דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. מכשירי חשמל ביתיים
  4. בעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי

בעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מכשירי חשמל ביתיים
5 פוסטים 3 כותבים 86 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ס מנותק
    ס מנותק
    סוף הרחוב
    כתב נערך לאחרונה על ידי סוף הרחוב

יש לי בבית מזגן מיני מרכזי של תדיראן, ווייב 50, שנת ייצור 2022, 5 כ"ס, לא אינוורטר.

הבעיה שלי היא כדלהלן: כשאני מפעיל את המזגן מעל ל-20 מעלות, המדחס כל הזמן נכבה ונדלק וחוזר חלילה, (וכך הבית לא ממוזג).

הענין הוא שמדובר במזגן 5 כ"ס, ותכלס בשביל שהוא יקרר אני צריך להפעיל אותו על 18 מעלות. (ולא שהוא לא מצליח לקרר את השטח, אלא המדחס במעלות הללו לא פועל כמו שצריך כאמור לעיל). וזו קטסטרופה. מזגן כזה אמור לדלוק על 24-25 מעלות, לא יותר. מניסיון.

ולכן אני חושד שהווסת של הטרמוסטט נמצא איפשהו במקום קר, ולכן הוא מפיל את המדחס כל העת.. ואם אמצא את הווסת, פשוט אזיז אותו למקום אחר.

וכאן אני שואל: איך נראה הווסת/הג'וק של הטרמוסטט? אולי אם תהיה לי תמונה שלו, אמצא אותו ואזיזו ממקומו.

נ.ב. הטכנאי שהתקין לי אותו לא קיים כרגע.

נ.ב.2 אם ידוע למאן דהו על פיתרון אחר לבעיה הנז', אשמח לשמוע.

A תלת פאזית 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • ס סוף הרחוב

יש לי בבית מזגן מיני מרכזי של תדיראן, ווייב 50, שנת ייצור 2022, 5 כ"ס, לא אינוורטר.

הבעיה שלי היא כדלהלן: כשאני מפעיל את המזגן מעל ל-20 מעלות, המדחס כל הזמן נכבה ונדלק וחוזר חלילה, (וכך הבית לא ממוזג).

הענין הוא שמדובר במזגן 5 כ"ס, ותכלס בשביל שהוא יקרר אני צריך להפעיל אותו על 18 מעלות. (ולא שהוא לא מצליח לקרר את השטח, אלא המדחס במעלות הללו לא פועל כמו שצריך כאמור לעיל). וזו קטסטרופה. מזגן כזה אמור לדלוק על 24-25 מעלות, לא יותר. מניסיון.

ולכן אני חושד שהווסת של הטרמוסטט נמצא איפשהו במקום קר, ולכן הוא מפיל את המדחס כל העת.. ואם אמצא את הווסת, פשוט אזיז אותו למקום אחר.

וכאן אני שואל: איך נראה הווסת/הג'וק של הטרמוסטט? אולי אם תהיה לי תמונה שלו, אמצא אותו ואזיזו ממקומו.

A מנותק
      A מנותק
      aiib
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@סוף-הרחוב כמדומני שיש לו 2 תרמוסטטים האחד בתוך המזגן באוויר החוזר והשני בפאנל שליטה.
      ייתכן מאד מאד ואני טועה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • ס סוף הרחוב

תלת פאזית מנותק
        תלת פאזית מנותק
        תלת פאזי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@סוף-הרחוב כתב בבעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי:

אם ידוע למאן דהו על פיתרון אחר לבעיה הנז', אשמח לשמוע.

לא כל כך הבנתי את כוונתך

הרגש טמפרטורה נמצא על הסוללה הפנימית (במאייד) ומרגיש את האוויר החוזר- צריך להיות מתחתיו איזה בידוד שלא ירגיש את הקור של הסוללה

מה שכתב

@aiib כתב בבעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי:

כמדומני שיש לו 2 תרמוסטטים האחד בתוך המזגן באוויר החוזר והשני בפאנל שליטה

זה נכון שיש לו אפשרות להגדרה לקבל את מדד הטמפרטורה מהפאנל שליטה/ שלט רחוק.
        זה נקרא I FEEL

תבדוק האם זה מוגדר אצלך
        תבדוק האם החיישן נקי מאבק
        אם זה בעיה שהייתה לך מאז ההתקנה- כנראה אין לך פיזור אוויר נכון בחדר- סירקולציה (קרדיט: @שטיגליץ)

A תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • תלת פאזית תלת פאזי

@סוף-הרחוב כתב בבעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי:

אם ידוע למאן דהו על פיתרון אחר לבעיה הנז', אשמח לשמוע.

לא כל כך הבנתי את כוונתך

הרגש טמפרטורה נמצא על הסוללה הפנימית (במאייד) ומרגיש את האוויר החוזר- צריך להיות מתחתיו איזה בידוד שלא ירגיש את הקור של הסוללה

מה שכתב

@aiib כתב בבעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי:

כמדומני שיש לו 2 תרמוסטטים האחד בתוך המזגן באוויר החוזר והשני בפאנל שליטה

זה נקרא I FEEL

תבדוק האם זה מוגדר אצלך
          תבדוק האם החיישן נקי מאבק
          אם זה בעיה שהייתה לך מאז ההתקנה- כנראה אין לך פיזור אוויר נכון בחדר- סירקולציה (קרדיט: @שטיגליץ)

A מנותק
          A מנותק
          aiib
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@תלת-פאזי כתב בבעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי:

זה נקרא I FEEL

הבעיה היא שפעמים רבות שמים את האוויר החוזר במקום קטן ולא במרכז הבית ככה שאו שקר שם מדי ולכן המזגן מפסיק לעבוד מוקדם מדי או שחם שם מדי והמזגן עובד ללא הפסקה.
          לכן הפתרון לפעמים הוא לשים את הפאנל שליטה במיקום מרכזי בבית ולהגדיר שהמזגן יעבוד על פיו

@סוף-הרחוב

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ס מנותק
            ס מנותק
            סוף הרחוב
            כתב נערך לאחרונה על ידי סוף הרחוב

אני חושב שהלוח פיקוד קירי tac800 שהגיע יחד עם המזגן, והוא מחובר אליו חוטית (ללא צורך בהפעלת פונקציית איי-פיל בשלט האלחוטי), הוא הרגש של הטמפרטורה.
            הוא היה מקופל עד עכשיו צמוד למאייד, ואכן קר שם.
            שלפתי אותו משם, והרחקתי אותו למקום אחר, והמצב השתפר פלאים.
            אבל עדיין לא מושלם, כנראה שהוא צריך גם איזשהו ניקיון..

@תלת-פאזי כתב בבעיה | ווסת טרמוסטט במיני מרכזי:

אז אני טועה במה שכתבתי לגבי הלוח פיקוד קירי?
            מה הכוונה במה שכתבת? כלומר, איך זה נראה, ואיך אני יכול לזהות אותו?

אם זה בעיה שהייתה לך מאז ההתקנה- כנראה אין לך פיזור אוויר נכון בחדר- סירקולציה

זה אכן מאז ההתקנה.
            יש מה לעשות בנידון?

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי