בעיה | כתמים אפורים על כביסה לבנה במכונת קונסטרוקטה
-
שלום וברכה
יש לי מכונה קונסטרוקטה 9 ק"ג
עובדת מצוין
היה לי בעבר כתמים אפורים כמו כתמי שמן על הבגדים הלבנים (שממש הרסו את הבגדים לגמרי)
מחיפוש ברשת מצאתי שזה (גם) בגלל המרכך , ואז הפסקתי לגמרי להשתמש עם מרכך
לאחרונה זה חזר לי
וכאן חלוקות הדעות למה- הטכנאי של קונסטורקטה בטלפון וען לי שאם אני משתמש עם ג'ל זה יכול להיות אותו בעיה כמו המרכך ולכן אני צריך מגירה עם מעצור , שהנוזל לא יירד מיד לבגדים אלא ביחד עם מים. או לשפוך את הנוזל כשהמכונה מתחילה להזרים מים
- שכן טכנאי אמר לי שזה בגלל שחיקה ותקלה במיסבים- לאגרים , ולכן אין מה לעשות או לתקן את המכונה (במחיר יקר) או לזרוק לפח ולקנות חדש. לדבריו זה קורה אחרי 4/5 שנים
מה דעת חכמי הפורום דכאן?
ובמיוחד @שטיגליץ שתורם כאן מנסיונו במאור פנים -
שלום וברכה
יש לי מכונה קונסטרוקטה 9 ק"ג
עובדת מצוין
היה לי בעבר כתמים אפורים כמו כתמי שמן על הבגדים הלבנים (שממש הרסו את הבגדים לגמרי)
מחיפוש ברשת מצאתי שזה (גם) בגלל המרכך , ואז הפסקתי לגמרי להשתמש עם מרכך
לאחרונה זה חזר לי
וכאן חלוקות הדעות למה- הטכנאי של קונסטורקטה בטלפון וען לי שאם אני משתמש עם ג'ל זה יכול להיות אותו בעיה כמו המרכך ולכן אני צריך מגירה עם מעצור , שהנוזל לא יירד מיד לבגדים אלא ביחד עם מים. או לשפוך את הנוזל כשהמכונה מתחילה להזרים מים
- שכן טכנאי אמר לי שזה בגלל שחיקה ותקלה במיסבים- לאגרים , ולכן אין מה לעשות או לתקן את המכונה (במחיר יקר) או לזרוק לפח ולקנות חדש. לדבריו זה קורה אחרי 4/5 שנים
מה דעת חכמי הפורום דכאן?
ובמיוחד @שטיגליץ שתורם כאן מנסיונו במאור פנים -
@שטיגליץ כתב בבעיה | כתמים אפורים על כביסה לבנה במכונת קונסטרוקטה:
@פורים-רב
אולי אם תעלה צילום של כמה כתמים זה יתן כיוון -
@פורים-רב
אין לי רעיון, הייתי מנסה לנקות את המכונה
https://mitmachim.top/topic/36971/מדריך-כללי-פרק-ה-טיפים-מטכנאי-2
בהצלחה -
@שטיגליץ
האם זה יכול להיות המיסבים או הלאגרים?עי' כאן
https://new.washerhouse.com/iw/stiralnaya-mashina-pachkaet/ -
@פורים-רב
ממה שאני מכיר בעיה במיסבים (=לאגרים) גורמת לכתמי חלודה חומה או שמן שחור, לכן ביקשתי תמונה והתרשמתי שזה לא שמן, בכל מקרה לא נהגו להחליף לאגרים בימינו, לכן עדיף לנסות לנקות מכונה ולראות אם עוזר, כך נעלנ"ד. -
@שטיגליץ
למה לא להחליף?
ואם האחריות שלי עדיין בתוקף?ומה זה אוטם שמן? יש כזה דבר במכונות שלנו כיום?