עזרה | נמחקו לי כל הצ'אטים בווצאפ ובהקשה על שיחזור לא שוחזר כמעט דבר
-
תגובה: מדריך | יצירת גיבוי צ'אטים לווצאפ מבלי להשתמש ב-google drive
נמחקו לי כל הצ'אטים בווצאפ ובהקשה על שיחזור לא שוחזר כמעט דבר
לא עשיתי דבר מיוחד
ועד היום הכל היה בסדר
הבוקר לא
השיחזור החזיר צאט או 2 וגם אותם כמעט ואין היסטוריית צאט.
במדריך הנל מופיע לגשת לתיייקה DATABASES ולחלץ משמה את הקבצי גיבוי
אכן יש לי גיבוי של ה7 יום האחרונים.
גיביתי מיד הקבצים הללו לנתיב אחר בטוח.
השאלה מה לעשות איתם וכיצד לשחזר מהם את הצאטים?
שימו לב משקל ולתאריך , לדעתי זה קבצים תקינים שמכילים את מה שאני צריך:
יש לי שמה המון דברים חשובים אשמח לעזרתכם
כמו"כ אני שואל איך לברר את תיקנות הגיבוי מהדרייב אולי פשוט השיחזור שעשיתי הבוקר נכשל אבל הקובץ שיחזורתקין איפה בדוקים זאת והאם אתם ממליצים אז למחוק את האלפלקציה לתהקין מחדש ואז לשחזר מהדרייב
תודה לעונים! -
ה הנני העני סימן נושא זה כשאלה
-
@10110000
כמובן@מישהו12 כתב בעזרה | נמחקו לי כל הצ'אטים בווצאפ ובהקשה על שיחזור לא שוחזר כמעט דבר:
@הנני-העני לא לוקח אחריות.
אבל - שים לב - קובץ הגיבוי האחרון (msgstore.db.crypt14) קטן בצורה ניכרת מכל האחרים. אני חושד שזה אומר שהוא פגום. למיטב זכורני, תמחק אותו, ותשנה את השם של הקובץ מאתמול (msgstore-2025-6-25.db.crypt14) לmsgstore.db.crypt14, ואז זה ישחזר אותו. כמובן שההודעות של היום האחרון לא ישמרו ככה.ניסיתי מה שאתה טוען
לא צלחאבל אנסה לפעול בדיוק כפי המדריך שציינתי לעיל כי אני רואה שבתגובות שמה מישהו אמר שחובה לדייק
עי' לעיל מה שכתבתיתודה
-
תגובה: מדריך | יצירת גיבוי צ'אטים לווצאפ מבלי להשתמש ב-google drive
נמחקו לי כל הצ'אטים בווצאפ ובהקשה על שיחזור לא שוחזר כמעט דבר
לא עשיתי דבר מיוחד
ועד היום הכל היה בסדר
הבוקר לא
השיחזור החזיר צאט או 2 וגם אותם כמעט ואין היסטוריית צאט.
במדריך הנל מופיע לגשת לתיייקה DATABASES ולחלץ משמה את הקבצי גיבוי
אכן יש לי גיבוי של ה7 יום האחרונים.
גיביתי מיד הקבצים הללו לנתיב אחר בטוח.
השאלה מה לעשות איתם וכיצד לשחזר מהם את הצאטים?
שימו לב משקל ולתאריך , לדעתי זה קבצים תקינים שמכילים את מה שאני צריך:
יש לי שמה המון דברים חשובים אשמח לעזרתכם
כמו"כ אני שואל איך לברר את תיקנות הגיבוי מהדרייב אולי פשוט השיחזור שעשיתי הבוקר נכשל אבל הקובץ שיחזורתקין איפה בדוקים זאת והאם אתם ממליצים אז למחוק את האלפלקציה לתהקין מחדש ואז לשחזר מהדרייב
תודה לעונים!@הנני-העני לא לוקח אחריות.
אבל - שים לב - קובץ הגיבוי האחרון (msgstore.db.crypt14) קטן בצורה ניכרת מכל האחרים. אני חושד שזה אומר שהוא פגום. למיטב זכורני, תמחק אותו, ותשנה את השם של הקובץ מאתמול (msgstore-2025-6-25.db.crypt14) לmsgstore.db.crypt14, ואז זה ישחזר אותו. כמובן שההודעות של היום האחרון לא ישמרו ככה. -
אבל - שים לב - קובץ הגיבוי האחרון (msgstore.db.crypt14) קטן בצורה ניכרת מכל האחרים. אני חושד שזה אומר שהוא פגום. למיטב זכורני, תמחק אותו, ותשנה את השם של הקובץ מאתמול (msgstore-2025-6-25.db.crypt14) לmsgstore.db.crypt14, ואז זה ישחזר אותו. כמובן שההודעות של היום האחרון לא ישמרו ככה. -
@מישהו12 כמובן קודם להעתיק את כל הקבצים כדי שיהיה גיבוי להכול שאפשר לנסות אח''כ דברים אחרים
@10110000
כמובן@מישהו12 כתב בעזרה | נמחקו לי כל הצ'אטים בווצאפ ובהקשה על שיחזור לא שוחזר כמעט דבר:
אבל - שים לב - קובץ הגיבוי האחרון (msgstore.db.crypt14) קטן בצורה ניכרת מכל האחרים. אני חושד שזה אומר שהוא פגום. למיטב זכורני, תמחק אותו, ותשנה את השם של הקובץ מאתמול (msgstore-2025-6-25.db.crypt14) לmsgstore.db.crypt14, ואז זה ישחזר אותו. כמובן שההודעות של היום האחרון לא ישמרו ככה.ניסיתי מה שאתה טוען
לא צלחאבל אנסה לפעול בדיוק כפי המדריך שציינתי לעיל כי אני רואה שבתגובות שמה מישהו אמר שחובה לדייק
עי' לעיל מה שכתבתיתודה
-
@10110000
עי' לעיל מה שכתבתיתודה
-
ה הנני העני סימן נושא זה כנפתר
-
ה הנני העני התייחס לנושא זה