המלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד
-
@יום-חדש-מתחיל
כנ"ל זה סיפור פשוט של חיפוש והחלפה!@pcinfogmach איך?
-
@pcinfogmach איך?
@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד:
@pcinfogmach איך?
חיפוש של תו מעבר שורה ואחריו המילה, ולהחליף את העיצוב פיסקה של המילה לא כולל התו מעבר שורה בסגנון כותרת, וזה מחליף את כל הפיסקה כי זה סגנון פיסקה.
אבל זה עדיין דורש VBA כדי לא להחליף גם את התו מעבר שורה עצמו שיגרום גם לפסקה הקודמת להיות סגנון כותרת.
אולי ל @pcinfogmach יש דרך עוד יותר פשוטה. -
@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד:
@pcinfogmach איך?
חיפוש של תו מעבר שורה ואחריו המילה, ולהחליף את העיצוב פיסקה של המילה לא כולל התו מעבר שורה בסגנון כותרת, וזה מחליף את כל הפיסקה כי זה סגנון פיסקה.
אבל זה עדיין דורש VBA כדי לא להחליף גם את התו מעבר שורה עצמו שיגרום גם לפסקה הקודמת להיות סגנון כותרת.
אולי ל @pcinfogmach יש דרך עוד יותר פשוטה.@ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד:
אולי ל @pcinfogmach יש דרך עוד יותר פשוטה.מאד פשוט, בכל המיקרים האלו (שצריך לעשות חיפוש ולשנות רק חלק מהחיפוש) אפשר בלי VBA, לעשות חפש והחלף ב3 שלבים:
- לחפש מה שכתבת ולהחליף אותו ב''מסומן'' (כלומר לא לשנות שום כיתוב רק לסמן אותו)
- לחפש כל המסומנים (מלבד אנטרים)
[^13!]
ולשנות אותם לסגנון פיסקה חדשה - לחמוק מכל המסמך את מסומנים.
אפשר גם לחלופין, במקום ''לסמן'', לשתול קוד לדוגמא @@@ ואז
- חפש אנטרים-ומילה, ובהחלף שיהיה שם @@@ לפני המילה
- לחפש כל ה@@@ ולהחיל עליהם סגנון פיסקה
- למחוק את ה@@@
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בהמלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד:
אולי ל @pcinfogmach יש דרך עוד יותר פשוטה.מאד פשוט, בכל המיקרים האלו (שצריך לעשות חיפוש ולשנות רק חלק מהחיפוש) אפשר בלי VBA, לעשות חפש והחלף ב3 שלבים:
[^13!]
- למחוק את ה@@@
@menajemmendel במקום כל זאת קוד פשוט שעושה את הכל
גם עושה בהחלפה אחת כמה סוגי כותרות וגם עושה אח"כ מסמך סיכוםאתה חושב שאין בזה תועלת?
לי זה יותר פשוט אולי גם לאחרים
אולי זה יועיל לך באיזה שהוא מקום תבדוק -
גם עושה בהחלפה אחת כמה סוגי כותרות וגם עושה אח"כ מסמך סיכוםאתה חושב שאין בזה תועלת?
לי זה יותר פשוט אולי גם לאחרים
אולי זה יועיל לך באיזה שהוא מקום תבדוק@u88 כתב בהמלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד:
גם עושה בהחלפה אחת כמה סוגי כותרות וגם עושה אח"כ מסמך סיכוםאתה צודק, אני בתגובה אחרונה לא התכוונתי שיש ענין לא להשתמש בVBA (אני משתמש הרבה בVBA, כמו שידוע להרבה בפורום)
בהתחלה שאלתי אותך כי חשבתי שלא הגיע לידך העורך שעבדנו עליו, אבל אם הגיע ולא מספיק לך, אז מצויין שיש לך פתרונות.
בהודעה אחרונה רק כתבתי (בתור העשרת ידע ל @ע-ה-דכו-ע) איך באופן כללי ניתן להגיע לתוצאות כאלה בלי להתשמש בVBA (למי שלא יודע VBA וכדו'). -
@u88 כתב בהמלצה | עוזר לעריכת ספרים לאוצרייא בוורד:
גם עושה בהחלפה אחת כמה סוגי כותרות וגם עושה אח"כ מסמך סיכוםאתה צודק, אני בתגובה אחרונה לא התכוונתי שיש ענין לא להשתמש בVBA (אני משתמש הרבה בVBA, כמו שידוע להרבה בפורום)
בהתחלה שאלתי אותך כי חשבתי שלא הגיע לידך העורך שעבדנו עליו, אבל אם הגיע ולא מספיק לך, אז מצויין שיש לך פתרונות.
