המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@שמנה_לחמו
אולי תשתף גם איך כדי שאם זה יקה למישהו אחר שיוכל לעושת מה שעשית - תודה -
@pcinfogmach
אני חדש בתוסף..
הבנתי שיש אפשרות של חיפוש [בקובץ וורד] עם מרווח בין מילים
ולא ראיתי איפה זה
בתודה מראש -
@pcinfogmach
אני חדש בתוסף..
הבנתי שיש אפשרות של חיפוש [בקובץ וורד] עם מרווח בין מילים
ולא ראיתי איפה זה
בתודה מראש -
הרב @pcinfogmach
יש"כ על הגרסה החדשה
ממש פנים חדשות באו לכאן, חיפוש מהיר מאד!!הערה: בגרסה האחרונה הפאנל מפרשים לא עובד כלל.
-
הרב @pcinfogmach
יש"כ על הגרסה החדשה
ממש פנים חדשות באו לכאן, חיפוש מהיר מאד!!הערה: בגרסה האחרונה הפאנל מפרשים לא עובד כלל.
@אלכסנדר-צדש
האם מופיע שגיאה בקונסול? -
הרב @pcinfogmach
יש"כ על הגרסה החדשה
ממש פנים חדשות באו לכאן, חיפוש מהיר מאד!!
יש חידושים גם בתוך וורד בלחיצה ימנית נותן להעתיק לתוך החיפוש
וגם אם לוחצים לחיצה ימנית על קישור של אוצריא או קישור של זית נותן פאשרות בלחיצה ימנית לפתוח אות בכתבי הקודש -
וגם אם לוחצים לחיצה ימנית על קישור של אוצריא או קישור של זית נותן פאשרות בלחיצה ימנית לפתוח אות בכתבי הקודשיש חידושים גם בתוך וורד בלחיצה ימנית נותן להעתיק לתוך החיפוש
איזו בשורה טובה!
תזכה למצוות! -
@אלכסנדר-צדש
האם מופיע שגיאה בקונסול?האם מופיע שגיאה בקונסול?
מופיע לי רק פירוש רש"י והודעה אין טקסט לשורה זו, שאר המפרשים לא מופיעים כלל.

-
האם מופיע שגיאה בקונסול?
מופיע לי רק פירוש רש"י והודעה אין טקסט לשורה זו, שאר המפרשים לא מופיעים כלל.

@אלכסנדר-צדש
תודה - שאלת חכם חצי תשובה
לאחר בדיקה מתברר שזה באג שקשור איכשהו למסד של אוצריאעריכה: טופל נא להתקין גרסה חדשה
הערה חשובה: פעם הבאה נא לפרט מה זה אומר לא עובד כלל מבחינתי זה התפרש שזה לא נפתח לך
-
וגם אם לוחצים לחיצה ימנית על קישור של אוצריא או קישור של זית נותן פאשרות בלחיצה ימנית לפתוח אות בכתבי הקודש -
מדהים
הוא גם נותן בלחיצה ימנית על מראה מקום לפתוח אותו בתוך כתבי הקודש. זה נפלא ביותר. -
-
ראיתי שהוספת בפתיחת סרגל צד את האפשרות להעתיק את הדף כתמונה. אם היה אפשר להעתיק כתמונה רק חלק מן העמוד זה היה מאוד מועיל.
-
בהחלקה לצד עובר רק לטאב ליד ולא הלאה
מה קורה אם אתה ממתין שני או שנים?
יש בעיה שלא הצלחתי עדיין לפתור אותה
מצד אחד אם אני נותן להחלקה רציפה זה עלול לקפוץ שני טאבים בהחלקה טיפה מדאי ארוכה ואם אני מגביל את זה אז צריך להמתין מעט כדי לעבור לטאב הבא.
מקווה שאמצא לזה פיתרון אולי שי למישהו רעיון -
הרה"ג מזכה הרבים @pcinfogmach
לגבי האיתור המדויק יש באג קטן, בחיפוש ברכות י"ב יופיע תוצאה מדויקת ברכות י"ב, אך כאשר אני יחפש ברכות ל"ה, יופיע הלכות ברכות להריטב"א, הסיבה התוכנה כביכול מזהה הלכות ברכות להריטב"א. וכן ברכות לד, אני יקבל תוצאה קרן לדוד על ברכות

עוד הערה קטנה לגבי האופציה המדהימה והחדשה לחפש וכן לאתר ספר בתוכנה דרך הוורד בעצמו, התוכנה לא מזהה את הראשי תיבות " שבוורד, לדוגמא בכתיבת רשב"א בוורד, בחיפוש וכן באיתור, התוכנה תזהה את המילה כרשב א [עם רווח]
-
הרה"ג מזכה הרבים @pcinfogmach
לגבי האיתור המדויק יש באג קטן, בחיפוש ברכות י"ב יופיע תוצאה מדויקת ברכות י"ב, אך כאשר אני יחפש ברכות ל"ה, יופיע הלכות ברכות להריטב"א, הסיבה התוכנה כביכול מזהה הלכות ברכות להריטב"א. וכן ברכות לד, אני יקבל תוצאה קרן לדוד על ברכות

עוד הערה קטנה לגבי האופציה המדהימה והחדשה לחפש וכן לאתר ספר בתוכנה דרך הוורד בעצמו, התוכנה לא מזהה את הראשי תיבות " שבוורד, לדוגמא בכתיבת רשב"א בוורד, בחיפוש וכן באיתור, התוכנה תזהה את המילה כרשב א [עם רווח]
אך כאשר אני יחפש ברכות ל"ה
תכתוב לה:
-
אך כאשר אני יחפש ברכות ל"ה
תכתוב לה:
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות