המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@ישיבישער
בכזית יש תצוגת מפרשים באוצרניק אין
בכזית אין אשפרות כעת לחיפוש כללי בתוכן הקבצים@pcinfogmach למה באמת באוצרניק אין תצוגת מפרשים וקישורים? זה כל כך מסובך?
-
@pcinfogmach למה באמת באוצרניק אין תצוגת מפרשים וקישורים? זה כל כך מסובך?
@יהודי-צעיר
העבודה שלא מתייאש עשה עוררה אצלי רצון לפתח תוסף.
לעומת זאת, מה שנעשה באוצריא לא עורר אצלי תחושה דומה.
זו תחושה אישית שלי בלבד. -
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@עם-ישראל-חיי כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אין לי איך להעלות תמונה זה המחשב בישיבה...
צילום מסך לא עובד?
בעז"ה אני יעשה צילום מסך ועוד שבוע פלוס מינוס אני יעלה אותו...
כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
סורי שלא הבאתי, פשוט לא היה לי מתאם זמין...
אין לי כזה הרבה מה לצלם זו פשוט חלונית לבנה. -
כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
סורי שלא הבאתי, פשוט לא היה לי מתאם זמין...
אין לי כזה הרבה מה לצלם זו פשוט חלונית לבנה.@עם-ישראל-חיי
ניסית עכשיו להוריד? היה כמה שינויים אולי זה יעזור גם לך
KleiKodeshSetup-v1.0.17.exe -
@עם-ישראל-חיי
ניסית עכשיו להוריד? היה כמה שינויים אולי זה יעזור גם לך
KleiKodeshSetup-v1.0.17.exe@pcinfogmach אבדוק, תודה
-
הודעה חשובה לציבור
כל העידכונים שנעשים לכזית נעשים לעת עתה אך ורק בגרסה הנסיונית (למשל החלוקה הנוספת שנוסף כעת בגרסה 0.4)https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/releases/latest
-
דרוש מתנדב להמשך עריכת המדריך
About.dotx -
About.dotx@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מה צריך לערוך? נראה שזה מנוסח די טוב
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מה צריך לערוך? נראה שזה מנוסח די טוב
@בנימין-מחשבים
עריכה זה לא החוזקה שלי אם זה טוב אז מצויין
יש שם מדריך ישן של חלק התוסף של חיפוש רגקס - האם צריך גם מדריכים יותר מפורטים על שאר חלקי התוסף? -
@בנימין-מחשבים
עריכה זה לא החוזקה שלי אם זה טוב אז מצויין
יש שם מדריך ישן של חלק התוסף של חיפוש רגקס - האם צריך גם מדריכים יותר מפורטים על שאר חלקי התוסף?@pcinfogmach זה תמיד טוב. אולי תוכל לכתוב רק את הטקסט הגולמי
ואני מתישהו אסגנן את זה ואערוך בקובץ PDF יותר נעים לעין -
@pcinfogmach זה תמיד טוב. אולי תוכל לכתוב רק את הטקסט הגולמי
ואני מתישהו אסגנן את זה ואערוך בקובץ PDF יותר נעים לעין@בנימין-מחשבים
זהו הנקודה שאת המדריכים הללו גם כן לא כתבתי תאמין או לא אני לא טוב בכתיבת מדריכים טכניים על התוכנות שלי
בכתיבת מדריכים טכניים על נושאים אני טוב אבל סתם בהתמצאות בממשק אני מתקשה - אני לא מצליח להיכנס של לראש הזה שצריך להסביר דברים פשוטים כל כךהסופתי עוד קצת פרטים
בעיקר אני מתקשה בכתיבת המדריך על כזית - מי שיכול מאוד יעזור לי
להלן הקובץ המעודכן:
About.dotx -
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach אצלי ב'אוצרניק' החיפוש בתוך הספרים לא עובד רציתי לדעת האם זו בעיה בתוכנה או בעיה ספיצפית אצלי, וכן אשמח לדעת אם ב'כזית' ג"כ יש את הבאג הזה או לא.
ועוד שאלה קטנה, אם 'כלי קודש' כבר מותקן אצלי במחשב, כאשר אני מתקין את 'זית' או אוטומטי אמור לקלוט את התוכנה הזו או לא?
-
@pcinfogmach
התקנתי את הגירסההאחרונה= כעת ראיתי שיש אחד יותר חדש.
ממש יפה ומעוצב!אגב, איזה התקדמות!

א. יש איזה באג כלשהו לאחר ההתקנה הראשונה (- בעת עדכון גירסה, זה לא מופיע) בעת כניסה לוורד עולה הודעה שצריך לאשר התקנת תוסף VSTO, ולאחר אישור עולה הודעת שגיאה:
שם: מאת: file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto ************** טקסט חריגה************** System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException: הורדת file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto לא הצליחה. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.IO.DirectoryNotFoundException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost) ב- System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy) ב- System.Net.FileWebStream..ctor(FileWebRequest request, String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare sharing, Int32 length, Boolean async) ב- System.Net.FileWebResponse..ctor(FileWebRequest request, Uri uri, FileAccess access, Boolean asyncHint) --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי --- ב- System.Net.FileWebResponse..ctor(FileWebRequest request, Uri uri, FileAccess access, Boolean asyncHint) ב- System.Net.FileWebRequest.GetResponseCallback(Object state) --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי --- ב- System.Net.FileWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult) ב- System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next) --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי --- ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.GetManifests(TimeSpan timeout) ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()ב. הצעה לתיקון:
בעת פתיחת חלון קישורים, כל מעבר לפיסקה אחרת - מקפיץ למפרש הראשון (אגב, לפי מה נקבע הסדר?)
