המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@חד-צורבא
בגירסה האחרונה שמתי קוד שמציג את כל הפונטים שיש לך מותקן במחשב נא לעדכן אם עובד.@pcinfogmach מדהים איך אדם אחד יכול לייצר כאלה דברים תוך זמן קצר לא חלמתי שזה יקרה כזה מהר, ייש"כ עצום התוסף ממש יפה נחמד למראה וטוב לעיניים אין מילים בפי (ובמקלדתי) לתאר את ההנאה צרופה שיש לי מזה
ממש תודה רבה, תבורך מפי עליון פי מיליון -
@pcinfogmach איזה? 3.1?
@pcinfogmach ממש לא נעים לי לבקש עוד בקשות אבל אם אפשר לשנות או עכ"פ שיהיה אפשרות בחירה לאייקון של פתח קובץ שיהיה כמו שהיה או דומה לזה כי אני התבלבלתי מזה כמה פעמים, ושוב ייש"כ עצום
@יאיר-דניאל יש כבר גירסא 3.2.1
-
@pcinfogmach ממש לא נעים לי לבקש עוד בקשות אבל אם אפשר לשנות או עכ"פ שיהיה אפשרות בחירה לאייקון של פתח קובץ שיהיה כמו שהיה או דומה לזה כי אני התבלבלתי מזה כמה פעמים, ושוב ייש"כ עצום
@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כן - קפץ לי בפתיחת התוסף
תודה -
הרה"ג @pcinfogmach
הגרסה האחרונה מושלמת !!!
מתאים למסד של אוצריא בשלמות [כולל החיפוש]
גלילה מהירה מאד ונוחה
תצוגה מהירת עינים.אנו מקבלים מושגים של נתינה וזיכוי הרבים
ברמה לא נתפסת !!!
יש"כ גדול. -
יפה מאוד הגירסה החדשה - רמה אחרת!
האמת, האייקונים הישנים לדעתי יותר יפים, כעת זה נראה AI, וחבל, כי השקעת בזה כל כך הרבה!
בלי קשר, מצאתי שגיאה בהצגת טעמים - בפונט ברירת המחדל בתוסף
כמובאר בספויילרעם טעמים

בלי טעמים

עריכה: עוד באג - בהצג בחלונית - כפתור מסך הבית לא עובד.@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
האמת, האייקונים הישנים לדעתי יותר יפים
גא"מ
-
הרה"ג @pcinfogmach
הגרסה האחרונה מושלמת !!!
גלילה מהירה מאד ונוחה
תצוגה מהירת עינים.אנו מקבלים מושגים של נתינה וזיכוי הרבים
ברמה לא נתפסת !!!
יש"כ גדול.@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
איך מכניסים את אוצריא, אני מנסה ולא מוצא את סוג הקובץ הזה?
-
-
עוד משהו שקצת חסר/ מפריע,
א"א לבחור מפרשיפ מסוימים,
גם בסימון הוי בצד במעבר לקטע הבא זה לא משפיע וצריך לבחור מחדש, וכיון שהחלון קטן זה לא נוח שיש כל המפרשים,
ניתן לעשות בחירה כמו בזית? בתודה מראש והערכה עצמוה על כל פעלך הרב @pcinfogmach -
@pcinfogmach התקנה של הגירסא האחרונה (3.2.1) - לא הסירה את הקודמת (3.0.0), אלא נוספה מלבדה.
-
@pcinfogmach התקנה של הגירסא האחרונה (3.2.1) - לא הסירה את הקודמת (3.0.0), אלא נוספה מלבדה.
-
-
@pcinfogmach
האופציה של שכפול חלונית בוטלה? -
@pcinfogmach בחלונית של בחירת טקסט בPDF הלחצן העתק לא עושה כלום
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא -
@pcinfogmach
האופציה של שכפול חלונית בוטלה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
האופציה של שכפול חלונית בוטלה?
???

-
@pcinfogmach מדהים איך אדם אחד יכול לייצר כאלה דברים תוך זמן קצר לא חלמתי שזה יקרה כזה מהר, ייש"כ עצום התוסף ממש יפה נחמד למראה וטוב לעיניים אין מילים בפי (ובמקלדתי) לתאר את ההנאה צרופה שיש לי מזה
ממש תודה רבה, תבורך מפי עליון פי מיליון@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מדהים איך אדם אחד יכול לייצר כאלה דברים תוך זמן קצר לא חלמתי שזה יקרה כזה מהר
אהממ - בלי הבינה מלאכותית לא היה שייך בכזו מהירות
בכל אופן תודה -
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא
למה?
-
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אני חושב שבלי הסרטה אין לי סיכוי להבין למה אתה מתכוין איתכן הסליחה
-
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
האופציה של שכפול חלונית בוטלה?
???

@יאיר-דניאל
האופציה של ביטול חלונית לא בוטלה זה עובד אצלי מצויין
אם אתה נתקלבאיזהו באג נא לפרט יותר כדי שאוכל להבין מהו בעצם הבאג.
אתה מראה תמונה שלכאורה התוסף לא עובד אצלך כלל?????
מה קורה אם אתה לא משכפל חלונית?

-
@יאיר-דניאל
האופציה של ביטול חלונית לא בוטלה זה עובד אצלי מצויין
אם אתה נתקלבאיזהו באג נא לפרט יותר כדי שאוכל להבין מהו בעצם הבאג.
אתה מראה תמונה שלכאורה התוסף לא עובד אצלך כלל?????
מה קורה אם אתה לא משכפל חלונית?

@pcinfogmach ???
הפוך!
אני מראה תמונה בתגובה ל@חד-בדרא-השני שטען ששיכפול חלונית לא עובד - שאצלי הוא כן עובד. -
@צדיק-וטוב-לו-0
אני חושב שמה שקרה הוא שההתקנה של התוסף העיר דובים ישנים משנתם לצערי קרה באג ונשארו שאריות מאיזהו התקנה ישנה ומדי פעם הוא קם לתחייה הסרה מוחלטת עם תוכנה שגם מנקה את הגסטרי לעת עתה היא הפתרון היחיד לבינתיים כל הפתרונות שניסיתי לא הועילו לצערי.
אני ממש ממש מבקש את מחילת הציבור על מאורע זה.תיקון של וורד גם אמור לתקן את הבעיה אבל זה ימחק לכם את כל התוספים.