המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אם תסביר לי במילים מה בדיוק מבלבל אותך אוכל גם לענות לך לצערי אינני מדבר שפת סימנים כדבעי
לא כל כך הבנתי כוונתך (התבלבלתי גם🫡,
בתמונה הראתי שבלוח הבקרה מופיע שמותקן שני גירסאות, וכוונתי למה זה לא נמחק אוטו'.דבר נוסף יש"כ עצום על השידרוג של החיפוש בכזית, מדהים, רק להעיר שבחיפוש עדין יש את הבאג הקודם שחוזר לתחילת העמוד מצרף קישור (אא"כ שזה התיקון ב231 שכרגע יורד אצלי)
443f4990-468d-42e8-8285-75836b51ae4e-הקלטה 2026-02-13 130121.zipדבר שלישי, כשאני לא מקוון, משום מה נעלם הלחצן של היברובוקס וזה קצת מפריע, כיון שאמנם אפשר לפתוח בPDF אבל צריך לחפש את התקיה שלהם תמיד זה היה נפתח מצוין גם אופלין, אם אפשר לתקן..

תודה ענקית ושבת שלום
@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בתמונה הראתי שבלוח הבקרה מופיע שמותקן שני גירסאות, וכוונתי למה זה לא נמחק אוטו'.
זה באגבגירסה מסויימת עקב שינויים מסויימים שעשיתי בתוסף - תודה שעלית על זה.
בכל אופן ודאי למחוק את הישן.
ואם זה קורה גם בגרסאות הבאות נא בכל לשון של בקשה לעדכן אותי! -
אם תסביר לי במילים מה בדיוק מבלבל אותך אוכל גם לענות לך לצערי אינני מדבר שפת סימנים כדבעי
לא כל כך הבנתי כוונתך (התבלבלתי גם🫡,
בתמונה הראתי שבלוח הבקרה מופיע שמותקן שני גירסאות, וכוונתי למה זה לא נמחק אוטו'.דבר נוסף יש"כ עצום על השידרוג של החיפוש בכזית, מדהים, רק להעיר שבחיפוש עדין יש את הבאג הקודם שחוזר לתחילת העמוד מצרף קישור (אא"כ שזה התיקון ב231 שכרגע יורד אצלי)
443f4990-468d-42e8-8285-75836b51ae4e-הקלטה 2026-02-13 130121.zipדבר שלישי, כשאני לא מקוון, משום מה נעלם הלחצן של היברובוקס וזה קצת מפריע, כיון שאמנם אפשר לפתוח בPDF אבל צריך לחפש את התקיה שלהם תמיד זה היה נפתח מצוין גם אופלין, אם אפשר לתקן..

תודה ענקית ושבת שלום
דבר שלישי, כשאני לא מקוון, משום מה נעלם הלחצן של היברובוקס וזה קצת מפריע, כיון שאמנם אפשר לפתוח בPDF אבל צריך לחפש את התקיה שלהם תמיד זה היה נפתח מצוין גם אופלין, אם אפשר לתקן..
עריכה: מצאתי לזה פתרון פשוט לדסבל את תיבת החיפוש ורק להציג את הפריטים שזמינים באופליין
בעז"ה בגרסה הקרובה -
@דאנציג כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
ל'כזית' אין הרבה מה להסביר, אני חושב שהוא מאוד פשוט וברור.
אם אתה יודע למה לצפות - כן
מי שלא יודע כלום מתבלבל - מה זה זית בכלל ומה אפשר לעשות איתו ואיך מציגים מפרשים וכולי.
חלק מהבעיה לדעתי שהמילה כזית לא מספיק מספרת למשתמש מה בעצם החלצן הזה עושה אולי באמת צריך לשנות את זה ל"ספרייה" או משהו כזה.
גם העובדה שאפשר לפתוח פרשנים לא מספיק אינטיאוטיבית למי שמגיע מהעולם של בר אילן - אולי למישהו רעיון לזה?אני מקווה שהבנת שדברי לא מופנים כלפיך דווקא אתה לא צריך להתנצל על כך שאין לך זמן לא היתה פה שום בקשה אישית רק פנייה כללית
חלק מהבעיה לדעתי שהמילה כזית לא מספיק מספרת למשתמש מה בעצם החלצן הזה עושה אולי באמת צריך לשנות את זה ל"ספרייה" או משהו כזה.
פחות חושב, אפשר ללחוץ ולראות.. לא מסובך כ"כ לקלוט...
-
דבר שלישי, כשאני לא מקוון, משום מה נעלם הלחצן של היברובוקס וזה קצת מפריע, כיון שאמנם אפשר לפתוח בPDF אבל צריך לחפש את התקיה שלהם תמיד זה היה נפתח מצוין גם אופלין, אם אפשר לתקן..
עריכה: מצאתי לזה פתרון פשוט לדסבל את תיבת החיפוש ורק להציג את הפריטים שזמינים באופליין
בעז"ה בגרסה הקרובה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
בכל אופן אולי אוסיף את זה למסך ההגדרות שיהיה ניתן לבחור אם אזכור.
תודה, יעזור לי מאוד
-
בתמונה הראתי שבלוח הבקרה מופיע שמותקן שני גירסאות, וכוונתי למה זה לא נמחק אוטו'.
זה באגבגירסה מסויימת עקב שינויים מסויימים שעשיתי בתוסף - תודה שעלית על זה.
ואם זה קורה גם בגרסאות הבאות נא בכל לשון של בקשה לעדכן אותי!@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מחקתי את זה, אבל זה מחק את שניהם משום מה, לא נורא התקנתי שוב, רק לשים לב אם היה את זה לעוד מישהו
-
בעז"ה בגרסה הקרובה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הכי טוב תפתח על זה פנייה בגיטהאב אם אתה יכול
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodesh/issuesסתם שאלה למה אין בתפריט בכפתור הימני אופ' לתרגום? קצת מסובך לי להשאיר שם פניה בלי לדעת ללחוץ על מה ולמה,
-
הכי טוב תפתח על זה פנייה בגיטהאב אם אתה יכול
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodesh/issuesסתם שאלה למה אין בתפריט בכפתור הימני אופ' לתרגום? קצת מסובך לי להשאיר שם פניה בלי לדעת ללחוץ על מה ולמה,
סתם שאלה למה אין בתפריט בכפתור הימני אופ' לתרגום? קצת מסובך לי להשאיר שם פניה בלי לדעת ללחוץ על מה ולמה,
מה הכוונה?? @חד-בדרא-השני
אפשר תמיד בלחיצה ימנית על העכבר לתרגם את כל הדף לעברית!! -
סתם שאלה למה אין בתפריט בכפתור הימני אופ' לתרגום? קצת מסובך לי להשאיר שם פניה בלי לדעת ללחוץ על מה ולמה,
אפשר תמיד בלחיצה ימנית על העכבר לתרגם את כל הדף לעברית!!@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אפשר תמיד בלחיצה ימנית על העכבר לתרגם את כל הדף לעברית!!התכוונתי דרך כלי הקודש, (מצורף תמונה) פשוט אין לי דפדפן במחשב והוא מחובר לאי' רק בשביל עדכונים, כל הגישה שלי כאן הוא רק דרך "דרך האתרים" בלשונית כלי הקודש

-
הרה"ג @pcinfogmach
יש"כ על השדרוג האחרון הדגשת תוצאות תועלתי מאד
החיפוש מהיר מאד ונח.
רק הערה קטנה האופציה להעבור ל"מקור" בד"כ אין אותה
כלומר כאשר אני נמצא במפרשי הגמ' או הטור וכיוצ"ב בד"כ אין אפשרות להעבור לגמ' או לטור, אך לפעמים זה כן עובד וצ"ע.
עוד הערה אולי כדאי שיהיה אפשרות בהגדרות לבטל לחלוטין את הניקוד, ולא יצטרכו כל פעם מחדש להסיר.
בתודה עצומה.@אלכסנדר-צדש כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
עוד הערה אולי כדאי שיהיה אפשרות בהגדרות לבטל לחלוטין את הניקוד, ולא יצטרכו כל פעם מחדש להסיר.
ג"א מצטרף (וכמובן שהתגובה שלפתוח פניה בגיטאהב🫡, אבל בכל אופן)
-
כמה הערות:
א. חסר כאן אייקונים - ולמי שלא יודע למה הכפתורים האלו משמשים, פושט לא שם לב אליהם, וחבל.
ב. האם תוכל להגדיר שכמו בתוכנת זית - לחיצה על כותרת הפרק (לדוגמא -פרק י) תציג את המפרשים על כל הפרק?
אגב יש שגיאת הקלדה - עיין בתמונה המצורפת.
ג. יש באג קטן בהצגת תוצאות החיפוש - דבדיפדוף בתוצאות - לפעמים לחיצה על מעבר לתוצאה הבאה לא מציגה אותה בתוך החלון וצריך לדפדף. עיין בגיף ותבין.

ד. לחיצה על אייקון החיפוש פותחת אותו - האם תוכל לעשות שלחיצה שוב - תסגור את החיפוש, כך שלא יצטרכו לגרור את העכבר לחלונית החיפוש ולסגור אותה.

ה. לענ"ד צריך לשנות פה לספרייה, לא צודק?
עריכה: ראיתי שכבר כתבת ע"כ לעיל.
זה נראה לי נכון גם מבחינה דקדוקית - מאחר שלחלק הזה בתוסף כלי קודש קוראים "כזית" ולא למאגר הספרים...
-
כמה הערות:
א. חסר כאן אייקונים - ולמי שלא יודע למה הכפתורים האלו משמשים, פושט לא שם לב אליהם, וחבל.
ב. האם תוכל להגדיר שכמו בתוכנת זית - לחיצה על כותרת הפרק (לדוגמא -פרק י) תציג את המפרשים על כל הפרק?
אגב יש שגיאת הקלדה - עיין בתמונה המצורפת.
ג. יש באג קטן בהצגת תוצאות החיפוש - דבדיפדוף בתוצאות - לפעמים לחיצה על מעבר לתוצאה הבאה לא מציגה אותה בתוך החלון וצריך לדפדף. עיין בגיף ותבין.