בהודעה אחרונה רק כתבתי (בתור העשרת ידע ל @ע-ה-דכו-ע) איך באופן כללי ניתן להגיע לתוצאות כאלה בלי להתשמש בVBA (למי שלא יודע VBA וכדו'). -
בדקת את זה?
לא, אני לא צריך אותו לעת עתה, כנ''ל רק שאלתי כי חשבתי כי אולי לא מוכר לך העורך
-
בדקת את זה?
לא, אני לא צריך אותו לעת עתה, כנ''ל רק שאלתי כי חשבתי כי אולי לא מוכר לך העורך
@menajemmendel מוכר לי והוא ממש פלא אדיר!!!!
לא ח"ו שאני כפוי טובה רק באתי להציג עוד כיוון
כמו שאמרו חז"ל 'מיני ומינך יתקלס עילאה' -
@menajemmendel מוכר לי והוא ממש פלא אדיר!!!!
לא ח"ו שאני כפוי טובה רק באתי להציג עוד כיוון
כמו שאמרו חז"ל 'מיני ומינך יתקלס עילאה'פוסט זה נמחק! -
[^13!]
- למחוק את ה@@@
@menajemmendel
כבר הרבה יותר קל VBA...אבל אתה צודק שיש כאלו שמבינים רק בחיפוש והחלפה ולהם זה באמת יותר קל.
-
@menajemmendel
כבר הרבה יותר קל VBA...אבל אתה צודק שיש כאלו שמבינים רק בחיפוש והחלפה ולהם זה באמת יותר קל.
@ע-ה-דכו-ע אגלה לך סוד, לפי נסיוני בתחום, אני רואה שמאד קצת אנשים יודעים VBA.
לפני שנים רבות, [כמדומני שזה היה עוד לפני הקמת המדינה, אבל לא בטוח], אני לא ידעתי VBA ונהגתי להשתמש הרבה בחפש והחלף.
גם בVBA אתה צריך לבחור באיזה דרך לעשות את זה, אם ע''י חפש והחלף או ע''י לולאה שרצה על פני כל המסמך וכו'. ובהרבה מיקרים הרבה יותא מהיר לעשות את זה ע''י חפש והחלף בVBA, מבלולאה על פני כל המסמך. -
@ע-ה-דכו-ע אגלה לך סוד, לפי נסיוני בתחום, אני רואה שמאד קצת אנשים יודעים VBA.
לפני שנים רבות, [כמדומני שזה היה עוד לפני הקמת המדינה, אבל לא בטוח], אני לא ידעתי VBA ונהגתי להשתמש הרבה בחפש והחלף.
גם בVBA אתה צריך לבחור באיזה דרך לעשות את זה, אם ע''י חפש והחלף או ע''י לולאה שרצה על פני כל המסמך וכו'. ובהרבה מיקרים הרבה יותא מהיר לעשות את זה ע''י חפש והחלף בVBA, מבלולאה על פני כל המסמך.אני באמת התכוונתי בעיקר ע"י חיפוש והחלפה בVBA, שככה זה עובד באותה צורה פשוטה, רק מאפשר לעשות בלי התו של מעבר שורה ובלי הרבה שלבים.
-
אני באמת התכוונתי בעיקר ע"י חיפוש והחלפה בVBA, שככה זה עובד באותה צורה פשוטה, רק מאפשר לעשות בלי התו של מעבר שורה ובלי הרבה שלבים.
אני באמת התכוונתי בעיקר ע"י חיפוש והחלפה בVBA, שככה זה עובד באותה צורה פשוטה, רק מאפשר לעשות בלי התו של מעבר שורה ובלי הרבה שלבים.
אבל הקוד של @u88 הוא לא עובד ע''י חפש והחלף בVBA,
חוץ מזה, איך אתה עושה בVBA חיפוש והחלף בלי מעבר שורה?
ע''י לולאה של:חפש החלף בודד COLLAPSE החלת סגנון וחוזר חלילה?
-
אבל הקוד של @u88 הוא לא עובד ע''י חפש והחלף בVBA,
חוץ מזה, איך אתה עושה בVBA חיפוש והחלף בלי מעבר שורה?
ע''י לולאה של:חפש החלף בודד COLLAPSE החלת סגנון וחוזר חלילה?
@menajemmendel
ע"י חיפוש רגיל.
ומעבר בלולאה על כל התוצאות.