בירור | למה לאחרונה צ'אט GPT כל כך איטי ביצירת תמונות
-
@NH.LOCAL @I-believe תודה עדיין לפעמים הוא פותח את דף השגיאה הזו אבל אם אני מרענן את הדף הוא מסתדר.
באמת מטורף היכולות שלו וגם המהירות בסדר גמור. -
@NH.LOCAL כתב בבירור | למה לאחרונה צ'אט GPT כל כך איטי ביצירת תמונות:
@I-believe פשוט תשתמש ב-SORA. זה משתמש באותו מודל של צ'אט GPT, עם ממשק הרבה יותר נוח ומהיר, ומאפשר יצירה של עד 48 תמונות ביום בסך הכל!
גם למשתמשים חינמיים? זה היה מוגבל ל 5-6 ביום, מתי הם הגדילו את זה?
@I-believe כתב בבירור | למה לאחרונה צ'אט GPT כל כך איטי ביצירת תמונות:
האם יש אופציה מהירה יותר, או שזה המצב?
אם יש לך גישה, הכי מומלץ להשתמש במיקרוסופט קופיילוט (Microsoft Copilot), הוא משתמש באותו מודל בדיוק ואין לו שום מגבלה, אני יצרתי איתו לצורך פרויקט מסוים בערך 200 תמונות ביום במשך כמה ימים.
שים לב שגרסת הדסקטופ (האפליקציה למחשב) עדיין משתמשת ב DALL-E3, המודל החדש זמין בגרסת הדפדפן, בסרגל הצד של Edge ובאפליקציית המובייל.
החיסרון שלו הוא שהממשק מעט פחות טוב מ ChatGPT, לדוגמא אין ספריית תמונות וכן אין אפשרות להגדיל תמונה בלחיצה עליה אלא צריך לפתוח אותה בכרטיסיה חדשה או להוריד אותה. אבל בקצב שמיקרוסופט מעדכנים את קופיילוט אני מאמין שהם יוסיפו את זה בקרוב.
כדי להשתמש נדרש להתחבר באמצעות חשבון גוגל או מיקרוסופט.
קישור למיקרוסופט קופיילוט >> -
@u88 כתב בבירור | למה לאחרונה צ'אט GPT כל כך איטי ביצירת תמונות:
@בוגאטי אני יש לי חשבון מיקרוסופט והקפלוט נופל ישר שהוא נפתח במחשב
אתה בנטפרי במקרה? זה חסום שם.
@ע-ה-דכו-ע גם במחשב עצמו?
-
@ע-ה-דכו-ע גם במחשב עצמו?
-
@I-believe פשוט תשתמש ב-SORA. זה משתמש באותו מודל של צ'אט GPT, עם ממשק הרבה יותר נוח ומהיר, ומאפשר יצירה של עד 48 תמונות ביום בסך הכל!
אותו מודל אבל יוצר תמונות שונות לא אותו דבר בדיוק
-
אותו מודל אבל יוצר תמונות שונות לא אותו דבר בדיוק
-
@דוד-33 מה זה אומר "לא אותו דבר בדיוק"? זה אף פעם לא יוצא אותו דבר בדיוק, גם אם אתה מנסה אותה בקשה בצ'אט GPT...