ד. לחיצה על אייקון החיפוש פותחת אותו - האם תוכל לעשות שלחיצה שוב - תסגור את החיפוש, כך שלא יצטרכו לגרור את העכבר לחלונית החיפוש ולסגור אותה.

זה נראה לי נכון גם מבחינה דקדוקית - מאחר שלחלק הזה בתוסף כלי קודש קוראים "כזית" ולא למאגר הספרים...
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
זה נראה לי נכון גם מבחינה דקדוקית - מאחר שלחלק הזה בתוסף כלי קודש קוראים "כזית" ולא למאגר הספרים...???

סתם שאלה למה זה פתאום יצר אנדקס (ניתן לראות בתמונה שיאיר דניאל העלה)?
-
בעז"ה בגרסה הקרובהלדסבל,= ??
ורק להציג את הפריטים שזמינים באופליין, = וכיצד נוריד ספרים??
אגב אחרי חיפוש חזור לדף הבית ?
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את התוכנה? -
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את התוכנה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את
באיזה תיקייה שמרת את הריטב"א?
לגבי עם הרעיון אולי לא הסברתי בעצם כל מה שזמין ללא חיבור לאינטרנט אמור להיות זמין בהיטוריה אז אעשה שאם אין חיובר לאינטרנט שיהי רק גישה לקבצים הללו בהיסטוריה שאשפר לגשת אליהם
-
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את התוכנה?@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אנא פרט מה הבעיה בדיוק. תודה
בכל אופן לפני כן אנא בדוק את הגרס החדשה שהעליתי עכשיו אם הבעיה שלך קיימת שם. -
בס"ד גרסה חדשה v2.5.0. עם הוספות חשובות
- טעינת קשרים ופרשנים ברמת הפרק
- אפשרות לטעינת חלונות חיפוש רבים עם מילות החיפוש בכותרת הלשונית
- בקבצי pdf לחצן חדש המאפשר סימון טקסט על ידי ריבוע מאוד שימושי לרב טקסט בו הסריקה לא באמת קלטה שיש טורים נפרדים במסמך
- מאגר ההיברו בוקס עודכן
- ועוד הרבה תיקוני באגים
-
בס"ד גרסה חדשה v2.5.0. עם הוספות חשובות
- טעינת קשרים ופרשנים ברמת הפרק
- אפשרות לטעינת חלונות חיפוש רבים עם מילות החיפוש בכותרת הלשונית
- בקבצי pdf לחצן חדש המאפשר סימון טקסט על ידי ריבוע מאוד שימושי לרב טקסט בו הסריקה לא באמת קלטה שיש טורים נפרדים במסמך
- מאגר ההיברו בוקס עודכן
- ועוד הרבה תיקוני באגים
@pcinfogmach תעדכן את הקישור לגיט בפוסט הראשון
-
@pcinfogmach תעדכן את הקישור לגיט בפוסט הראשון
@יאיר-דניאל
לא הבנתי יש שם קישור לאתר לא לגיט -
כל מי שלא הצליח להתקין עד היום את התוסף בווינדוס 11 העליתי לדרייב גירסה שונה במקצת שאמור לפתור את הבעיה.
להורדה לחץ כאן
https://kleikodesh.github.io/
להלן גם קישור לגוגל דרייב שמכיל את קבצי הפרוייקט.
https://drive.google.com/drive/u/4/folders/1UcAlBJU1nW-uzG8J8DLgETIEnMNhsV3O?usp=sharing
פרוייקט כלי קודש לוורד - נוצר כדי לרכז את התוספים, המדריכים והתוכנות שלי חדשים וגם ישנים. בצורה מסודרת ועדכנית.

-
אגב הורדתי שבוע שעבר ריטב"א וכעת זה נעלם מהתקיה שם? יש לך הסבר מדוע? אולי שינוי הגירסא עדכן את
לגבי עם הרעיון אולי לא הסברתי בעצם כל מה שזמין ללא חיבור לאינטרנט אמור להיות זמין בהיטוריה אז אעשה שאם אין חיובר לאינטרנט שיהי רק גישה לקבצים הללו בהיסטוריה שאשפר לגשת אליהם
זה נשמר אוטו' בתקיה של היב'
-
מצוין!!!!
עריכה: עכשיו התקנתי את הגי' החדשה וראיתי את כוונתך, באמת רעיון מדהים,(אגב שאפו על החזרת הסמל לקדמותו של כזית באמת יותר יפה מהספר)
אגב אשמח לדעת לגבי השאלה הקודמת הספרים נמחקין אוטו' אחרי זמן מסוים?