המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach
יש אפשרות להוסיך אופצי' שבחיפוש קבצים לעשות פתח מיקום קובץ, ?
וכן לפתוח את הקובץ עצמו, [כי בפתיחת קבצי וורד בכתבי הקודש הוא קודם ממיר אותם לPDF]אגב למה הוא לא פותח אותם בוורד, למה הוא צריך להמיר קודם?
-
@pcinfogmach
יש אפשרות להוסיך אופצי' שבחיפוש קבצים לעשות פתח מיקום קובץ, ?
וכן לפתוח את הקובץ עצמו, [כי בפתיחת קבצי וורד בכתבי הקודש הוא קודם ממיר אותם לPDF]אגב למה הוא לא פותח אותם בוורד, למה הוא צריך להמיר קודם?
-
למה בגירסה החדשה אני לא מצליח לפתוח את כתבי הקודש כאפליקציה בפני עצמה (מתוך הקיצור דרך של כל האפליקציות) רק דרך הוורד?
-
@בית-שמשי
תעשה תיקון דרך המתקין בבקשה תראה אם זה עוזר@pcinfogmach מקודם עשיתי דרך המתקין ולא עזר, עכשיו עשיתי עוד פעם וזה עזר. מקודם התקנתי מהקובץ "KleiKodeshSetup-v8.7.1-x64" שהורדתי מגיטהאב, עכשיו התקנתי מהקובץ התקנה בדף הבית של האתר. ואולי זה ההבדל.
רציתי לציין שלפני שענית לי, עשיתי במאפיינים של הקובץ שחזור גירסאות קודמות וזה עבד לי, עכשיו אחרי התיקון זה חזר לקובץ החדש (אני רואה לפי התאריך וגם לפי הגודל). -
@pcinfogmach מקודם עשיתי דרך המתקין ולא עזר, עכשיו עשיתי עוד פעם וזה עזר. מקודם התקנתי מהקובץ "KleiKodeshSetup-v8.7.1-x64" שהורדתי מגיטהאב, עכשיו התקנתי מהקובץ התקנה בדף הבית של האתר. ואולי זה ההבדל.
רציתי לציין שלפני שענית לי, עשיתי במאפיינים של הקובץ שחזור גירסאות קודמות וזה עבד לי, עכשיו אחרי התיקון זה חזר לקובץ החדש (אני רואה לפי התאריך וגם לפי הגודל). -
אגב, בלשונית צד שבספרי PDF נפתח רשימת העמודים עם אפשרות לבחור עמודים לפעולת מסוימות (כמו העתקה, גזירה, מחיקה, יצוא) היה ראוי להוסיף שם אפשרות "סמן הכל")
@בית-שמשי
עבור בקשות ופיצרים יש לפתוח פנייה בגיטהאב
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/issues -
@בית-שמשי
עבור בקשות ופיצרים יש לפתוח פנייה בגיטהאב
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/issues -
@מחשבות
כי אנשים רוצים לפתוח את זה בתוסף לא בוורד
אם את רוצה חיפו ששנותן לך לפתוח מיקום קובץ או לפתוח בוורד להמ לא פשוט להשתמש בevrything? -
פתחתי על זה כעת אישו'ז בגיטאב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות