המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
תגידו כמה התצוגת בלוק חשוב? כרגע זה לא עובד.
כדי ליישם את זה אצטרך מאוד להכביד על התוכנה אני שוקל להסיר את זה לגמרי לבינתיים זה עושה לי רק צרות.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין -
זה לא נראה לי כל כך משנה, לענ"ד כמובן,
כל זמן שזה מיועד בעיקר להעתיק (שלכך זה נמצא בתוך הוורד) אם כי שזה יותר נוח בעין, (לי בכל אופן).
אבל דוקא ניסתי כעת וזה עובד לכאו',לגופו של ענין אחרי כל השדרוגים כאן ברמת על חבל שזית לא משודרג ג"כ עם אותו מסך בית,..
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
נא לכתוב את כל הפניות בגיט האב כבר אין לי כח לעבוד פה הפוסט עם כל הרצון הטוב.
משום מה זה חסום בנטפרי,
אולי זה חסימה רק בחדרי מחשבים,
אבל בכל אופן אין אפשרות לפתוח שם פנייה.וכן האתר שלך חסום, או נטפרי או חדר מחשבים, אני לא יודע.
להורדה לחץ כאן
https://kleikodesh.github.io/כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
משום מה זה חסום בנטפרי,
אבל בכל אופן אין אפשרות לפתוח שם פנייה.וכן האתר שלך חסום, או נטפרי או חדר מחשבים, אני לא יודע.
להורדה לחץ כאן
https://kleikodesh.github.io/@pcinfogmach
טוב, שלחתי פנייה לפיקוח, ופתחו את שניהם בחדרי המחשבים,
ומעתה כל אחד יכול לפנות בגיטהאב אף מחדרי מחשבים!! -
כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
משום מה זה חסום בנטפרי,
להורדה לחץ כאן
https://kleikodesh.github.io/@pcinfogmach
טוב, שלחתי פנייה לפיקוח, ופתחו את שניהם בחדרי המחשבים,
ומעתה כל אחד יכול לפנות בגיטהאב אף מחדרי מחשבים!!@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
ומעתה כל אחד יכול לפנות בגיטהאב אף מחדרי מחשבים!!
מנסיון שלי, בדרך כלל זה משתנה מחדר מחשבים לחדר מחשבים, כך שמה שפתוח בחדר מחשבים אחד, לא בטוח שיעבוד בחדר מחשבים אחר, כך שאם אתם בחדר מחשבים וזה סגור, פשוט תפנו לחותם, (יש אפשרות פניה במערכת של סייפר), ותבקשו שיפתחו, עם הקלטת תעבורת אינטרנט, והסבר קצר על התוכנה, והאתר ייפתח.
-
בס"ד גרסה חדשה ומופשטת
המון שיפורי קוד- נוסף ocr לבחירת טקסט דוגמת אוצר החכמה בתוך הקורא pdf.
לבקשת הציבורנוסף גם בהגדרות

-
בס"ד גרסה חדשה ומופשטת

נוסף ocr לבחירת טקסט
להביא לך את הקוד שלי?
-
בס"ד גרסה חדשה ומופשטת

נוסף ocr לבחירת טקסט דוגמת אוצר החכמה בתוך הקורא pdf.
ממליץ מאוד על הOCR שלו.
לא תמצא משהו יותר טוב. -
נוסף ocr לבחירת טקסט
להביא לך את הקוד שלי?
@י.-פל. כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
נוסף ocr לבחירת טקסט
להביא לך את הקוד שלי?
כן בוודאי
-
הרב @pcinfogmach
יש"כ על העדכון האחרון, נוספה אפשרות לבטל ניקוד באופן גלובלילא מצאתי את האפשרות בגרסה האחרונה הצג בחלונית, זה הוסר מהתוכנה?
[לי באופן אישי עוזר לי האופציה הזו] -
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
ומעתה כל אחד יכול לפנות בגיטהאב אף מחדרי מחשבים!!
מנסיון שלי, בדרך כלל זה משתנה מחדר מחשבים לחדר מחשבים, כך שמה שפתוח בחדר מחשבים אחד, לא בטוח שיעבוד בחדר מחשבים אחר, כך שאם אתם בחדר מחשבים וזה סגור, פשוט תפנו לחותם, (יש אפשרות פניה במערכת של סייפר), ותבקשו שיפתחו, עם הקלטת תעבורת אינטרנט, והסבר קצר על התוכנה, והאתר ייפתח.
@דאנציג כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@דאנציג
אני פניתי לחותם והם פתחו את זה,
וכיון שלא בעלי החדר מחשבים או הפיקוח שלו פתח את זה,
אלא חותם שזה מחלקה בתוך נטפרי, כך שמסברא לכאו' זה אמור לעבוד כמעט בכל החדרי מחשבים,
כי כמעט בכולם זה חסימה של נטפרי עבור חדרי מחשבים. -
@דאנציג כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@דאנציג
אני פניתי לחותם והם פתחו את זה,
וכיון שלא בעלי החדר מחשבים או הפיקוח שלו פתח את זה,
אלא חותם שזה מחלקה בתוך נטפרי, כך שמסברא לכאו' זה אמור לעבוד כמעט בכל החדרי מחשבים,
כי כמעט בכולם זה חסימה של נטפרי עבור חדרי מחשבים.כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מנסיון שלי
בדקת בחדרי מחשבים אחרים?
לפעמים הם פותחים למשתמש מסויים בלבד!!! ולפעמים הם פותחים באופן גורף לכולם. -
למה בעצם התוסף הפסיק לעבוד עם "אוצריא" ?
ואשמח אם מישהו יוכל להסביר לי קצר ולעניין מה ההבדלים בין זית לאוצריא?
והאם מאגר הספרים זהה לגמרי? -
והאם מאגר הספרים זהה לגמרי?@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כי 'אוצריא' השתנה, כך שזה פחות מתאים, ויכול להיות שבהמשך הוא יתאים שוב.
והאם מאגר הספרים זהה לגמרי?תפתח נושא חדש, ותבקש שם שיסבירו לך את ההבדלים.
-
פוסט זה נמחק!
-
תודה לרב @pcinfogmach על כל השיפורים האחרונים!
רק שאלה - למה בגי' האחרונה 0.2.7 בוטלה האפשרות להצגה בחלונית? אצלי זה היה מאוד שימושי בקבצי PDF.
עוד כמה הערות על הדרך....
א. צריך לכאורה להחליף לאייקון שונה כשמוגדר מצב של הסתרת כותרות נוספות - שידעו מה הסטטוס כרגע.
ב. הערה חוזרת - חסר כאן אייקונים, וחבל...

ג. אם אפשר לעשות שזה ירחיב אוטומטי את רוחב החלונית לפי הטקסט/להגדיל את הרוחב - בכדי שיוכלו לראות יותר את פרטי המפרש.

ד. גם אחרי שהגדרתי את זום האפליקציה כקטן יותר מברירת המחדל = 95% (אגב , זה ממש ענק לברירת מחדל...) עדיין יש מקום שבו זה נשאר גדול - בקבצי PDF - במקש ימני.

-
פוסט זה נמחק!
-
רק שאלה - למה בגי' האחרונה 0.2.7 בוטלה האפשרות להצגה בחלונית? אצלי זה היה מאוד שימושי בקבצי PDF.
א. צריך לכאורה להחליף לאייקון שונה כשמוגדר מצב של הסתרת כותרות נוספות - שידעו מה הסטטוס כרגע.

ג. אם אפשר לעשות שזה ירחיב אוטומטי את רוחב החלונית לפי הטקסט/להגדיל את הרוחב - בכדי שיוכלו לראות יותר את פרטי המפרש.

ד. גם אחרי שהגדרתי את זום האפליקציה כקטן יותר מברירת המחדל = 95% (אגב , זה ממש ענק לברירת מחדל...) עדיין יש מקום שבו זה נשאר גדול - בקבצי PDF - במקש ימני.

@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מחילה זה בוטל בטעות
אטפל בזה בגרסה הבאה בלי נדר
עריכה: שים לב! אפשרות זו הולכת לעבור לתפריט לחיצה ימנית!
-
אולי כבר דיברו כאן לעיל, אני לא זוכר,
רציתי להעביר את התוסף הנפלא שאין כמותו!! (ללא גוזמא) אבל לרוב חברי אין את זית אלא אוצריא,
השאלה אם ניתן להתקין את התוסף ולהוריד את המסד נתונים (או להעתיק את המסד מהמחשב שלי ישר) ללא התוכנה זית עצמה? -

@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
זה משהו שמתשנה ממחשב למחשב ואין לי שום שליטה על זה.
לכן הוספתי את האפשרות זל זום האפליקציה
אבל התפריט לחיצה ימנית לא קשור לזה אלא הוא משהו מובנה.
אנסה בגרסה הבאה בלי נדר להקטין קצת אם אצליח אבל אל תבנה על זה -
אולי כבר דיברו כאן לעיל, אני לא זוכר,
רציתי להעביר את התוסף הנפלא שאין כמותו!! (ללא גוזמא) אבל לרוב חברי אין את זית אלא אוצריא,
השאלה אם ניתן להתקין את התוסף ולהוריד את המסד נתונים (או להעתיק את המסד מהמחשב שלי ישר) ללא התוכנה זית עצמה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
כן - אפשר להוריד את המסד ולחלץ אותו - בווינדוס 11 הוא יכול לחלץ כאלו קבצים באופן מובנה. או פשוט להעתיק מהמחשב שלך (שם המסד הוא seforim.db)
ואז אפשר לבחור בהגדרות של התוסף במיקום של המסד וזה יעבוד.