בקשת מידע | התקנת חנות מייקרוסופט
-
איך ניתן להתקין חנות אפליקציות של מייקרוסופט, במחשב עם ווינודס ערוך - שהגיע בלי חנות אפליקציות? ממה שמצאתי בפורום, לא עוזר למקרה דנן
-
איך ניתן להתקין חנות אפליקציות של מייקרוסופט, במחשב עם ווינודס ערוך - שהגיע בלי חנות אפליקציות? ממה שמצאתי בפורום, לא עוזר למקרה דנן
@יאיר-דניאל עידכונים לווינדוס ניסת?
באם לא עזר...
תכנס ל PowerShell
הפעל כמנהל מערכתGet-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
ואנטר
זה אמור להתקין את הסטור מחדש -
@יאיר-דניאל עידכונים לווינדוס ניסת?
באם לא עזר...
תכנס ל PowerShell
הפעל כמנהל מערכתGet-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
ואנטר
זה אמור להתקין את הסטור מחדש -
@יאיר-דניאל
איזה מחשב יש לך?
מי ערך את הווינדוס? -
@יאיר-דניאל
איזה מחשב יש לך?
מי ערך את הווינדוס?@kasnik יש לי מחשב אסוס, 4 ראם, ווינדוס ערוך שהביא ידידינו @ KINGYOS - ווינדוס 11 אקסטרה לייט.
ניסתי להפעיל בפוואר שיל, וזה לא נותן לי.
הפעלתי כמנהל, הדבקתי את הפקודה, עשיתי אנטר, והמחשב לא מגיב
הוא פשוט יורד יורד שורה ופותח לי שוב את האפשרות לכתוב פקודה. -
@kasnik יש לי מחשב אסוס, 4 ראם, ווינדוס ערוך שהביא ידידינו @ KINGYOS - ווינדוס 11 אקסטרה לייט.
הוא פשוט יורד יורד שורה ופותח לי שוב את האפשרות לכתוב פקודה.@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | התקנת חנות מייקרוסופט:
@kasnik יש לי מחשב אסוס, 4 ראם, ווינדוס ערוך שהביא ידידינו @ KINGYOS - ווינדוס 11 אקסטרה לייט.
הוא פשוט יורד יורד שורה ופותח לי שוב את האפשרות לכתוב פקודה.תנסה את זה
https://github.com/H114/windows-store-offline-install
יש שם הוראות לשימוש