להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
@אוריאל-ב. קודם כל תכבה את המכשיר באופן סופי
לחיצה ארוכה שתי דקות על לחצן הפעלה
אחר תנסה כנ"ל -
זה פשוט לא עובד
-
נראה לי שאני אנסה לקחת את הספרייה של הVPN של נטגארד (או מה ש@אפרים-ד משתמש) ולשלב אותה באייבלוק.
נראה איך ילך...@iosi-poli אני חייב שתעזור לי. לא מבין מה עוזר נטגוארד? ברגע שמנטרלים בהגדרות מערכת את ההרשאה לפעילות גם שחוסך הנתונים כבוי או הגדרה דומה, נטגוארד לא שווה כלום והחסימות שלו בכלל לא מתבצעות.
אני צריך פתרון. חסמתי כתובת בנטגוארד, אבל החסימה בוטלה על ידי שינוי פשוט בהגדרות. -
מישהו יכול לתת רשימת הוסטים של מודעות במוביט
כך שאוכל לחסום דרך נטגארד את המודעות המעצבות והכי חשוב הלא צנועות שיש במוביט
תודה רבה
עריכה
גירסה פרוצה לא תעזור
כיוון שבכל מקרה צריך לעדכן מוביט כל שבועיים אחרת לא עובדת - בעיה של מוביט
לכן חייב גרסה רשמית
אין לי בעיה עם פרסומת כשהם צנועות
אבל פתאום קופצות פרסומת לא צנועה
עד כאן! -
@iosi-poli אני חייב שתעזור לי. לא מבין מה עוזר נטגוארד? ברגע שמנטרלים בהגדרות מערכת את ההרשאה לפעילות גם שחוסך הנתונים כבוי או הגדרה דומה, נטגוארד לא שווה כלום והחסימות שלו בכלל לא מתבצעות.
אני צריך פתרון. חסמתי כתובת בנטגוארד, אבל החסימה בוטלה על ידי שינוי פשוט בהגדרות.@ביוס כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
@iosi-poli אני חייב שתעזור לי. לא מבין מה עוזר נטגוארד? ברגע שמנטרלים בהגדרות מערכת את ההרשאה לפעילות גם שחוסך הנתונים כבוי או הגדרה דומה, נטגוארד לא שווה כלום והחסימות שלו בכלל לא מתבצעות.
אני צריך פתרון. חסמתי כתובת בנטגוארד, אבל החסימה בוטלה על ידי שינוי פשוט בהגדרות.הנט גוארד עדייין לא הרמטי בכלל @iosi-poli מודע לזה
-
יצרתי אפליקציה פשוטה לחסימת דפדפן פנימי (webview) באפליקציות.
שימו לב!
זה רק לניסוי, אם זה יעבוד, אני ישתמש באותה טכניקה כדי לחסום דפדפן פנימי עם אייבלוק.
האפליקציה עובדת על שירות נגישות.
אתה בוחר באיזה אפליקציות לחסום דפדפן פנימי וזה נחסם באפליקציות שבחרת בלבד.
-app-release.apkבזיפ: app-release.zip
אשמח לפידבק!
אני מתייג את מי שהיה מעוניין בזה:
@מיישה -
@מישהו12 אשמח מאוד אם תגיב כאן האם בסוף בדקת את הfrp של אבלוק או סקיורגארד ומה היו התוצאות והאם ניסית frp לפי user id
וכמובן באיזה גירסה בדיוק הייתה הבדיקה
תודה רבה -
יצרתי אפליקציה פשוטה לחסימת דפדפן פנימי (webview) באפליקציות.
שימו לב!
זה רק לניסוי, אם זה יעבוד, אני ישתמש באותה טכניקה כדי לחסום דפדפן פנימי עם אייבלוק.
האפליקציה עובדת על שירות נגישות.
אתה בוחר באיזה אפליקציות לחסום דפדפן פנימי וזה נחסם באפליקציות שבחרת בלבד.
-app-release.apkבזיפ: app-release.zip
אשמח לפידבק!
אני מתייג את מי שהיה מעוניין בזה:
@מיישה@iosi-poli עדיין לא ניסיתי, אבל זה לא יעיל כל כך, כי יש אפליקציות שמבוססות דפדפן לא מקוון ומקוון במקביל (דוגמה פשוטה פנגו), ההשבתה של הדפדפן תחסום את הגישה לאינטרנט אבל תשבית חלקים ניכרים מהאפלי. יותר נכון זה להגביל את הדפדפן לגשת לאינטרנט עבור אפליקציה מסוימת, כלומר להוסיף תנאי למה שעשית.
