דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. יישומי אופיס
  4. וורד
  5. עזרה הדדית - וורד
  6. המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני

המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - וורד
269 פוסטים 36 כותבים 14.7k צפיות 36 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • נ נפתלי צבי יהודה

@ישיבישער תודה רבה!!
    ומה ההבדל בין כזית לאוצרניק ??

י מחובר
    י מחובר
    ישיבישער
    כתב נערך לאחרונה על ידי ישיבישער

@נפתלי-צבי-יהודה כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

מה ההבדל בין כזית לאוצרניק ??

כזית מבוסס על תוכנה בשם 'זית', ו'אוצרניק' מבוסס על תוכנה בשם 'אוצריא', בעיקרון מבחינת הספרים אין הרבה הבדל בין אוצריא לזית (עד כמה שידוע לי, מי שיודע אחרת שיעדכן), ההבדל בינהם הוא יותר בממשק וכו'... כך שאין הרבה הבדל בין אוצרניק לכזית. עריכה: עיין פוסט הבא של @יאיר-דניאל ובפוסט שאחריו של @pcinfogmach

אם לא הבנת אני יסביר את עצמי יותר, 'אוצרניק' ו'כזית' זה בסה"כ תוסף בוורד שנועד להנגיש את התוכנות שכבר קיימות לך במחשב לתוך וורד כדי שיהיה יותר נח לסכם ולכתוב שהכל מול העיניים ממש יש כאלו שיש להם תוכנת 'זית' - בשבילם יש את התוסף 'כזית' שינגיש להם את 'זית' לתוך וורד, ויש כאלו שיש להם תוכנת 'אוצריא' ובשבילם מיועד התוסף 'אוצרניק' כדי להנגיש להם את 'אוצריא' לתוך וורד.

אני מאמין שאתה עכשיו גם יותר מבין מה ההתלהבות הגדולה שלי מהתוסף הזה.

יאיר דניאלי P 2 תגובות תגובה אחרונה
    3
    • י ישיבישער

כזית מבוסס על תוכנה בשם 'זית', ו'אוצרניק' מבוסס על תוכנה בשם 'אוצריא', בעיקרון מבחינת הספרים אין הרבה הבדל בין אוצריא לזית (עד כמה שידוע לי, מי שיודע אחרת שיעדכן), ההבדל בינהם הוא יותר בממשק וכו'... כך שאין הרבה הבדל בין אוצרניק לכזית. עריכה: עיין פוסט הבא של @יאיר-דניאל ובפוסט שאחריו של @pcinfogmach

אם לא הבנת אני יסביר את עצמי יותר, 'אוצרניק' ו'כזית' זה בסה"כ תוסף בוורד שנועד להנגיש את התוכנות שכבר קיימות לך במחשב לתוך וורד כדי שיהיה יותר נח לסכם ולכתוב שהכל מול העיניים ממש יש כאלו שיש להם תוכנת 'זית' - בשבילם יש את התוסף 'כזית' שינגיש להם את 'זית' לתוך וורד, ויש כאלו שיש להם תוכנת 'אוצריא' ובשבילם מיועד התוסף 'אוצרניק' כדי להנגיש להם את 'אוצריא' לתוך וורד.

יאיר דניאלי מנותק
      יאיר דניאלי מנותק
      יאיר דניאל
      כתב נערך לאחרונה על ידי יאיר דניאל

@ישיבישער דיוק קטן - החלק של התוסף "כזית" - הוא הרבה יותר נוח ונעים לעין, הוא נבנה בהשראת התוכנה כזית, והוא ברמה אחרת מאוצרניק.
      גם אופן ההצגה של מסמכי PDF בו הוא ע"י התוכנה של pcinfogmach @ = MYPDF, ולא ע"י הדפדפן, ויש בזה כמה שיפורים, כמו חזרה למקום האחרון שצפית בו בספר.
      עיי"ש ודו"ק, ותרווה נחת

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • י ישיבישער

P מנותק
        P מנותק
        pcinfogmach
        מדריכים
        כתב נערך לאחרונה על ידי pcinfogmach

@ישיבישער
        בכזית יש תצוגת מפרשים באוצרניק אין
        בכזית אין אשפרות כעת לחיפוש כללי בתוכן הקבצים

יהודי צעירי תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • P pcinfogmach

@ישיבישער
          בכזית יש תצוגת מפרשים באוצרניק אין
          בכזית אין אשפרות כעת לחיפוש כללי בתוכן הקבצים

יהודי צעירי מנותק
          יהודי צעירי מנותק
          יהודי צעיר
          כתב נערך לאחרונה על ידי יהודי צעיר

@pcinfogmach למה באמת באוצרניק אין תצוגת מפרשים וקישורים? זה כל כך מסובך?

