להורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5)
-
זה אמור לעבוד:
זה עם הצ'קסאמס האחרונים (ayQjbdk8GfXJ4h62YCuWyAolv88/G9eu1DcVvJqyyew=)
עריכה: הוספתי בפוסט למעלה
@iosi-poli הקוד QR לא עובד זה כותב לי לא ניתן להגדיר את המכשיר לקבלת עזרה, יש לפנות למנהל ה IT
-
@cfopuser כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
יש כמה אופציות לפתור את זה ואין אחת פשוטה
לא היית כ"כ ברור אתה מתכוון לומר שחוץ מניקוי נתונים/אילוץ עצירה/הסרת התקנה יש עוד בעיות שיכולות להביא לביטול הסינון של נטגארד?
@נחום-גמזו אתם בטוחים שלאחר חסימת ניהול אפליקציות עדיין אפשר לעצור את נטגארד?
-
@נחום-גמזו אתם בטוחים שלאחר חסימת ניהול אפליקציות עדיין אפשר לעצור את נטגארד?
@iosi-poli כן
-
@iosi-poli כן
-
@iosi-poli כן
-
@נחום-גמזו לא אחרי הפעלה מחדש למכשיר זה כן חסם
אבל אם ככה המשתמש קצה לא יוכל לשנות או למחוק אף אפליקצייה על המכשיר גם לא נטגארד
-
אבל אם ככה המשתמש קצה לא יוכל לשנות או למחוק אף אפליקצייה על המכשיר גם לא נטגארד
-
@cfopuser נכון, זה ממש מה שזה עושה "מונע ניהול אפליקציות"
אני יצטרך לחשוב על פתרון יציב לזה...
בכל מקרה ייקח לי זמן עד שאני יוציא עוד עדכון, כי אני רוצה ללמוד קוטלין וכו' כמו שצריך...
@נחום-גמזו אי אפשר זה קריאה לAPI שחוסמת את הכל, אי אפשר להחליט מה כן ומה לא. -
האם חסימות האינטרנט השונות חוסמות גם אפשר להתחבר לרחפן דרך wifi?
ועוד שאלה, האם יש דרך כלשהיא להעלים את האייקון ושתהיה לזה גישה דרך עוד אפשרות בהגדרות הרגילות של המכשיר? -
ועוד שאלה, האם יש דרך כלשהיא להעלים את האייקון ושתהיה לזה גישה דרך עוד אפשרות בהגדרות הרגילות של המכשיר?@חמור-חמורותיים כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
ועוד שאלה, האם יש דרך כלשהיא להעלים את האייקון ושתהיה לזה גישה דרך עוד אפשרות בהגדרות הרגילות של המכשיר?אם היה וויפי מוגדר מראש הוא ממשיך להתחבר
-
ועוד שאלה, האם יש דרך כלשהיא להעלים את האייקון ושתהיה לזה גישה דרך עוד אפשרות בהגדרות הרגילות של המכשיר?@חמור-חמורותיים כתב בלהורדה | אפליקצית חסימה לאנדרואיד אייבלוק (A Bloq) (מבוסס על MDM) (בטא 0.4.5):
ועוד שאלה, האם יש דרך כלשהיא להעלים את האייקון ושתהיה לזה גישה דרך עוד אפשרות בהגדרות הרגילות של המכשיר?לגבי העלמת האייקון, אתה יכול להשתמש עם אפליקציות אחרות של מסך בית (לאנצ'ר) שיש בהם הסתרת אפליקציות.