וזה ממש מפריע, לדוגמא פתחתי גמ' ורציתי לראות את רש"י, אבל זה לא היה הפיסקה הנכונה, אז עברתי לפיסקה הבאה - והייתי צריך לדפדף/לכתוב בחלון רש"י.
אם תוכל לעשות שהתוסף יזכור את המפרש האחרון שהוצג - ויציג אותו, ואם אין אותו על הפיסקה הנדרשת - שיפתח המפרש הראשון. (אגב, למה הטור הוא המפרש הראשון בגמ'?)ג. הצעה לשיפור:
אולי תוכל להוסיף גם בכזית - את האפשרות לצפייה בקבצי TXT - ממקור חיצוני, ע"י ניווט לתיקייה שלהם, כמו שהיה באוצרניק.ד. אוצריא עברה כבר לDB, - האם התוסף שלך צריך התאמות רציניות בכדי להתאים לאוצריא? כי אם לא זה יהיה ממש נוח מכיוון שאוצריא יותר מעודכן, ואפשר גם לעדכנו, ואפשר גם להוסיף שם ספרים אישיים לDB.
תודה רבה, ותזכה למצוות!!!
אתה לא יודע ולא מבין כמה אנשים משתמשים בתוסף המדהים הזה!
אני בקושי פותח את אוצריא/זית - אני לומד וכותב דרך התוסף. זה נוח ופרקטי ברמה אחרת. (לא רוצה לתת רעיונות... אבל הייתי משלם על תוסף כזה!) -
@pcinfogmach
התקנתי את הגירסההאחרונה= כעת ראיתי שיש אחד יותר חדש.
ממש יפה ומעוצב!אגב, איזה התקדמות!

א. יש איזה באג כלשהו לאחר ההתקנה הראשונה (- בעת עדכון גירסה, זה לא מופיע) בעת כניסה לוורד עולה הודעה שצריך לאשר התקנת תוסף VSTO, ולאחר אישור עולה הודעת שגיאה:
שם: מאת: file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto ************** טקסט חריגה************** System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException: הורדת file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto לא הצליחה. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.IO.DirectoryNotFoundException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost) ב- System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy) ב- System.Net.FileWebStream..ctor(FileWebRequest request, String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare sharing, Int32 length, Boolean async) ב- System.Net.FileWebResponse..ctor(FileWebRequest request, Uri uri, FileAccess access, Boolean asyncHint) --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי --- ב- System.Net.FileWebResponse..ctor(FileWebRequest request, Uri uri, FileAccess access, Boolean asyncHint) ב- System.Net.FileWebRequest.GetResponseCallback(Object state) --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי --- ב- System.Net.FileWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult) ב- System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next) --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי --- ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.GetManifests(TimeSpan timeout) ב- Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()ב. הצעה לתיקון:
בעת פתיחת חלון קישורים, כל מעבר לפיסקה אחרת - מקפיץ למפרש הראשון (אגב, לפי מה נקבע הסדר?)
וזה ממש מפריע, לדוגמא פתחתי גמ' ורציתי לראות את רש"י, אבל זה לא היה הפיסקה הנכונה, אז עברתי לפיסקה הבאה - והייתי צריך לדפדף/לכתוב בחלון רש"י.
אם תוכל לעשות שהתוסף יזכור את המפרש האחרון שהוצג - ויציג אותו, ואם אין אותו על הפיסקה הנדרשת - שיפתח המפרש הראשון. (אגב, למה הטור הוא המפרש הראשון בגמ'?)ג. הצעה לשיפור:
אולי תוכל להוסיף גם בכזית - את האפשרות לצפייה בקבצי TXT - ממקור חיצוני, ע"י ניווט לתיקייה שלהם, כמו שהיה באוצרניק.ד. אוצריא עברה כבר לDB, - האם התוסף שלך צריך התאמות רציניות בכדי להתאים לאוצריא? כי אם לא זה יהיה ממש נוח מכיוון שאוצריא יותר מעודכן, ואפשר גם לעדכנו, ואפשר גם להוסיף שם ספרים אישיים לDB.
תודה רבה, ותזכה למצוות!!!
אתה לא יודע ולא מבין כמה אנשים משתמשים בתוסף המדהים הזה!
אני בקושי פותח את אוצריא/זית - אני לומד וכותב דרך התוסף. זה נוח ופרקטי ברמה אחרת. (לא רוצה לתת רעיונות... אבל הייתי משלם על תוסף כזה!)@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הצעה לתיקון:
נראה לי שהוא ביקש לכתוב הצעות שיפור בגייטהב
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הצעה לתיקון:
נראה לי שהוא ביקש לכתוב הצעות שיפור בגייטהב
@ישיבישער נכון, צודק! -
מעלה לשםהעליתי.