עיין כאן מה שבניתי...

P תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • יהודי צעירי יהודי צעיר

@pcinfogmach למה באמת באוצרניק אין תצוגת מפרשים וקישורים? זה כל כך מסובך?

עיין כאן מה שבניתי...

P מנותק
            P מנותק
            pcinfogmach
            מדריכים

@יהודי-צעיר
            העבודה שלא מתייאש עשה עוררה אצלי רצון לפתח תוסף.
            לעומת זאת, מה שנעשה באוצריא לא עורר אצלי תחושה דומה.
            זו תחושה אישית שלי בלבד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • עם ישראל חייע עם ישראל חיי

@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

@עם-ישראל-חיי כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

אין לי איך להעלות תמונה זה המחשב בישיבה...

צילום מסך לא עובד?

בעז"ה אני יעשה צילום מסך ועוד שבוע פלוס מינוס אני יעלה אותו...

עם ישראל חייע מחובר
              עם ישראל חייע מחובר
              עם ישראל חיי
              כתב נערך לאחרונה על ידי

כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

סורי שלא הבאתי, פשוט לא היה לי מתאם זמין...
              אין לי כזה הרבה מה לצלם זו פשוט חלונית לבנה.

מתרגם אפליקציות

P תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • עם ישראל חייע עם ישראל חיי

כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

סורי שלא הבאתי, פשוט לא היה לי מתאם זמין...
                אין לי כזה הרבה מה לצלם זו פשוט חלונית לבנה.

P מנותק
                P מנותק
                pcinfogmach
                מדריכים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@עם-ישראל-חיי
                ניסית עכשיו להוריד? היה כמה שינויים אולי זה יעזור גם לך
                KleiKodeshSetup-v1.0.17.exe

עם ישראל חייע תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • P pcinfogmach

@עם-ישראל-חיי
                  ניסית עכשיו להוריד? היה כמה שינויים אולי זה יעזור גם לך
                  KleiKodeshSetup-v1.0.17.exe

עם ישראל חייע מחובר
                  עם ישראל חייע מחובר
                  עם ישראל חיי
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach אבדוק, תודה

מתרגם אפליקציות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • P מנותק
                    P מנותק
                    pcinfogmach
                    מדריכים

הודעה חשובה לציבור
                    כל העידכונים שנעשים לכזית נעשים לעת עתה אך ורק בגרסה הנסיונית (למשל החלוקה הנוספת שנוסף כעת בגרסה 0.4)

https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/releases/latest

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    4
                    • P מנותק
                      P מנותק
                      pcinfogmach
                      מדריכים
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

דרוש מתנדב להמשך עריכת המדריך
                      About.dotx

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • P pcinfogmach

About.dotx

ב מנותק
                        ב מנותק
                        בנימין מחשבים
                        כתב נערך לאחרונה על ידי בנימין מחשבים

מה צריך לערוך? נראה שזה מנוסח די טוב

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • ב בנימין מחשבים

מה צריך לערוך? נראה שזה מנוסח די טוב

P מנותק
                          P מנותק
                          pcinfogmach
                          מדריכים
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימין-מחשבים
                          עריכה זה לא החוזקה שלי אם זה טוב אז מצויין
                          יש שם מדריך ישן של חלק התוסף של חיפוש רגקס - האם צריך גם מדריכים יותר מפורטים על שאר חלקי התוסף?

ב תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • P pcinfogmach

@בנימין-מחשבים
                            עריכה זה לא החוזקה שלי אם זה טוב אז מצויין
                            יש שם מדריך ישן של חלק התוסף של חיפוש רגקס - האם צריך גם מדריכים יותר מפורטים על שאר חלקי התוסף?

ב מנותק
                            ב מנותק
                            בנימין מחשבים
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach זה תמיד טוב. אולי תוכל לכתוב רק את הטקסט הגולמי
                            ואני מתישהו אסגנן את זה ואערוך בקובץ PDF יותר נעים לעין

P תגובה 1 תגובה אחרונה
                            1
                            • ב בנימין מחשבים

@pcinfogmach זה תמיד טוב. אולי תוכל לכתוב רק את הטקסט הגולמי
                              ואני מתישהו אסגנן את זה ואערוך בקובץ PDF יותר נעים לעין

P מנותק
                              P מנותק
                              pcinfogmach
                              מדריכים

@בנימין-מחשבים
                              זהו הנקודה שאת המדריכים הללו גם כן לא כתבתי תאמין או לא אני לא טוב בכתיבת מדריכים טכניים על התוכנות שלי
                              בכתיבת מדריכים טכניים על נושאים אני טוב אבל סתם בהתמצאות בממשק אני מתקשה - אני לא מצליח להיכנס של לראש הזה שצריך להסביר דברים פשוטים כל כך

הסופתי עוד קצת פרטים
                              בעיקר אני מתקשה בכתיבת המדריך על כזית - מי שיכול מאוד יעזור לי
                              להלן הקובץ המעודכן:
                              About.dotx

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • P מנותק
                                P מנותק
                                pcinfogmach
                                מדריכים
                                כתב נערך לאחרונה על ידי
                                פוסט זה נמחק!
                                תגובה 1 תגובה אחרונה
                                0
                                • י מחובר
                                  י מחובר
                                  ישיבישער
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach אצלי ב'אוצרניק' החיפוש בתוך הספרים לא עובד רציתי לדעת האם זו בעיה בתוכנה או בעיה ספיצפית אצלי, וכן אשמח לדעת אם ב'כזית' ג"כ יש את הבאג הזה או לא.

ועוד שאלה קטנה, אם 'כלי קודש' כבר מותקן אצלי במחשב, כאשר אני מתקין את 'זית' או אוטומטי אמור לקלוט את התוכנה הזו או לא?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • יאיר דניאלי מנותק
                                    יאיר דניאלי מנותק
                                    יאיר דניאל
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@pcinfogmach
                                    התקנתי את הגירסה האחרונה = כעת ראיתי שיש אחד יותר חדש.
                                    ממש יפה ומעוצב!

אגב, איזה התקדמות!
                                    83a707bf-1a97-4448-9752-af8ec273cda6-image.png

א. יש איזה באג כלשהו לאחר ההתקנה הראשונה (- בעת עדכון גירסה, זה לא מופיע) בעת כניסה לוורד עולה הודעה שצריך לאשר התקנת תוסף VSTO, ולאחר אישור עולה הודעת שגיאה:

שם: 
                                    מאת: file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto

************** טקסט חריגה**************
                                    System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException: ‏‏הורדת file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto לא הצליחה. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.IO.DirectoryNotFoundException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'.
                                       ב-  System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
                                       ב-  System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
                                       ב-  System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy)
                                       ב-  System.Net.FileWebStream..ctor(FileWebRequest request, String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare sharing, Int32 length, Boolean async)
                                       ב-  System.Net.FileWebResponse..ctor(FileWebRequest request, Uri uri, FileAccess access, Boolean asyncHint)
                                       --- סוף רכיב מעקב אחר מחסנית של מצב חריג פנימי ---
                                       ב-  System.Net.FileWebResponse..ctor(FileWebRequest request, Uri uri, FileAccess access, Boolean asyncHint)
                                       ב-  System.Net.FileWebRequest.GetResponseCallback(Object state)
                                       ב-  System.Net.FileWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult)
                                       ב-  System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)
                                       ב-  Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.GetManifests(TimeSpan timeout)
                                       ב-  Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()

ב. הצעה לתיקון:
                                    בעת פתיחת חלון קישורים, כל מעבר לפיסקה אחרת - מקפיץ למפרש הראשון (אגב, לפי מה נקבע הסדר?)
                                    וזה ממש מפריע, לדוגמא פתחתי גמ' ורציתי לראות את רש"י, אבל זה לא היה הפיסקה הנכונה, אז עברתי לפיסקה הבאה - והייתי צריך לדפדף/לכתוב בחלון רש"י.
                                    אם תוכל לעשות שהתוסף יזכור את המפרש האחרון שהוצג - ויציג אותו, ואם אין אותו על הפיסקה הנדרשת - שיפתח המפרש הראשון. (אגב, למה הטור הוא המפרש הראשון בגמ'?)

ג. הצעה לשיפור:
                                    אולי תוכל להוסיף גם בכזית - את האפשרות לצפייה בקבצי TXT - ממקור חיצוני, ע"י ניווט לתיקייה שלהם, כמו שהיה באוצרניק.