גם אני פיתחתי משהו קצת יותר מקיף אבל הממשק ה' יעזור
-
@iosi-poli עדיין לא ניסיתי, אבל זה לא יעיל כל כך, כי יש אפליקציות שמבוססות דפדפן לא מקוון ומקוון במקביל (דוגמה פשוטה פנגו), ההשבתה של הדפדפן תחסום את הגישה לאינטרנט אבל תשבית חלקים ניכרים מהאפלי. יותר נכון זה להגביל את הדפדפן לגשת לאינטרנט עבור אפליקציה מסוימת, כלומר להוסיף תנאי למה שעשית.
גם אני פיתחתי משהו קצת יותר מקיף אבל הממשק ה' יעזור
-
עריכה: עכשיו הבנתי מה אתה אומר
תבדוק את האפליקציה ואחר כך תדבר...היה לי ממש קשה להבין
, נראה לי שיכלת לפשט מאוד את מה שאמרת, והיית חוסך ממני שלוש דקות של מחשבה מאומצת
@iosi-poli שאתה אומר את זה אני בעצם חושב שיתכן שאתה צודק אבל לא בטוח, כלומר יש הרבה אפליקציות שניגשות לתוכן שכמעט בטוח לי שהוא לא מקוון ומשום הם משתמשות בדפדפן של ווב-ויו. יש כמה דוגמאות כרגע קופצת לי דוגמה לראש תפילאור שיש שם תוכן לא מקוון לכאורה כמו תהילים ותוכן מקוון ובהשבתת הווב-ויו הכל לא עובד. אבל לא בטוח
הגיל שלך ממש מעצבן אותי...
-
@iosi-poli שאתה אומר את זה אני בעצם חושב שיתכן שאתה צודק אבל לא בטוח, כלומר יש הרבה אפליקציות שניגשות לתוכן שכמעט בטוח לי שהוא לא מקוון ומשום הם משתמשות בדפדפן של ווב-ויו. יש כמה דוגמאות כרגע קופצת לי דוגמה לראש תפילאור שיש שם תוכן לא מקוון לכאורה כמו תהילים ותוכן מקוון ובהשבתת הווב-ויו הכל לא עובד. אבל לא בטוח
הגיל שלך ממש מעצבן אותי...
-
@iosi-poli אבל אתה לכאורה לא יכול לחסום כתובת מסוימת עבור אפליקציה. למשל לחסום גישה לבנק ישראל באפליקציית דיסקונט באמצעות ובוויו ולא לחסום את ווביו ככלל או לאתר אחר
@iosi-poli אני יסביר שוב, נניח שאפליקציה זה A, דפדפן ווביו זה W, ואתר אינטרנט זה S.
- יש אפשרות לחסום את W בכל המערכת, ואז לכל ה-A אין גישה ל-W כולל לתכנים שלא מבוססים S.
- יש אפשרות לחסום את W עבור A מסוימת, ואז לאותה אפליקציה אין גישה לכל התכנים שמבוססים W כולל כל ה-S כמובן.
- האפשרות המומלצת לחסום את W עבור S מסוים ב-A מסוימת, בדוגמה הנ"ל לחסום את הדפדפן הפנימי (W) באפליקציה של דיסקונט (A) מגישה לאתר בנק ישראל (S), אבל תהיה לה גישה לשאר האתרים ולתכנים אחרים שאינם מקוונים.
יכול להיות שהפעם יותר מובן.
-
@iosi-poli אני יסביר שוב, נניח שאפליקציה זה A, דפדפן ווביו זה W, ואתר אינטרנט זה S.
- יש אפשרות לחסום את W בכל המערכת, ואז לכל ה-A אין גישה ל-W כולל לתכנים שלא מבוססים S.
- יש אפשרות לחסום את W עבור A מסוימת, ואז לאותה אפליקציה אין גישה לכל התכנים שמבוססים W כולל כל ה-S כמובן.
- האפשרות המומלצת לחסום את W עבור S מסוים ב-A מסוימת, בדוגמה הנ"ל לחסום את הדפדפן הפנימי (W) באפליקציה של דיסקונט (A) מגישה לאתר בנק ישראל (S), אבל תהיה לה גישה לשאר האתרים ולתכנים אחרים שאינם מקוונים.
יכול להיות שהפעם יותר מובן.
-
@ע-ה-דכו-ע נכון אבל @iosi-poli עבר לגישה אחרת של חסימה אישית