המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
הכי פשוט להשתמש ישירות בתכונה שפותחה לצורך זה
את זה אתה יכול לטעון גם לגבי אוצריא... ברור שיש חוויית ממשק אחרת שם.
ולענ"ד כאן זה יותר נחוץ, כי זה כבר תוסף בתוך וורד, וממילא זה יותר נוח שהכל עובר ישירות מוורד לחיפוש בכל היברובוקס, ועם אפשרויות חיפוש מורחבות ונגישות של המפתח המוכשר.
בענין האינדקס - הרי הוא כבר קיים בתוך המחשב שיש בו את ה"ב 2026, ורק צריך לחבר בין התוסף לאינדקס, כמו שחיברו בין אוצריא אליו. נכון?
@pcinfogmachאת זה אתה יכול לטעון גם לגבי אוצריא... ברור שיש חוויית ממשק אחרת שם.
הרב @pcinfogmach אכן ענה כך על חלק מהבקשות
אבל אדרבא, אני האחרון שיתנגד.
לא יודע לשים את האצבע על הנקודה, אבל לתוכנה ולקו העיצובי שלו יש איזה טאצ' מיוחד, חוט של חסד. -
הרה"ג @pcinfogmach והרה"ג @י.-פל.
האם יש סיכוי שהמהפכה באוצריא [תוסף היברובוקס]
תגיע גם לכלי הקודש.הרה"ג @pcinfogmach והרה"ג @י.-פל.
האם יש סיכוי שהמהפכה באוצריא [תוסף היברובוקס]
תגיע גם לכלי הקודש.בעתיד אולי אבל לא כעת
תפתח פניה בגיטהאב -
@pcinfogmach בזיהוי הוא מציע רק כתב רגיל ורש"י, מה אעשה שלפעמים אני נצרך לאנגלית?
(הן בשימוש כקורא PDF רגיל, שזה די נח, והן בהיברובוקס כשאני רוצה 'לדוג' מייל של הוצאת ספרים)
אשמח אם תוסיף אופציה כזו.@pcinfogmach בזיהוי הוא מציע רק כתב רגיל ורש"י, מה אעשה שלפעמים אני נצרך לאנגלית?
(הן בשימוש כקורא PDF רגיל, שזה די נח, והן בהיברובוקס כשאני רוצה 'לדוג' מייל של הוצאת ספרים)
אשמח אם תוסיף אופציה כזו.גיטהאב...
תודה -
ספרים קיים כבר היום.
אכן
אך יש משהו נח שהכל בתוכנה אחת
[בעצם זה המוטיב של כלי הקודש שיש את כל מה שלומד התורני צריך בתכונה אחת החל מעיצוב תורני ועד חיפוש בקבצים שבמחשב ועוד..]
אך מעבר לכך אשמח לקבל את הטאצ' הנדיר של המפתח הגאון @pcinfogmach
אני בטוח שהוא יתן איזה נופך נוסף ומיוחד.@אלכסנדר-צדש
תודה על המחמאה
לא יודע אם כדאי שאבזבז על זה את הטאצ שלי אולי יום אחד אוסיף משהו בסיסי.... -
הכי פשוט להשתמש ישירות בתכונה שפותחה לצורך זה
את זה אתה יכול לטעון גם לגבי אוצריא... ברור שיש חוויית ממשק אחרת שם.
ולענ"ד כאן זה יותר נחוץ, כי זה כבר תוסף בתוך וורד, וממילא זה יותר נוח שהכל עובר ישירות מוורד לחיפוש בכל היברובוקס, ועם אפשרויות חיפוש מורחבות ונגישות של המפתח המוכשר.
בענין האינדקס - הרי הוא כבר קיים בתוך המחשב שיש בו את ה"ב 2026, ורק צריך לחבר בין התוסף לאינדקס, כמו שחיברו בין אוצריא אליו. נכון?
@pcinfogmachבענין האינדקס - הרי הוא כבר קיים בתוך המחשב שיש בו את ה"ב 2026, ורק צריך לחבר בין התוסף לאינדקס, כמו שחיברו בין אוצריא אליו. נכון?
@pcinfogmachאני מהסס
התוכנה הזו עדיין לא יציבה מספיק לטעמי -
@pcinfogmachאני מהסס
התוכנה הזו עדיין לא יציבה מספיק לטעמיאני מהסס
התוכנה הזו עדיין לא יציבה מספיק לטעמיהאינדקס והמנוע של התוכנה זה תוכנת dtSearch
רק המלבוש וכל המסביב של ארון ספרים הדיגטלי
[לענ"ד התוכנה מאד מאד יציבה , אפש"ל אפ' מושלמת] -
אני מהסס
התוכנה הזו עדיין לא יציבה מספיק לטעמיהאינדקס והמנוע של התוכנה זה תוכנת dtSearch
רק המלבוש וכל המסביב של ארון ספרים הדיגטלי
[לענ"ד התוכנה מאד מאד יציבה , אפש"ל אפ' מושלמת]@אלכסנדר-צדש
היא עוד לא עברה את מבחן הזמן
היום היא כאן ומחר? -
@אלכסנדר-צדש
היא עוד לא עברה את מבחן הזמן
היום היא כאן ומחר?@pcinfogmach כבר אתמול....
