בקשת מידע | לא מקבל התראה או הודעה CB לטלפון נוקיה מפיקוד העורף מה ניתן לעשות?
-
@גד-ב כתב בבקשת מידע | לא מקבל התראה או הודעה CB לטלפון נוקיה מפיקוד העורף מה ניתן לעשות?:
למה אצלי בנוקיה 225 אני לא מקבל SMS לצאת רק להכנס אני מקבל
כי אולי מקבל רק להיכנס שזה התראה חמורה
אבל לצאת שזה לא התראה חמורה אתה לא מקבל -
@דובי-ג כתב בבקשת מידע | לא מקבל התראה או הודעה CB לטלפון נוקיה מפיקוד העורף מה ניתן לעשות?:
כתוב שזה על טילים מתימן האם זה גם מאיראן?
נראה לי שכן
@דובי-ג כתב בבקשת מידע | לא מקבל התראה או הודעה CB לטלפון נוקיה מפיקוד העורף מה ניתן לעשות?:
זה לפי אזורים?
תבדוק נשמח שתעדכן.
@יחצ כתב בבקשת מידע | לא מקבל התראה או הודעה CB לטלפון נוקיה מפיקוד העורף מה ניתן לעשות?:
כתוב שזה על טילים מתימן האם זה גם מאיראן?
נראה לי שכן
זה לפי אזורים?
תבדוק נשמח שתעדכן.
לא קיבלתי כלום!
-
לחבר שלי יש 235 והוא מקבל התראות, ולי יש 3210 והוא לא מקבל (שנינו קנינו בעלי אקספרס)
לי יש 215 שנקנה בארץ והוא מקבל התראות, ויש לי חבר אחר עם 215 שנקנה בעלי והוא לא מקבל התראות
אם למישהו יש פתרון, אנחנו מאוד נשמח.@סודידימוש תוודא שעובד אצל כולם דור 4 אני היום התקשרתי לסלקום ולאחר מריבה פתחו לי דור 4 ומאז אני מקבל התראות בשתי פלאפונים 215
-
@סודידימוש תוודא שעובד אצל כולם דור 4 אני היום התקשרתי לסלקום ולאחר מריבה פתחו לי דור 4 ומאז אני מקבל התראות בשתי פלאפונים 215
-
@מישהו12 עובד לך בQin1s+?
כי אני בf21s ולא עובד לי אפי' שאני על דור 4 עם volte,
א"כ אשמח שתסביר איך -
@סודידימוש תוודא שעובד אצל כולם דור 4 אני היום התקשרתי לסלקום ולאחר מריבה פתחו לי דור 4 ומאז אני מקבל התראות בשתי פלאפונים 215
-
@מישהו12 עובד לך בQin1s+?
כי אני בf21s ולא עובד לי אפי' שאני על דור 4 עם volte,
א"כ אשמח שתסביר איך