בקשה | תגובות-למדריך-אריזת-גרסה-לקובץ-pac
-
תגובה: למדריך | אריזת גרסה לקובץ PAC
זה מה ש @שניאור-שמח כתב:
אחרי שערכתם את הגרסה שלכם נוצר לכם קובץ חדש, תכנסו לתיקיה הזמנית ותעתיקו את השם של הקובץ הקודם (ums9117_240X320BAR_64MB_NQ2_VD_SEC_nvitem_ER_23QEN76ER00) תמחקו את הקובץ ותשנו את השם של הקובץ החדש למה שהעתקנו..ולא הבנתי איפה הקובץ החדש נמצא ומה זה התיקייה הזמנית, אשמח לעזרה!
-
תגובה: למדריך | אריזת גרסה לקובץ PAC
זה מה ש @שניאור-שמח כתב:
אחרי שערכתם את הגרסה שלכם נוצר לכם קובץ חדש, תכנסו לתיקיה הזמנית ותעתיקו את השם של הקובץ הקודם (ums9117_240X320BAR_64MB_NQ2_VD_SEC_nvitem_ER_23QEN76ER00) תמחקו את הקובץ ותשנו את השם של הקובץ החדש למה שהעתקנו..ולא הבנתי איפה הקובץ החדש נמצא ומה זה התיקייה הזמנית, אשמח לעזרה!
@נחמן-בניה זה נמצא באחת התיקיות בתוכנת הצריבה spd
-
@נחמן-בניה זה נמצא באחת התיקיות בתוכנת הצריבה spd
@שניאור-שמח כדי לשמור אני פשוט עושה ctrl + s ואז זה נוסף ךתיקייה?
-
@נחמן-בניה כתב בבקשה | תגובות-למדריך-אריזת-גרסה-לקובץ-pac:
לא הבנתי מה אתה אומר
אתה פשוט צריך לעשות כמו צריבה ואז להמשיך כמו שרשמתי -
לא הבנתי מה אתה אומר
אתה פשוט צריך לעשות כמו צריבה ואז להמשיך כמו שרשמתי@שניאור-שמח אני אומר שמתי שאני עורך את הגירסא, איך אני שומר וזה נוסף לתיקייה בשמירה רגילה? כי אם אני שומר רגיל לכאורה זה יחליף פשוט את הקובץ הקודם
-
@שניאור-שמח אני אומר שמתי שאני עורך את הגירסא, איך אני שומר וזה נוסף לתיקייה בשמירה רגילה? כי אם אני שומר רגיל לכאורה זה יחליף פשוט את הקובץ הקודם
@שניאור-שמח אני אומר שמתי שאני עורך את הגירסא, איך אני שומר וזה נוסף לתיקייה בשמירה רגילה? כי אם אני שומר רגיל לכאורה זה יחליף פשוט את הקובץ הקודם
אחרי שערכת את הקובץ (ums9117_240X320BAR_64MB_NQ2_VD_SEC_nvitem_ER_23QEN76ER00
אתה מעתיק את השם המקורי ומוחק אותו
ומשאיר את החדש שערכת