האתר ירד בלי שום הסבר, או צפי. -
@pcinfogmach בזיהוי הוא מציע רק כתב רגיל ורש"י, מה אעשה שלפעמים אני נצרך לאנגלית?
אשמח אם תוסיף אופציה כזו.גיטהאב...
תודהגיטהאב...
תודהקיבלת:
https://github.com/KleiKodesh/KleiKodeshProject/issues/254-
אולי תפתח בוט שיפתח אוטומטי בגיט, כל פוסט שתתן לו קישור?
כמו שיש כעת באוצריא. -
בכל מקרה כעת המצב שבשביל למצוא את הגיט, אני צריך לגלול לפוסט הראשון, לההכנס לאתר שלך, ומשם להגיע לגיט.
אולי כדאי שיהיה קישור לגיט בפוסט הראשון בשרשור כאן, או בתוכנה ב'אודות'.
-
-
בס"ד הופץ גרסה חדשה עם המון תיקוני באגם אני מבקש מהציבור למהר ולדווח על באגים שנותרו מי שיכול כמובן
אחרי שבוע הבא אינני יודע אם יהיה לי עוד זמן לתקן באגיםפיצרים חדשים (מה שאני זוכר):
- F9 - מצב קריאה מסתיר כל הסרגלי כלים כולל הפס גלילה.
- בחרית אלו אותיות מפרשים יופיעו בתוך הטקסט
התייעצות:
האם כדאי שברירת המחדל תהיה רוחב מקסימלי מוגבל עבור עמודת הטקסט
או שברירית המחדל תהיה ללא הגבלה כמו עכשו?תמונה למהחשת ההגדרה רוחב מקסימלי לעמודת הטקסט

-
בס"ד הופץ גרסה חדשה עם המון תיקוני באגם אני מבקש מהציבור למהר ולדווח על באגים שנותרו מי שיכול כמובן
אחרי שבוע הבא אינני יודע אם יהיה לי עוד זמן לתקן באגיםפיצרים חדשים (מה שאני זוכר):
- F9 - מצב קריאה מסתיר כל הסרגלי כלים כולל הפס גלילה.
- בחרית אלו אותיות מפרשים יופיעו בתוך הטקסט
התייעצות:
האם כדאי שברירת המחדל תהיה רוחב מקסימלי מוגבל עבור עמודת הטקסט
או שברירית המחדל תהיה ללא הגבלה כמו עכשו?תמונה למהחשת ההגדרה רוחב מקסימלי לעמודת הטקסט

@pcinfogmach בודאי שרוחב מקסימלי פחות נח, אבל כיון שבהגדרות אפשר להגדיר רוחב מקסימלי אז מאי נפק"מ כל אחד יכול לבחור לעצמו רוחב טקסט שנוח לו. ועוד שבחלון צר כגון אם פותחים תצוגה של שני ספרים אחד ליד השני אז צריך את הרוחב המקסימלי, אשר על כן דעתי להשאיר כמו עכשיו.
ותודה על ההשקעה בגי' החדשה.
עריכה עכשיו שמתי לב שהשאלה היא מה תהיה ברירת המחדל של ההגדרה בתוכנה כשהיא פותחת את הספר, אבל בודאי שעדיין אפשר לשנות את ההגדרה לרוחב מלא לגמרי, א"כ עדיף שהברירת מחדל תהיה פחות מרוחב מלא, נניח 95% או 90%. -
רק שאלה קטנה (אני די חדש בזה) כשיש כמה כרטיסיות פתוחות בספרים, איך עוברים ביניהם (חוץ מקיצור מקשים)? לא מצאתי את המקום של הכרטיסיות
תודה רבה! -
רק שאלה קטנה (אני די חדש בזה) כשיש כמה כרטיסיות פתוחות בספרים, איך עוברים ביניהם (חוץ מקיצור מקשים)? לא מצאתי את המקום של הכרטיסיות
תודה רבה! -
@דאנציג
מקובל לומר תמונה אחת שווה אלף מילים אבל מה קורה כשיש בתמונה גם מילים - אזי היא שווה אלפיים!!
בכל אופן אם @צבי-דורש-ציון התבלבל כנראה יהיו עוד שהתבלבלו אני תוהה לעצמי למי יש עצה כיצד לעשות את זה יותר אינטואטיבי..... -
@דאנציג תודה רבה! איך לא שמתי לב באמת...
@pcinfogmach למה לא לעשות כרטיסיות כרגיל? אבל האמת שאחרי שראיתי יש בזה משהו יותר נח גם. ממש תודה עצומה לך על כל הפרוייקט הזה [שאתה עושה בחינם לשם שמים]!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות