בקשת מידע | החזרת הודעות ולוח שנה לועזי לתפריט נוקיה 225
-
-
שלום וברכה הורדתי את הגירסה של @פיני10 ועשיתי כמו המדריך לערוך תפריט כי אני רוצה גירסה בלי אינטרנט ומשחקים אבל כן עם הודעות וגם לוח לועזי בשביל תזכורות ואני לא הצלחתי לערוך המכשיר מת אז צרבתי מחדש אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי בעניין תודה רבה
@אלעזר-כהן הוספת את המספרים בעריכה של הודעות ולוח שנה וזה לא עבד?
-
@אלעזר-כהן הוספת את המספרים בעריכה של הודעות ולוח שנה וזה לא עבד?
@נחמן-בניה רק של ההודעות עשיתי 01 במקום 00 ולי לא הבנתי נכון איך לעשות ואז ניסיתי לצרוב והמכשיר נדלק רק על הסמל אז צרבתי מחדש ועבד
-
@נחמן-בניה רק של ההודעות עשיתי 01 במקום 00 ולי לא הבנתי נכון איך לעשות ואז ניסיתי לצרוב והמכשיר נדלק רק על הסמל אז צרבתי מחדש ועבד
@אלעזר-כהן אז הסתדרת תכלס?
-
@אלעזר-כהן אז הסתדרת תכלס?
@נחמן-בניה לא
הצלחתי להפעיל אותו לעבוד אבל לא הצלחתי להוסיף הודעות ולוח לועזי (אח"כ שמתי לב שיש אותם בקיצורים אבל אני כן רוצה אותם בתפריט) אשמח אם תוכל להדריך אותי או לשלוח לי קובץ מוכן זה יעזור לי מאוד תודה רבה רבה -
@נחמן-בניה לא
הצלחתי להפעיל אותו לעבוד אבל לא הצלחתי להוסיף הודעות ולוח לועזי (אח"כ שמתי לב שיש אותם בקיצורים אבל אני כן רוצה אותם בתפריט) אשמח אם תוכל להדריך אותי או לשלוח לי קובץ מוכן זה יעזור לי מאוד תודה רבה רבה@אלעזר-כהן 15 המספר של הסמלים שמופיעים אם הופכים את זה ל00 אין שום דבר בתפריט.docx
תגיד לי מהרשימה הזאת מה אתה רוצה -
@נחמן-בניה לא
הצלחתי להפעיל אותו לעבוד אבל לא הצלחתי להוסיף הודעות ולוח לועזי (אח"כ שמתי לב שיש אותם בקיצורים אבל אני כן רוצה אותם בתפריט) אשמח אם תוכל להדריך אותי או לשלוח לי קובץ מוכן זה יעזור לי מאוד תודה רבה רבה@אלעזר-כהן כתב בבקשת מידע | החזרת הודעות ולוח שנה לועזי לתפריט נוקיה 225:
או לשלוח לי קובץ מוכן זה יעזור לי מאוד תודה רבה רבה
-
@אלעזר-כהן תבדוק ותגיד לי אם צריך שינויים
-
@אלעזר-כהן תבדוק ותגיד לי אם צריך שינויים
@נחמן-בניה יצא מעולה רק הסנייק ירד תודה רבה רבה סליחה על האיחור לא יכלתי לנסות אותו אתמול
-
@נחמן-בניה יצא מעולה רק הסנייק ירד תודה רבה רבה סליחה על האיחור לא יכלתי לנסות אותו אתמול
@אלעזר-כהן 225-13-עם סנייק להוריד כוכביות