המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עיין כאן
תודה רבה, מעריך מאד את המאמץ.
עיינתי.
מחשב חדש ממש (לא יודע מה זה 'האצת חומרה', אבל הוא בעל מעבד I7 מהדור החדש)
כפי שכתב, לא נראה לי שיש בעית כתיבה ביוזרדאטה.
השליש גם אני לא הבנתי
-
מציע שיהיה כתוב בהגדרות את מספר הגירסא
-
מציע שיהיה כתוב בהגדרות את מספר הגירסא
-
@pcinfogmach חשבתי על איזה רעיון שיכול מאוד לייעל את העניינים כאן, הרי אתה פתחת אתר של 'כלי קודש', אבל באתר הזה אין את התוסף להורדה ישירה אלא זה רק קישור לגייטהב, אז אני חושב שלמען הציבור הרחב, שפחות יודעים איך מתעסקים עם גייטהב וכל זה, פשוט תכניס את התוסף להורדה ישירה מהאתר של 'כלי קודש'.
ועוד דבר, אני חושב שכדאי לעשות שם את הגירסא העיקרית שהיא תהיה קבועה, חוץ משינויים שאתה ודאי שהם רוצים שהם ישארו, ויהיה עוד כפתור להורדה עם 'גירסא נסיונית'.
עוד דבר, אני לא יודע אם זה אפשרי בשבילך, אבל למה אתה צריך שיגיבו לך בגייטהב? לא כדאי שבתוך האתר עצמו שלך תתן אפשרות שיוכלו להגיב ולתת חוות דעת?
בכל אופן תודה על הכל.
@ישיבישער כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@pcinfogmach חשבתי על איזה רעיון שיכול מאוד לייעל את העניינים כאן, הרי אתה פתחת אתר של 'כלי קודש', אבל באתר הזה אין את התוסף להורדה ישירה אלא זה רק קישור לגייטהב, אז אני חושב שלמען הציבור הרחב, שפחות יודעים איך מתעסקים עם גייטהב וכל זה, פשוט תכניס את התוסף להורדה ישירה מהאתר של 'כלי קודש'.
אמשח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות זאת
לעשות זתם הורדה שיריה מהאתר גרם לכל מיני אנטי וירוסים לא לאהוב את האתר שלי
אZ צריך איכשהו לתת לו קישור קבוע להורדה דרך גיטהאב אם מישהו ידוע איך לעשות זאת אשמח מאוד שידריך אותי -
ועוד דבר, אני חושב שכדאי לעשות שם את הגירסא העיקרית שהיא תהיה קבועה, חוץ משינויים שאתה ודאי שהם רוצים שהם ישארו, ויהיה עוד כפתור להורדה עם 'גירסא נסיונית'.
עוד דבר, אני לא יודע אם זה אפשרי בשבילך, אבל למה אתה צריך שיגיבו לך בגייטהב? לא כדאי שבתוך האתר עצמו שלך תתן אפשרות שיוכלו להגיב ולתת חוות דעת?
בכל אופן תודה על הכל.
שמה כבר יש מערכת מסודרת למה שאבנה מערכת של עצמי שמסמתמא גם תהיה פחות טובה?
-
אמשח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות זאת
לעשות זתם הורדה שיריה מהאתר גרם לכל מיני אנטי וירוסים לא לאהוב את האתר שלי
אZ צריך איכשהו לתת לו קישור קבוע להורדה דרך גיטהאב אם מישהו ידוע איך לעשות זאת אשמח מאוד שידריך אותי@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אZ צריך איכשהו לתת לו קישור קבוע להורדה דרך גיטהאב אם מישהו ידוע איך לעשות זאת אשמח מאוד שידריך אותי
אתה מתכוון שהקישור באתר יהיה אוטומטי לגירסא האחרונה?
-
אZ צריך איכשהו לתת לו קישור קבוע להורדה דרך גיטהאב אם מישהו ידוע איך לעשות זאת אשמח מאוד שידריך אותי
אתה מתכוון שהקישור באתר יהיה אוטומטי לגירסא האחרונה?
-
@pcinfogmach זה כבר המצב עכשיו - העברה לדף בגיט של הגירסא האחרונה (של הפרוייקט הישן).
כוונתך שיוריד אוטומטית את הגירסא, ללא כניסה לגיטאהב עצמו? -
@pcinfogmach
גם בלוח הבקרה זה כתוב,
הצעתי היא שיהיה כתוב מה הגירסא הזו ואיזה גירסאות זמינות למי שלא מתעדכן אוטו' -
לאלו שאין שם חשבון ומסתבכים עם זה
-
לאלו שאין שם חשבון ומסתבכים עם זה
אולי כדאי שאפתח גם שירות מענה אוטומטי במייל למי שמסתבך?
סליחה על ההומור
ברצינות — יש גבול למה שאפשר לצפות מהמפתח. זו תוכנה חינמית, ואני משקיע בה מזמני הפרטי מתוך רצון טוב. קשה לי להתחייב למתן שירות לקוחות ברמה מלאה לכל שאלה או קושי.
מי שמעוניין להשתתף, לתרום מזמנו ולסייע בשיפור על ידי השארת פנות בגיטהאב — תבוא עליו הברכה.
למי שיש בעיה ספציפית, קיים טופס פניות מסודר באתר, וזה בהחלט אמור להספיק. (אבל זה שמור לבעיות ספיציפיות לא להצעות שיפור!).תודה על ההבנה

-
ברצינות — יש גבול למה שאפשר לצפות מהמפתח. זו תוכנה חינמית, ואני משקיע בה מזמני הפרטי מתוך רצון טוב. קשה לי להתחייב למתן שירות לקוחות ברמה מלאה לכל שאלה או קושי.
ט.ל.ח.
אתה צודק ודאי כמו שהובהר כמה פעמים, רק שאלת מה הענין, אז ענין יש,
האם זה מצדיק לטרוח בשביל כך, בהחלט לא, ולזה זה מה שנאמר,סליחה אם לא הובן מספיק,
כל שאלה כאן זה רק מחמאה כמה שזה שימושי ונצרך... -
פוסט זה נמחק!
-
כלי החיתוך בלחצן ימני לא עובד!
2a2f2f15-3a0c-42da-82be-02537a5beae8-כלי החיתוך בלחצן ימני לא עובד.zipכמו כן האם ניתן לשנות גודל גופן לכל כרטסיה בנפרד??
-
כלי החיתוך בלחצן ימני לא עובד!
2a2f2f15-3a0c-42da-82be-02537a5beae8-כלי החיתוך בלחצן ימני לא עובד.zipכמו כן האם ניתן לשנות גודל גופן לכל כרטסיה בנפרד??
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כמו כן האם ניתן לשנות גודל גופן לכל כרטסיה בנפרד??
אולי בהמשת אני מחכה לגרסה הבאה של זית אז יהיה כל מיני הוספות ואז אולי כם אוסיף את זה