המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach
עוד כמה הערות לתיקון / לשיפור לגירסא האחרונה (מלבד מה שכבר כתבו לעיל- טעינה איטית, חיפוש רק באותו עמוד, ומה שעדין לא תוקן כלל כגון מ"מ מלאים בחיפוש ולא רק ס"ק ללא סימן וכדו');האיקון של כותרות נוספות לא עובד במצב דולק
עריכה: כעת עובד, כנראה בעיה זמנית?!

- במצב חיפוש הלשונית מסתירה את הטאב, כך שלא רואים באיה ספר אוחזים, וכמו כן א"א לעבור לדף אחר תוכ"ד (וכל זמן שהבאג שזה מחפש רק באותו עמוד זה ממש מפריע, אבל גם אחרי שזה יתוקן)

- מציע ליעול, וכהמשך להנ"ל להעביר את כפתור רשימת כותרות-דפים משורת הטאב לסרגל,
זה גם מאוד יעזור למי שמגדיר את הסרגל למטה והדפים למעלה וצריך לרצץ מלמעלה למטה,
עריכה:
אשמח לשמיעת הסכמה או אי הסכמה על כל אחד מה3 מכלל הציבור (לדעת מה מועיל וכמה) וכמובן בעיקר ממך@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
במצב חיפוש הלשונית מסתירה את הטאב, כך שלא רואים באיה ספר אוחזים, וכמו כן א"א לעבור לדף אחר תוכ"ד (וכל זמן שהבאג שזה מחפש רק באותו עמוד זה ממש מפריע, אבל גם אחרי שזה יתוקן)
אפשר לגרור את זה להיכן שנח לך
-
באג במפרשים - אם בוחרים בהגדרות של הגופן של המפרשים יהיה כמו הספר עצמו - זה נראה כך:

אגב, אם תוכל לעשות שלחצן סגירת החלון יעבוד גם בחלון הגדרות - זה יהיה נוח

תודה על התוכנה (כן, לא טעיתי - זה כבר הרבה מעבר לרמה של תוסף לוורד...) המדהימה שבנית!
משתמש בזה כל הזמן!!
חילך לאוריתא! -
@pcinfogmach
יש"כ על התוסף המיוחד הזה.
רציתי לברר - לבקש,
אם יש לך תוכניות לטפל גם בחלק שנקרא 'עיצוב פיסקא',
וכן בתוסף שלך 'עיצוב תורני'.
תודה רבה!![במידה ואתה מתכנן לייעל את זה, אני יכתוב כאן כמה באגים - בעיות, והצעות לייעול, תודה רבה!!!!!]
-
@pcinfogmach
יש"כ על התוסף המיוחד הזה.
רציתי לברר - לבקש,
וכן בתוסף שלך 'עיצוב תורני'.
תודה רבה!![במידה ואתה מתכנן לייעל את זה, אני יכתוב כאן כמה באגים - בעיות, והצעות לייעול, תודה רבה!!!!!]
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
תמיד אפשר לכתוב ומי יודע אוךלי יופם אחד אגיע לזה ולכן מומלץ לכתוב בגיטהאב פה זה יאבד
-
רציתי להציע כמה שדרוגים:
- ברירת מחדל להגדרות ניקוד
- שמירת המיקום בדפדפוף בין כרטיסיות, שלא יצטרכו לגלול כל הזמן עד למטה
- היסטוריה
- בעיה בטעינת סמלי המקשים - חלק מהסמלים לא מוצגים
@אברהם-mch כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בעיה בטעינת סמלי המקשים - חלק מהסמלים לא מוצגים
לא נתקלתי
-
בעיה בטעינת סמלי המקשים - חלק מהסמלים לא מוצגים
לא נתקלתי
@יאיר-דניאל המחשב היה לא מחובר לאינטרנט, חיברתי אותו ופתחתי את כזית מחדש והבעיה נפטרה.
-
רציתי להציע כמה שדרוגים:
- ברירת מחדל להגדרות ניקוד
- שמירת המיקום בדפדפוף בין כרטיסיות, שלא יצטרכו לגלול כל הזמן עד למטה
- היסטוריה
- בעיה בטעינת סמלי המקשים - חלק מהסמלים לא מוצגים
היסטוריה
אני חשוב שעדיף להתשמש עם סביבות עבודה מאשר עם היסטוריה
-
הרב @pcinfogmach
להלן סיכום של הבאגים מהגרסה החדשה:א. טעינת הספרים בגלילה בספר איטית יותר, בעיקר מורגש בספרים כבדים וגדולים
ב. החיפוש בתוך הספר, בעבר היה אפשר לחפש בכל הספר, כעת רק באותו העמוד [כמדומה שזה קשור לבעיה הקודמת]
ג. אין את האפשרות להגדיר גודל גופן בהגדרת מחדל, תמיד עומד על 105%
שדרוגים שנראה לי חשובים ותועלתיים:
א. שיפור תצוגת תוצאות החיפוש, בעיקר בחיפוש של מילים בעלי ראשי תיבות התוכנה כמעט ולא מציגה תוצאות, [נ"ל שזה קשור לתצוגת התוצאות, ולא למנוע החיפוש, היות שבספרים ספציפיים יש המון תוצאות ואלו בשאר הספרים אין בכלל תוצאות]
ב. אפשרות סינון תוצאות ע"י כתיבת שם הספר, קצת מורכב למצוא את התוצאות רק ע"י עץ הספרים. [שדרוג זה לדעתי מאד יסייע ללומדים]
ג. פתיחת ספר עם אפשרות למצוא תוצאה מדויקת ע"י כתיבת הספר+ כותרת
ד. ספרים אישיים. לא מופיע בעץ הספרים תתי תיקיות [כלומר תיקיה בתוך תיקיה] רק כאשר כל הספרים מופיעים בתיקיה אחת בלבד.
יש"כ גדול מאד .
כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הרב @pcinfogmach
להלן סיכום של הבאגים מהגרסה החדשה:א. טעינת הספרים בגלילה בספר איטית יותר, בעיקר מורגש בספרים כבדים וגדולים
ב. החיפוש בתוך הספר, בעבר היה אפשר לחפש בכל הספר, כעת רק באותו העמוד [כמדומה שזה קשור לבעיה הקודמת]
ג. אין את האפשרות להגדיר גודל גופן בהגדרת מחדל, תמיד עומד על 105%
שדרוגים שנראה לי חשובים ותועלתיים:
א. שיפור תצוגת תוצאות החיפוש, בעיקר בחיפוש של מילים בעלי ראשי תיבות התוכנה כמעט ולא מציגה תוצאות, [נ"ל שזה קשור לתצוגת התוצאות, ולא למנוע החיפוש, היות שבספרים ספציפיים יש המון תוצאות ואלו בשאר הספרים אין בכלל תוצאות]
ב. אפשרות סינון תוצאות ע"י כתיבת שם הספר, קצת מורכב למצוא את התוצאות רק ע"י עץ הספרים. [שדרוג זה לדעתי מאד יסייע ללומדים]
ג. פתיחת ספר עם אפשרות למצוא תוצאה מדויקת ע"י כתיבת הספר+ כותרת
ד. ספרים אישיים. לא מופיע בעץ הספרים תתי תיקיות [כלומר תיקיה בתוך תיקיה] רק כאשר כל הספרים מופיעים בתיקיה אחת בלבד.
יש"כ גדול מאד .
מי שיכול להעלות לגיטאב
תבוא עליו הברכה
[אין לי חשבון שם, גם אין לי מושג איך משתמשים בזה] -
היסטוריה
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בכ"ז יש ספרים שאין לי עניין שישארו פתוחים כל הזמן אבל היו פתוחים לא מזמן, ובמקום לפתוח מחדש ולנתב לאיפה שהיו פשוט להגיע מההיסטוריה בדיוק לאותו המקום.
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בכ"ז יש ספרים שאין לי עניין שישארו פתוחים כל הזמן אבל היו פתוחים לא מזמן, ובמקום לפתוח מחדש ולנתב לאיפה שהיו פשוט להגיע מההיסטוריה בדיוק לאותו המקום.
@אברהם-mch
אפשר לאפשר פתיחה למיקום האחרון, אבל כרגע נמנעתי מזה כדי לאפשר פתיחת כמה עותקים בלי התנגשויות בין טאבים. לא ברור לי עד כמה זה נצרך, ואשמח לשמוע מה הציבור מעדיף.אפשר לשלב בין הגישות, אבל אני לא בטוח שכדאי לעקוף את הבחירה של המשתמש לאן לנווט. רעיון נוסף הוא דיאלוג ששואל אם לחזור למיקום האחרון, אך זה מוסיף שלב לפתיחה.
אשמח לשמוע דעות. אם הולכים לכיוון של היסטוריה—איפה נכון למקם אותה כדי שלא תפגע בזרימה? דף נפרד הוא נקי, אבל פחות זורם. אולי משהו בסגנון שיש בדפדפן. כרגע יש לי ספקות רבים בעניין, ולכן אני לא מתקדם בזה לעת עתה.