם מספרים רגילים זה לא עושה...
אבל אשמח לדעת אם מישהו יודע פתרון לזה@לשכת-הרב כתב בבקשת מידע | עזרה דחופה בענין מספרי עמודים בוורד, דחוף ממש בבקשה:
מה עשית באופן ידני? בכל עמוד אתה כותב ידני?