עזרה | שחזור הגדרות בנוקיה 208 אורגינל ע"י קובץ גיבוי מפלאפון אחר
-
@בעלזא אמר בעזרה | שחזור הגדרות בנוקיה 208 אורגינל ע"י קובץ גיבוי מפלאפון אחר:
ואוסיף דבר אחד שהבחנתי בו והוא היה פלא בעיני, שכאשר פלאפון נוקיה 208 מתחבר לתוכנת מובימב, דרך בלוטוס התוכנה מזהה אותו עם שמו Nokia 208, אבל כאשר מתחברים לתוכנה דרך כבל USB התוכנה מזהה אותו עם השם Nokia C2 - 01, שזאת אומרת שבעצם התוכנה לא יכולה לזהות כלל את הפלאפון נוקיה 208, כאשר בעיקרון גם כאשר הפלאפון מתחבר עם כבל הוא אמור לזהות אותו עם השם המקורי שלו, דהיינו Nokia 208.
ואתמהה.סתם ככה... איך חיברת אותו עם בלוטו לתוכנה?
זה באמת לא אמור לזהות אותו..
הבלוטוס שלך פרוץ ב208? או שעשית משהו בתוכנה כדי שיזהה אותו...
ואתה יכול להחליף עם התוכנה קובץ תפריט, למה אתה צריך קובץ גיבוי.. הוא בכלל לא אמור להגיע לקבצים האלו. -
@מאיר אמר בעזרה | שחזור הגדרות בנוקיה 208 אורגינל ע"י קובץ גיבוי מפלאפון אחר:
ואוסיף דבר אחד שהבחנתי בו והוא היה פלא בעיני, שכאשר פלאפון נוקיה 208 מתחבר לתוכנת מובימב, דרך בלוטוס התוכנה מזהה אותו עם שמו Nokia 208, אבל כאשר מתחברים לתוכנה דרך כבל USB התוכנה מזהה אותו עם השם Nokia C2 - 01, שזאת אומרת שבעצם התוכנה לא יכולה לזהות כלל את הפלאפון נוקיה 208, כאשר בעיקרון גם כאשר הפלאפון מתחבר עם כבל הוא אמור לזהות אותו עם השם המקורי שלו, דהיינו Nokia 208.
ואתמהה.סתם ככה... איך חיברת אותו עם בלוטו לתוכנה?
זה באמת לא אמור לזהות אותו..
הבלוטוס שלך פרוץ ב208? או שעשית משהו בתוכנה כדי שיזהה אותו...
ואתה יכול להחליף עם התוכנה קובץ תפריט, למה אתה צריך קובץ גיבוי.. הוא בכלל לא אמור להגיע לקבצים האלו.אתה צודק אכן חיברתי את הפלאפון ע"י הפעלת הבלוטוס במצב גלוי.
כמון כן את קובץ הגיבוי הייתי צריך ךפלאפון אחר כשר אורגינל שאין לו אפשרות חיבור כבל USB. -
אצרף לכאן את שתי קבצי הגיבוי לנוקיה 208 כשר אורגינל, אחד עם בלוטוס גלוי, והשני עם בלוטוס כבוי, (לגישה לקובץ עיין בתחלת השרשור).
וארשום כמה מההגדרות:
שם הבלוטוס: Nokia B.
אנשי קשר: רק טלפון (לא סים), ושם משפחה תחלה, ושם ומספר.
הגדרות כתיבה: הצגת תווים.
וכן עוד כפי שתחזו אחרי השחזור.
Bluetoothגלוי .NBF
Bluetoothכבוי .NBF -
@אביב-לוין אמר בעזרה | שחזור הגדרות בנוקיה 208 אורגינל ע"י קובץ גיבוי מפלאפון אחר:
@בעלזא יש לי איזה שחזור הגדרות אבל לא יודע אם יעזור לסימניות שלך (איזה סימניות??)
גיבוי-הגדרות.nbf@אביב-לוין בבקשה לעדכן את קוד האבטחה של הפלאפון שלכם מכיון שנסגר לי הפלאפון אחרי השחזור עם הגיבוי שלכם וזה דורש סיסמת אבטחה, ואין לי גישה לפלאפון שלי.
כמו כן תמחקו את הפוסט שלכם שלא יתקעו עוד אנשים כמוני. -
אצרף לכאן את שתי קבצי הגיבוי לנוקיה 208 כשר אורגינל, אחד עם בלוטוס גלוי, והשני עם בלוטוס כבוי, (לגישה לקובץ עיין בתחלת השרשור).
וארשום כמה מההגדרות:
שם הבלוטוס: Nokia B.
אנשי קשר: רק טלפון (לא סים), ושם משפחה תחלה, ושם ומספר.
הגדרות כתיבה: הצגת תווים.
וכן עוד כפי שתחזו אחרי השחזור.
Bluetoothגלוי .NBF
Bluetoothכבוי .NBFשחכתי לציין קרדיט ל @אליהו שבהשראתו עשיתי את זה, והוא כבר כתב על האפשרות של שחזור עם קובץ גיבוי כאן.