המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
שאלה לציבור:
אני שוקל לעבור למערכת יותר דומה לשל זית עם המפרשים דהיינו להציג רק מפרש או שתיים בבת אחת (אשאיר עדיין אפשרות להציג הכל. אבל הברירת מחדל יהיה כמו זית
השאלה האם יש התנגדות מצד הציבור לזה?@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אני שוקל לעבור למערכת יותר דומה לשל זית עם המפרשים דהיינו להציג רק מפרש או שתיים בבת אחת (אשאיר עדיין אפשרות להציג הכל. אבל הברירת מחדל יהיה כמו זית
(נערך:)
ודאי שעדיף שיהיה פרשן ברירת מחדל, רק כדי לשים לב באיזה צורה זה יהיה, כי בזית זה פותח כל אחד בריבוע למטה וא"א לראות הכל ולא כ"כ נוח (בודאי לא לעומת אוצריא) בשבילי בכל אופן,
אז אולי תפרט קצת יותר באיזו צורה אתה חושב לעשות,
כי עד היום זה היה מצוין, אז נשמח להחכים מה יכול להיות טוב יותר!השאלה האם יש התנגדות מצד הציבור לזה?
כל זמן שיש גם את האופ' השניה והנידון רק על הברירת מחדל אני חושב שזה לא כ"כ קריטי
-
שאלה לציבור:
השאלה האם יש התנגדות מצד הציבור לזה?@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
שאלה לציבור:
השאלה האם יש התנגדות מצד הציבור לזה?אני בעד!!
-
שאלה לציבור:
השאלה האם יש התנגדות מצד הציבור לזה?
יש בזה מעלה ובזה מעלה.
המציאות היא שבדרך כלל צריך מפרש אחד, ואז כאשר עוברים פסוק למשל זה מצריך לגלול שוב לפרשן הנבחר, וזה מוציא מהריכוז.
אבל לפעמים מחפשים את פירוש הפסוק צריך את כל הפרשנים, כך שאם תהיה אפשרות לשניהם זה יהיה מושלם. -
@ישיבישער
כלומר? אין התנגדות?@pcinfogmach מצטרף לדברי דאנציג
אם ניתן שיהיה אפשרות של גם וגם בדומה למה שקיים בפרוייקט השו"ת שניתן לבחור בין להציג מפרש מסוים הצגת כל הפרשנים או רק את הראשונים או האחרונים -
@pcinfogmach מצטרף לדברי דאנציג
אם ניתן שיהיה אפשרות של גם וגם בדומה למה שקיים בפרוייקט השו"ת שניתן לבחור בין להציג מפרש מסוים הצגת כל הפרשנים או רק את הראשונים או האחרונים -
-
הבאג עדין קיים (אני חושב שפעמים קודמות זה נגרם בגלל נתיב ארוך של מיקום, וכעת זה בגלל כותרת ארוכה)

-
@pcinfogmach
בנושא הכרטיסיות שהוזכר כאן פעם, אולי תברר אצל @sivan22 בתוסף שלו "מוגה" זה קיים ואוטומטית נפתח כךבתודה על הכל!
-
@pcinfogmach
בנושא הכרטיסיות שהוזכר כאן פעם, אולי תברר אצל @sivan22 בתוסף שלו "מוגה" זה קיים ואוטומטית נפתח כךבתודה על הכל!
@חד-בדרא-השני
אין לי מושג על מה אתה מדבר....
איזה כרטיסיות ומה זה קשור לתוסף של סיון? -
@חד-בדרא-השני
אין לי מושג על מה אתה מדבר....
איזה כרטיסיות ומה זה קשור לתוסף של סיון?@pcinfogmach
הוא מדבר ע"ז:
-
@pcinfogmach
הוא מדבר ע"ז:
@הבל-הבלים
אם כן לא שייך