המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
זה לעבור מכאן לכאן וכבר שכחתי כיצד להוריד משם,
(@pcinfogmach חבל שהקישור באתר לא מתעדכן למקום, וכשיחזור יחזור)עריכה: הורדתי משם אבל זה הוריד לי את כל התקיה כ130 מ"ב במקום העדכון של הקובץ של התוכנה לבד שהוא כ30 בלבד, ולא מתאי בין הכל את הקובץ,
(אולי טעות שלי שלא הורדתי טוב?)
(@pcinfogmach לא כדאי שיהיה אופ' להוריד אותו לבד בצורה מוסדרת)
עכ"פ אם מישהו יוכל להעלת אותו כאן (@אלכסנדר-צדש ?), בתודה מראש
עריכה: הסתדרתי (מצאתי שם בתקיה בסוף את גירסאות 25 26 27 התקנתי את 27 ואז זה התקין לי אוטו' את העידכון ל27.1 אבל באופן כללי זה מסורבל) -
הרב המופלא והצדיק @pcinfogmach לגבי התוכנה המיוחדת כ"כ
כרגע בעיון בתוך ספר אין אפשרות לדעת היכן המקום שאני מעיין בו, אלא צריך לדפדף בתוך הספר אחורה.
השאלה האם יש אפשרות שהאייקון תוכן עניינים יהיה אוטומטי במקום שבו מעיינים כמו שיש בזית ואוצריא.
יש"כ גדול מאד. -
הרב המופלא והצדיק @pcinfogmach לגבי התוכנה המיוחדת כ"כ
כרגע בעיון בתוך ספר אין אפשרות לדעת היכן המקום שאני מעיין בו, אלא צריך לדפדף בתוך הספר אחורה.
השאלה האם יש אפשרות שהאייקון תוכן עניינים יהיה אוטומטי במקום שבו מעיינים כמו שיש בזית ואוצריא.
יש"כ גדול מאד.@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מה זה אומר? אפשר צילום מסך בבקשה?
בזית זה לא מתעדכן רם אתה לוחץ על שורה.
אני לא רואה איך בתצוגה הצרה של כזית זה כל כך יעזור כל פעם תפתח את התוכן עניינים כדי להיזכר איפה אתה אוחז? -
@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בזית זה לא מתעדכן רם אתה לוחץ על שורה.
אני לא רואה איך בתצוגה הצרה של כזית זה כל כך יעזור כל פעם תפתח את התוכן עניינים כדי להיזכר איפה אתה אוחז?@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

אני נמצא בברכות דף ד'
אין לי אפשרות לדעת באיזה דף אני אוחז, רק לדפדף אחורה
אלא אם היה מודגש דף ד'
יש"כ. -
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

אני נמצא בברכות דף ד'
אלא אם היה מודגש דף ד'
יש"כ.@אלכסנדר-צדש
את זה הבנתי התכוונתי אפשר ציום מסך איך אוצריא עשו את זה? -
@אלכסנדר-צדש
את זה הבנתי התכוונתי אפשר ציום מסך איך אוצריא עשו את זה?@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
את זה הבנתי התכוונתי אפשר ציום מסך איך אוצריא עשו את זה?

ברכות דף ד' מודגש
-
את זה הבנתי התכוונתי אפשר ציום מסך איך אוצריא עשו את זה?

ברכות דף ד' מודגש
@אלכסנדר-צדש
אוקיי ומה קורה אם אתה אוחז בדף לד: הוא גולל לשם את התוכן עניינים?
אין לי בעיה ליישם את מה שביקשת אני רק מנסה לחשוב יחד איתך אם יש דרך יותר טובה ליישם את זה -
@אלכסנדר-צדש
אין לי בעיה ליישם את מה שביקשת אני רק מנסה לחשוב יחד איתך אם יש דרך יותר טובה ליישם את זה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כן
-
@אלכסנדר-צדש
אין לי בעיה ליישם את מה שביקשת אני רק מנסה לחשוב יחד איתך אם יש דרך יותר טובה ליישם את זה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הוא גולל לשם את התוכן עניינים?
נראה לי שמאד נוח שהתוכן עניינים הוא באזור שאני נמצא הייתי מציע שתמיד המיקום שבו אני אוחז יהיה באמצע תוכן העניינים כך שיוכלו לבחור קצת קודם וקצת אחרי
-
@pcinfogmach עדכנתי כעת לגירסה 2.7.1 אך בלחצן פתיחת ספר לא מוצג כל עץ הספרים וכן אן אפשרות של איתור ספר רק החיפוש בתוכן קיי ודרכו ניתן לגש לספרים
כמו כן האם ניתן לשדרג שבגלילת ספר יוצגו למעלה הכותרות של הספר -
@pcinfogmach עדכנתי כעת לגירסה 2.7.1 אך בלחצן פתיחת ספר לא מוצג כל עץ הספרים וכן אן אפשרות של איתור ספר רק החיפוש בתוכן קיי ודרכו ניתן לגש לספרים
כמו כן האם ניתן לשדרג שבגלילת ספר יוצגו למעלה הכותרות של הספר@סתם-אחד-2
אתה משמשתמש עם זית או אצריא? -
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בחזרה למיקום האחרון יש איזה בעיה זה נטען לאט או לא בכלל מצורף הסרטה
תחזור ל 2.7.1
[גם לי היה בעיות בגרסה 2.7.2]@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
תחזור ל 2.7.1
[גם לי היה בעיות בגרסה 2.7.2]@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@חד-בדרא-השני
תחזור לבינתיים אלא אם כן האופציה של תיחת מסמכי וורד וכולי זה קריטי לך@pcinfogmach
רוב תודות על הכל!אינני יודע אבל חזרתי ל2.7.1 ועדין הבעיה נשארה בעינה, כשחוזים זה לוקח כמה שניות ארוכות עד שזה נפתח בחזרה עי' הסרטה, אא"כ שזה בעיה אצלי??
26c0e6eb-63fa-43a9-bf14-c0e39f1b75bb-הבעיה גם ב271 זה נתקע בחזרה למיקום, אאכ שקרה משהו אצלי.... לא יודע.zip -
תחזור ל 2.7.1
[גם לי היה בעיות בגרסה 2.7.2]@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@חד-בדרא-השני
תחזור לבינתיים אלא אם כן האופציה של תיחת מסמכי וורד וכולי זה קריטי לך@pcinfogmach
רוב תודות על הכל!אינני יודע אבל חזרתי ל2.7.1 ועדין הבעיה נשארה בעינה, כשחוזים זה לוקח כמה שניות ארוכות עד שזה נפתח בחזרה עי' הסרטה, אא"כ שזה בעיה אצלי??
26c0e6eb-63fa-43a9-bf14-c0e39f1b75bb-הבעיה גם ב271 זה נתקע בחזרה למיקום, אאכ שקרה משהו אצלי.... לא יודע.zip@חד-בדרא-השני
זה בעיה בספרים ארוכים יותר
בטיפול אי"ה -

אני נמצא בברכות דף ד'
אלא אם היה מודגש דף ד'
יש"כ.@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אלא אם היה מודגש דף ד'
זה עדין לא הכי נוח,
לא עדיף שהאיקון יהיה תיבה שבה יהיה כתוב היכן הוא, כמו במפרשים שכתוב איזה מפרש כעת
@pcinfogmach ? -
אלא אם היה מודגש דף ד'
זה עדין לא הכי נוח,
לא עדיף שהאיקון יהיה תיבה שבה יהיה כתוב היכן הוא, כמו במפרשים שכתוב איזה מפרש כעת
@pcinfogmach ?@חד-בדרא-השני
הבעיה שזה יגנוב מקום מהתצוגה הבין כה צרה.... -
@pcinfogmach
אולי אפשר להזיז את האופ' של ביטול הניקוד לשלש הנקודות בצד ימין למעלה,
(כי אחר השידרוג שזה יכול להיות לכלל הספרים, אצל רובם זה אותו דבר בהכל ולא צריך להיות נגיש כ"כ, וגם רוב הספרים ללא ניקוד...)
ואז יתפנה קצת מקום בשביל זה,
לחוות דעת המשתמשים וכמובן אחרי הכל לשיקולך!....