המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
כמה הערות:
א. חסר כאן אייקונים - ולמי שלא יודע למה הכפתורים האלו משמשים, פושט לא שם לב אליהם, וחבל.
ב. האם תוכל להגדיר שכמו בתוכנת זית - לחיצה על כותרת הפרק (לדוגמא -פרק י) תציג את המפרשים על כל הפרק?
אגב יש שגיאת הקלדה - עיין בתמונה המצורפת.
ג. יש באג קטן בהצגת תוצאות החיפוש - דבדיפדוף בתוצאות - לפעמים לחיצה על מעבר לתוצאה הבאה לא מציגה אותה בתוך החלון וצריך לדפדף. עיין בגיף ותבין.

ד. לחיצה על אייקון החיפוש פותחת אותו - האם תוכל לעשות שלחיצה שוב - תסגור את החיפוש, כך שלא יצטרכו לגרור את העכבר לחלונית החיפוש ולסגור אותה.

ה. לענ"ד צריך לשנות פה לספרייה, לא צודק?
עריכה: ראיתי שכבר כתבת ע"כ לעיל.
זה נראה לי נכון גם מבחינה דקדוקית - מאחר שלחלק הזה בתוסף כלי קודש קוראים "כזית" ולא למאגר הספרים...
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
ה. לענ"ד צריך לשנות פה לספרייה, לא צודק?
עריכה: ראיתי שכבר כתבת ע"כ לעיל.
זה נראה לי נכון גם מבחינה דקדוקית - מאחר שלחלק הזה בתוסף כלי קודש קוראים "כזית" ולא למאגר הספרים...???

סתם שאלה למה זה פתאום יצר אנדקס (ניתן לראות בתמונה שיאיר דניאל העלה)?
-
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
דבר שלישי, כשאני לא מקוון, משום מה נעלם הלחצן של היברובוקס וזה קצת מפריע, כיון שאמנם אפשר לפתוח בPDF אבל צריך לחפש את התקיה שלהם תמיד זה היה נפתח מצוין גם אופלין, אם אפשר לתקן..
עריכה: מצאתי לזה פתרון פשוט לדסבל את תיבת החיפוש ורק להציג את הפריטים שזמינים באופליין
בעז"ה בגרסה הקרובה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עריכה: מצאתי לזה פתרון פשוט לדסבל את תיבת החיפוש ורק להציג את הפריטים שזמינים באופליין
בעז"ה בגרסה הקרובהלדסבל,= ??
ורק להציג את הפריטים שזמינים באופליין, = וכיצד נוריד ספרים??
אגב אחרי חיפוש חזור לדף הבית ?
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את התוכנה? -
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את התוכנה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את
באיזה תיקייה שמרת את הריטב"א?
לגבי עם הרעיון אולי לא הסברתי בעצם כל מה שזמין ללא חיבור לאינטרנט אמור להיות זמין בהיטוריה אז אעשה שאם אין חיובר לאינטרנט שיהי רק גישה לקבצים הללו בהיסטוריה שאשפר לגשת אליהם
-
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את התוכנה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אנא פרט מה הבעיה בדיוק. תודה
בכל אופן לפני כן אנא בדוק את הגרס החדשה שהעליתי עכשיו אם הבעיה שלך קיימת שם. -
בס"ד גרסה חדשה v2.5.0. עם הוספות חשובות
- טעינת קשרים ופרשנים ברמת הפרק
- אפשרות לטעינת חלונות חיפוש רבים עם מילות החיפוש בכותרת הלשונית
- בקבצי pdf לחצן חדש המאפשר סימון טקסט על ידי ריבוע מאוד שימושי לרב טקסט בו הסריקה לא באמת קלטה שיש טורים נפרדים במסמך
- מאגר ההיברו בוקס עודכן
- ועוד הרבה תיקוני באגים
-
בס"ד גרסה חדשה v2.5.0. עם הוספות חשובות
- טעינת קשרים ופרשנים ברמת הפרק
- אפשרות לטעינת חלונות חיפוש רבים עם מילות החיפוש בכותרת הלשונית
- בקבצי pdf לחצן חדש המאפשר סימון טקסט על ידי ריבוע מאוד שימושי לרב טקסט בו הסריקה לא באמת קלטה שיש טורים נפרדים במסמך
- מאגר ההיברו בוקס עודכן
- ועוד הרבה תיקוני באגים
@pcinfogmach תעדכן את הקישור לגיט בפוסט הראשון
-
@pcinfogmach תעדכן את הקישור לגיט בפוסט הראשון
@יאיר-דניאל
לא הבנתי יש שם קישור לאתר לא לגיט -
כל מי שלא הצליח להתקין עד היום את התוסף בווינדוס 11 העליתי לדרייב גירסה שונה במקצת שאמור לפתור את הבעיה.
להורדה לחץ כאן
https://kleikodesh.github.io/
להלן גם קישור לגוגל דרייב שמכיל את קבצי הפרוייקט.
https://drive.google.com/drive/u/4/folders/1UcAlBJU1nW-uzG8J8DLgETIEnMNhsV3O?usp=sharing
פרוייקט כלי קודש לוורד - נוצר כדי לרכז את התוספים, המדריכים והתוכנות שלי חדשים וגם ישנים. בצורה מסודרת ועדכנית.

-
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את
לגבי עם הרעיון אולי לא הסברתי בעצם כל מה שזמין ללא חיבור לאינטרנט אמור להיות זמין בהיטוריה אז אעשה שאם אין חיובר לאינטרנט שיהי רק גישה לקבצים הללו בהיסטוריה שאשפר לגשת אליהם
זה נשמר אוטו' בתקיה של היב'
-
מצוין!!!!
עריכה: עכשיו התקנתי את הגי' החדשה וראיתי את כוונתך, באמת רעיון מדהים,(אגב שאפו על החזרת הסמל לקדמותו של כזית באמת יותר יפה מהספר)
אגב אשמח לדעת לגבי השאלה הקודמת הספרים נמחקין אוטו' אחרי זמן מסוים? -
שאלה חדשה, האם ישנה אופ' לפתוח גם מסמכי וורד וטקסט מלבד פידיאף??
למשל כתבתי משהו ואני רוצה לכתוב מחדש ואני מעתיק קטעים אולי תעשה אופ' כזו גם במקום לעבור מחלון לחלון?? -
@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עוד הערה אולי כדאי שיהיה אפשרות בהגדרות לבטל לחלוטין את הניקוד, ולא יצטרכו כל פעם מחדש להסיר.
ג"א מצטרף (וכמובן שהתגובה שלפתוח פניה בגיטאהב🫡, אבל בכל אופן)
כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עוד הערה אולי כדאי שיהיה אפשרות בהגדרות לבטל לחלוטין את הניקוד, ולא יצטרכו כל פעם מחדש להסיר.
מה עם זה?
-
חידוש בגיר' האחרונה, מעתיק טקסט זה מועתק בצורה מודגשת, (מצורף סרטון) למה??
2b2b8390-40b6-46ea-97ac-54401e527d06-העתק מודגש.zip -
חידוש בגיר' האחרונה, מעתיק טקסט זה מועתק בצורה מודגשת, (מצורף סרטון) למה??
2b2b8390-40b6-46ea-97ac-54401e527d06-העתק מודגש.zip@חד-בדרא-השני
נא לכתוב את כל הפניות בגיט האב כבר אין לי כח לעבוד פה הפוסט עם כל הרצון הטוב.
באגים אתה עדיין יכול לכתוב פה אם תרצה
תודה רבה על ההערה עם המודגש זה בטיפול -
הרה"ג @pcinfogmach
יש"כ גדול
על כל השדרוגים
בגרסה האחרונה כאשר אני פותח את תוצאות החיפוש
הספר לא נפתח כלל בתוצאה אלא בתחילת הספר בלבד.
זה באג אצלי או כלליו
-
הרה"ג @pcinfogmach
יש"כ גדול
על כל השדרוגים
בגרסה האחרונה כאשר אני פותח את תוצאות החיפוש
הספר לא נפתח כלל בתוצאה אלא בתחילת הספר בלבד.
זה באג אצלי או כלליו
@אלכסנדר-צדש
וואו זה באג תודה! -
@חד-בדרא-השני
באגים אתה עדיין יכול לכתוב פה אם תרצה
תודה רבה על ההערה עם המודגש זה בטיפול@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אני אשתדל, כי לצערי קצת מסובך לי מכאן כמו שכתבתי אתמול https://mitmachim.top/post/1102867
-
אני אשתדל, כי לצערי קצת מסובך לי מכאן כמו שכתבתי אתמול https://mitmachim.top/post/1102867
@חד-בדרא-השני
סליחה
אבל אל תימנע מלגלות באגים זה חשוב ויש בזה זיכוי הרבים את זה תכתוב כאן אם קשה לך שם -
נערך מדי פעם:
ולבנתים ע"מ להקל על הכלל, אני פותח כאן רשימת שדרוגים שצריך לפתוח עליהם פניה בגיטאהב שנוכל לפתוח בב"א לכולם:- הורדת ניקוד באופן כללי ולא בכל ספר
- פתיחת מסמכי וורד כמו PDF
- (בחירת פרשן ברירת מחדל, כגן רש"י וחצים על פתיחת מפרשי יוכל להפתח באופן אוטו' רש"י ולא הראשון ברשימה= לא קריטי)
- איצור מהיר (כולל דפים מראש)
- הסטורית חיפוש
- קבצים אישים -(איתורית https://mitmachim.top/post/838212)
ניתן להוסיף!!!
-
נערך מדי פעם:
ולבנתים ע"מ להקל על הכלל, אני פותח כאן רשימת שדרוגים שצריך לפתוח עליהם פניה בגיטאהב שנוכל לפתוח בב"א לכולם:- הורדת ניקוד באופן כללי ולא בכל ספר
- פתיחת מסמכי וורד כמו PDF
- (בחירת פרשן ברירת מחדל, כגן רש"י וחצים על פתיחת מפרשי יוכל להפתח באופן אוטו' רש"י ולא הראשון ברשימה= לא קריטי)
- איצור מהיר (כולל דפים מראש)
- הסטורית חיפוש
- קבצים אישים -(איתורית https://mitmachim.top/post/838212)
ניתן להוסיף!!!
(בחירת פרשן ברירת מחדל, כגן רש"י וחצים על פתיחת מפרשי יוכל להפתח באופן אוטו' רש"י ולא הראשון ברשימה= לא קריטי)
האמת שכבר יש לזה הכנה במסד של זית רק צריך ליישם את זה כדאי מאוד לפתוח פנייה בגיטהאב