המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach זה מסובך או שאני יכול לשנות בעצמי את הרשימה, וא"כ איפה היא נמצאת
@חד-צורבא
לא זה בתוך הקוד לעת עתה כמו שאתרי כדאי לפתוח על זה פנייה בגיטהאב כדי שאזכור לטפל בזה - תודה
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/issues -
@יאיר-דניאל
אבל הברירית מחדל הוא Times כמדומני קשה לי להאמין שהוא לא תומך.....@pcinfogmach

זה כנראה שגיאה אצלו בוורד או ווינדוס. -
@pcinfogmach

זה כנראה שגיאה אצלו בוורד או ווינדוס.@דאנציג שומע, יש לך מושג איך אני בודק איפה השגיאה?
תודה -
@דאנציג שומע, יש לך מושג איך אני בודק איפה השגיאה?
תודה@יאיר-דניאל
היה פעם (לפני כמה חודשים) באג כזה באחד מעדכוני הווינדוס (עריכה - בוורד), היה על זה כמה פוסטים כאן בפורום, תנסה לעדכן את ווינדוס ואופיס, לכאורה אמור להסתדר. -
@pcinfogmach זה מסובך או שאני יכול לשנות בעצמי את הרשימה, וא"כ איפה היא נמצאת
-
@חד-צורבא
בגירסה האחרונה שמתי קוד שמציג את כל הפונטים שיש לך מותקן במחשב נא לעדכן אם עובד.@pcinfogmach איזה? 3.1?
-
@חד-צורבא
בגירסה האחרונה שמתי קוד שמציג את כל הפונטים שיש לך מותקן במחשב נא לעדכן אם עובד.@pcinfogmach מדהים איך אדם אחד יכול לייצר כאלה דברים תוך זמן קצר לא חלמתי שזה יקרה כזה מהר, ייש"כ עצום התוסף ממש יפה נחמד למראה וטוב לעיניים אין מילים בפי (ובמקלדתי) לתאר את ההנאה צרופה שיש לי מזה
ממש תודה רבה, תבורך מפי עליון פי מיליון -
@pcinfogmach איזה? 3.1?
@pcinfogmach ממש לא נעים לי לבקש עוד בקשות אבל אם אפשר לשנות או עכ"פ שיהיה אפשרות בחירה לאייקון של פתח קובץ שיהיה כמו שהיה או דומה לזה כי אני התבלבלתי מזה כמה פעמים, ושוב ייש"כ עצום
@יאיר-דניאל יש כבר גירסא 3.2.1
-
@pcinfogmach ממש לא נעים לי לבקש עוד בקשות אבל אם אפשר לשנות או עכ"פ שיהיה אפשרות בחירה לאייקון של פתח קובץ שיהיה כמו שהיה או דומה לזה כי אני התבלבלתי מזה כמה פעמים, ושוב ייש"כ עצום
@חד-צורבא כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כן - קפץ לי בפתיחת התוסף
תודה -
הרה"ג @pcinfogmach
הגרסה האחרונה מושלמת !!!
מתאים למסד של אוצריא בשלמות [כולל החיפוש]
גלילה מהירה מאד ונוחה
תצוגה מהירת עינים.אנו מקבלים מושגים של נתינה וזיכוי הרבים
ברמה לא נתפסת !!!
יש"כ גדול. -
יפה מאוד הגירסה החדשה - רמה אחרת!
האמת, האייקונים הישנים לדעתי יותר יפים, כעת זה נראה AI, וחבל, כי השקעת בזה כל כך הרבה!
בלי קשר, מצאתי שגיאה בהצגת טעמים - בפונט ברירת המחדל בתוסף
כמובאר בספויילרעם טעמים

בלי טעמים

עריכה: עוד באג - בהצג בחלונית - כפתור מסך הבית לא עובד.@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
האמת, האייקונים הישנים לדעתי יותר יפים
גא"מ
-
הרה"ג @pcinfogmach
הגרסה האחרונה מושלמת !!!
גלילה מהירה מאד ונוחה
תצוגה מהירת עינים.אנו מקבלים מושגים של נתינה וזיכוי הרבים
ברמה לא נתפסת !!!
יש"כ גדול.@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
איך מכניסים את אוצריא, אני מנסה ולא מוצא את סוג הקובץ הזה?
-
-
עוד משהו שקצת חסר/ מפריע,
א"א לבחור מפרשיפ מסוימים,
גם בסימון הוי בצד במעבר לקטע הבא זה לא משפיע וצריך לבחור מחדש, וכיון שהחלון קטן זה לא נוח שיש כל המפרשים,
ניתן לעשות בחירה כמו בזית? בתודה מראש והערכה עצמוה על כל פעלך הרב @pcinfogmach -
@pcinfogmach התקנה של הגירסא האחרונה (3.2.1) - לא הסירה את הקודמת (3.0.0), אלא נוספה מלבדה.
-
@pcinfogmach התקנה של הגירסא האחרונה (3.2.1) - לא הסירה את הקודמת (3.0.0), אלא נוספה מלבדה.
-
-
@pcinfogmach
האופציה של שכפול חלונית בוטלה? -
@pcinfogmach בחלונית של בחירת טקסט בPDF הלחצן העתק לא עושה כלום
עוד בקשה קטנה הייתי שמח אם יהיה גם אפשרות של הסרת פיסוק כמו באוצריא -
@pcinfogmach
האופציה של שכפול חלונית בוטלה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
האופציה של שכפול חלונית בוטלה?
???