ד. אוצריא עברה כבר לDB, - האם התוסף שלך צריך התאמות רציניות בכדי להתאים לאוצריא? כי אם לא זה יהיה ממש נוח מכיוון שאוצריא יותר מעודכן, ואפשר גם לעדכנו, ואפשר גם להוסיף שם ספרים אישיים לDB.

תודה רבה, ותזכה למצוות!!!
                                    אתה לא יודע ולא מבין כמה אנשים משתמשים בתוסף המדהים הזה!
                                    אני בקושי פותח את אוצריא/זית - אני לומד וכותב דרך התוסף. זה נוח ופרקטי ברמה אחרת. (לא רוצה לתת רעיונות... אבל הייתי משלם על תוסף כזה!)

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    1
                                    • יאיר דניאלי יאיר דניאל

@pcinfogmach
                                      התקנתי את הגירסה האחרונה = כעת ראיתי שיש אחד יותר חדש.
                                      ממש יפה ומעוצב!

אגב, איזה התקדמות!
                                      83a707bf-1a97-4448-9752-af8ec273cda6-image.png

א. יש איזה באג כלשהו לאחר ההתקנה הראשונה (- בעת עדכון גירסה, זה לא מופיע) בעת כניסה לוורד עולה הודעה שצריך לאשר התקנת תוסף VSTO, ולאחר אישור עולה הודעת שגיאה:

שם: 
                                      מאת: file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto

************** טקסט חריגה**************
                                      System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException: ‏‏הורדת file:///C:/Program Files (x86)/KleiKodesh/KleiKodesh.vsto לא הצליחה. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.Net.WebException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'. ---> System.IO.DirectoryNotFoundException: לא היתה אפשרות לאתר חלק מהנתיב 'C:\Program Files (x86)\KleiKodesh\KleiKodesh.vsto'.
                                         ב-  System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
                                         ב-  System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
                                         ב-  System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy)
                                         ב-  System.Net.FileWebStream..ctor(FileWebRequest request, String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare sharing, Int32 length, Boolean async)
                                         ב-  System.Net.FileWebRequest.GetResponseCallback(Object state)
                                         ב-  System.Net.FileWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult)
                                         ב-  System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)
                                         ב-  Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.GetManifests(TimeSpan timeout)
                                         ב-  Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()

ב. הצעה לתיקון:
                                      בעת פתיחת חלון קישורים, כל מעבר לפיסקה אחרת - מקפיץ למפרש הראשון (אגב, לפי מה נקבע הסדר?)
                                      וזה ממש מפריע, לדוגמא פתחתי גמ' ורציתי לראות את רש"י, אבל זה לא היה הפיסקה הנכונה, אז עברתי לפיסקה הבאה - והייתי צריך לדפדף/לכתוב בחלון רש"י.
                                      אם תוכל לעשות שהתוסף יזכור את המפרש האחרון שהוצג - ויציג אותו, ואם אין אותו על הפיסקה הנדרשת - שיפתח המפרש הראשון. (אגב, למה הטור הוא המפרש הראשון בגמ'?)

ג. הצעה לשיפור:
                                      אולי תוכל להוסיף גם בכזית - את האפשרות לצפייה בקבצי TXT - ממקור חיצוני, ע"י ניווט לתיקייה שלהם, כמו שהיה באוצרניק.

ד. אוצריא עברה כבר לDB, - האם התוסף שלך צריך התאמות רציניות בכדי להתאים לאוצריא? כי אם לא זה יהיה ממש נוח מכיוון שאוצריא יותר מעודכן, ואפשר גם לעדכנו, ואפשר גם להוסיף שם ספרים אישיים לDB.

תודה רבה, ותזכה למצוות!!!
                                      אתה לא יודע ולא מבין כמה אנשים משתמשים בתוסף המדהים הזה!
                                      אני בקושי פותח את אוצריא/זית - אני לומד וכותב דרך התוסף. זה נוח ופרקטי ברמה אחרת. (לא רוצה לתת רעיונות... אבל הייתי משלם על תוסף כזה!)

י מחובר
                                      י מחובר
                                      ישיבישער
                                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

הצעה לתיקון:

נראה לי שהוא ביקש לכתוב הצעות שיפור בגייטהב

יאיר דניאלי תגובה 1 תגובה אחרונה
                                      1
                                      • י ישיבישער

@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:

הצעה לתיקון:

נראה לי שהוא ביקש לכתוב הצעות שיפור בגייטהב

יאיר דניאלי מנותק
                                        יאיר דניאלי מנותק
                                        יאיר דניאל
                                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישיבישער נכון, צודק! - מעלה לשם

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון