דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. בעיה | התקנת Home Assistant באימולטור עם מחשב נטפרי

בעיה | התקנת Home Assistant באימולטור עם מחשב נטפרי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר לא נפתר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
8 פוסטים 3 כותבים 97 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ס מנותק
    ס מנותק
    סוקולובר
    כתב נערך לאחרונה על ידי סוקולובר

@א.מ. האם יש בעל ניסיון בהתקנה במחשב נטפרי (התקנתי ע"פ ההדרכה במדריך הזה) שיוכל להדריך אותי בתעודות אבטחה וכמה זמן יש לחכות לאחר ההודעהa289425f-593b-4aa0-94c3-e06e9be002b8-image.png
    ובכל ענין או אולי בצורה אחרת להתמודד עם זה
    או סתם באופן עללי להגיד איך זה נטפרי עם Home Assistant אשמח שישתפני

א R 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • ס סוקולובר

@א.מ. האם יש בעל ניסיון בהתקנה במחשב נטפרי (התקנתי ע"פ ההדרכה במדריך הזה) שיוכל להדריך אותי בתעודות אבטחה וכמה זמן יש לחכות לאחר ההודעהa289425f-593b-4aa0-94c3-e06e9be002b8-image.png

א מנותק
      א מנותק
      א.מ.
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@סוקולובר לגבי הום אסיסטנט בנטפרי עיין כאן.
      בהצלחה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ס סוקולובר

R מנותק
        R מנותק
        rbu
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@סוקולובר אני ניסיתי בעבר להתקין בנטפרי על מחשב דיבאן ההתקנה התקדמה מיד אחרי שנכנסתי לקונטיינר של ה-Supervisor והרצתי את הסקריפט של התקנת תעודת אבטחה לאחמ״כ נכנסתי לקונטיינר HomeAssistant והרצתי שוב את הסקריפט אבל זה עזר רק לחלק מהשילובים רוב השלובים לא לא הצליחו להתחבר והחזירו כל הזמן שגיאת SSL, לא הצלחתי לפתור את זה ובסוף התייאשתי יתכן שעם מערכת הפניות תצליח יותר ממני (לא הייתה לי אפשרות לשלוח להם פנייה).
        בהתקנה שאתה פעלת לפיה אין אפשרות להיכנס לקונטיינר בקלות כי אין גישה ישירה למארח נתקלתי פעם באתר פיתוח שלהם בהוראות איך לגשת למארח אבל אני לא זוכר איפה. (לכאורה השאילתה בגוגל היא בערך
        how to access homeassistant host in... והצורה שבה התקנת את המערכת)
        @א.מ. האם התקנת בנטפרי או בסינון אחר שמצריך SSL?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • R rbu

@סוקולובר אני ניסיתי בעבר להתקין בנטפרי על מחשב דיבאן ההתקנה התקדמה מיד אחרי שנכנסתי לקונטיינר של ה-Supervisor והרצתי את הסקריפט של התקנת תעודת אבטחה לאחמ״כ נכנסתי לקונטיינר HomeAssistant והרצתי שוב את הסקריפט אבל זה עזר רק לחלק מהשילובים רוב השלובים לא לא הצליחו להתחבר והחזירו כל הזמן שגיאת SSL, לא הצלחתי לפתור את זה ובסוף התייאשתי יתכן שעם מערכת הפניות תצליח יותר ממני (לא הייתה לי אפשרות לשלוח להם פנייה).
          בהתקנה שאתה פעלת לפיה אין אפשרות להיכנס לקונטיינר בקלות כי אין גישה ישירה למארח נתקלתי פעם באתר פיתוח שלהם בהוראות איך לגשת למארח אבל אני לא זוכר איפה. (לכאורה השאילתה בגוגל היא בערך
          how to access homeassistant host in... והצורה שבה התקנת את המערכת)
          @א.מ. האם התקנת בנטפרי או בסינון אחר שמצריך SSL?

א מנותק
          א מנותק
          א.מ.
          מדריכים
          כתב נערך לאחרונה על ידי א.מ.

@rbu לא ניסיתי להתקין את זה עם נטפרי (הם לא קשובים במיוחד לרצון המשתמשים שלהם...) אלא עם Techloq, אבל יש שרשור בנושא כאן ואחד שהצליח כאן.

R תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • ס סוקולובר סימן נושא זה כשאלה
          • א א.מ.

@rbu לא ניסיתי להתקין את זה עם נטפרי (הם לא קשובים במיוחד לרצון המשתמשים שלהם...) אלא עם Techloq, אבל יש שרשור בנושא כאן ואחד שהצליח כאן.

R מנותק
            R מנותק
            rbu
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@א.מ. לא שמעתח אף פעם על Techloq אבל שם אין צורך בהתקנת תעודה?
            @סוקולובר אני בדיוק ראיתי בבלוג של Home assistant שהם מורידים את התמיכה בהתקנה של ה-Supervisor כך שלא כדאי להתקין בשיטה הזו צריך לבדוק שוב איך להתקין בדרכים השונות תעודת אבטחה בעז״ה אשב על זה בהמשך.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • R rbu

@סוקולובר אני בדיוק ראיתי בבלוג של Home assistant שהם מורידים את התמיכה בהתקנה של ה-Supervisor כך שלא כדאי להתקין בשיטה הזו צריך לבדוק שוב איך להתקין בדרכים השונות תעודת אבטחה בעז״ה אשב על זה בהמשך.

א מנותק
              א מנותק
              א.מ.
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי א.מ.

@rbu כתב בבעיה | התקנת Home Assistant באימולטור עם מחשב נטפרי:

מתקינים תוכנה לחסימה, בשרת של הום אסיסטנט אין תוכנה וממילא הכל בסדר.

נכון, הודיעו על זה בעדכון החודש ותוך חצי שנה צריך לעבור להתקנה נתמכת, כרגע הכי זול זה להתקין על 4 Raspberry Pi (עם לפחות 2GB RAM) ולאחר שמתקינים את כל מה שצריך ניתן להעביר את זה לנטפרי (זה פועל באופן מקומי ואין חובה לגישה תמידית לאינטרנט).

למשל אצלי, ניתן לראות שלרוב התוספים שמשויכים להתקנים אין אייקון של כדור עם רשת שמראה על צורך בחיבור תמידי לרשת.
              image.png

R תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • א א.מ.

@rbu כתב בבעיה | התקנת Home Assistant באימולטור עם מחשב נטפרי:

מתקינים תוכנה לחסימה, בשרת של הום אסיסטנט אין תוכנה וממילא הכל בסדר.

נכון, הודיעו על זה בעדכון החודש ותוך חצי שנה צריך לעבור להתקנה נתמכת, כרגע הכי זול זה להתקין על 4 Raspberry Pi (עם לפחות 2GB RAM) ולאחר שמתקינים את כל מה שצריך ניתן להעביר את זה לנטפרי (זה פועל באופן מקומי ואין חובה לגישה תמידית לאינטרנט).

למשל אצלי, ניתן לראות שלרוב התוספים שמשויכים להתקנים אין אייקון של כדור עם רשת שמראה על צורך בחיבור תמידי לרשת.
                image.png

R מנותק
                R מנותק
                rbu
                כתב נערך לאחרונה על ידי rbu

@א.מ. כן אני יודע אבל התחזית מזג אוויר ודברים נוספים כן צריך, למעשה אני משתמש בזה היום אופליין אבל קצת מציק שאין את כל זה.
                ובנוסף אין עידכונים...

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • R rbu

@א.מ. כן אני יודע אבל התחזית מזג אוויר ודברים נוספים כן צריך, למעשה אני משתמש בזה היום אופליין אבל קצת מציק שאין את כל זה.
                  ובנוסף אין עידכונים...

א מנותק
                  א מנותק
                  א.מ.
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@rbu לנטפרי יש מחיר...
                  (אגב, אתה יכול מידי פעם (פעם בחודש) לחבר את הום אסיסטנט לאינטרנט בשביל עדכונים ולהחזיר לנטפרי)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר
                  • משתמשים