המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
שאלה לציבור יש אפשרות לשפר את הירות מנוע החיפוש אבל המחיר יהיה שזה לא יעבוד בוונודס 7
מה עושי? -
@צדיק-וטוב-לו-0
אל תגיד לי שאוצריא עשו את זה....אל תגיד לי שאוצריא עשו את זה....
מה הקשר אוצריא?
-
שאלה לציבור יש אפשרות לשפר את הירות מנוע החיפוש אבל המחיר יהיה שזה לא יעבוד בוונודס 7
מה עושי?@pcinfogmach צריך לעשות סקר שכל אחד יבדוק כמה בסביבה שלו יש חברה כאלה שיש להם וינדוס 7, בסביבה שלי אין
-
מה עושי?@pcinfogmach
כמעט עבר ונכחד מן העולם!
אמנם זה היה גרסת ווינדוס יציבה מאוד, אבל כבר שנים שאני לא נתקל בה [גם הראש כולל השמרן שלי, אחרי שנגנב לו המחשב הוא קנה חדש - שכמובן עם WIN 11].עריכה:
לדעתי יותר נכון לשאול
האם יש מישהו שמשתמש בכלי קודש בWIN 7?
ובכל מקרה, אני חושב שיש לו מספיק בגרסאות שעד הגרסה הזו, ומה יקרה אם לקומץ קטן לא יהיה את הגרסאות המתקדמות יותר?
-
אל תגיד לי שאוצריא עשו את זה....
מה הקשר אוצריא?
מה הקשר אוצריא?
כי רק אוצריא יעשו כזה דבר....
-
מה עושי?שאלה לציבור יש אפשרות לשפר את הירות מנוע החיפוש אבל המחיר יהיה שזה לא יעבוד בוונודס 7
מה עושי?להשאיר את הישן לווינדוס 7 ולא לעדכן אותו יותר
אני לא חושב שיש כזה הרבה משתמשים שמצדיקים את היחס לשמר את ווינדוס 7 על כמות המשתמשים שיהנו מהמהירות בווינדוס 10 ו11
וליתר ביטחון אין טעם למחוק את הגרסה שתואמת לווינדוס 7 למעוניינים -
ב"ה הגירסא האחרונה 8.3.6.X86 עובדת
ייש"כאם כי תצוגת קבצי PDF לא עובדת לי בכלל לא בגירסה הזאת ולא בשום גירסה קדומה
האם יש לי דרך לדעת מה הבעיה למה זה לא עובד לי -
אגב, @pcinfogmach מה זה 'סביבות עבודה'?
לא קלטתי מה זה אמור לעשות. -
אגב, @pcinfogmach מה זה 'סביבות עבודה'?
לא קלטתי מה זה אמור לעשות. -
הארה לציבור חיפוש הקבצים שמצורף לכתבי הקודש בדמות חיפוש evrything
קצת יותר משוכלל ממנו
למשל אם יש לך יקייה בבלי ובתוכה ברכות.pdf אפשר לחפש בבלי ברכותהארה לציבור חיפוש הקבצים שמצורף לכתבי הקודש בדמות חיפוש evrything
קצת יותר משוכלל ממנו
למשל אם יש לך יקייה בבלי ובתוכה ברכות.pdf אפשר לחפש בבלי ברכותסליחה מראש על הבורות,
אבל אם ככה למה צריך גם את החיפוש שאתה יצרת, וגם את החיפוש evrything,
יש משהו בחיפוש שלך שאין בחיפוש של evrything ?? -
הארה לציבור חיפוש הקבצים שמצורף לכתבי הקודש בדמות חיפוש evrything
קצת יותר משוכלל ממנו
למשל אם יש לך יקייה בבלי ובתוכה ברכות.pdf אפשר לחפש בבלי ברכותסליחה מראש על הבורות,
אבל אם ככה למה צריך גם את החיפוש שאתה יצרת, וגם את החיפוש evrything,
יש משהו בחיפוש שלך שאין בחיפוש של evrything ??@נפתלי-צבי-יהודה זה בדיוק מה שהוא כתב.
שיש לו משהו שאין לאברט'ינג.
חיפוש מילים הן מהנתיב והן משם הקובץ -
ב"ה הגירסא האחרונה 8.3.6.X86 עובדת
ייש"כאם כי תצוגת קבצי PDF לא עובדת לי בכלל לא בגירסה הזאת ולא בשום גירסה קדומה
האם יש לי דרך לדעת מה הבעיה למה זה לא עובד לי -
@pcinfogmach
אין בעיה בקישורים לקבצים, רק כשאני פותח קובץ PDF הוא לא מופיע וגם במאפייני מסמך לא מופיע לי כלום
מצו"ב צילום מסך

-
@pcinfogmach
אין בעיה בקישורים לקבצים, רק כשאני פותח קובץ PDF הוא לא מופיע וגם במאפייני מסמך לא מופיע לי כלום
מצו"ב צילום מסך

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות