המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
מחילה לא התכוונתי לפגוע ח"ו
ח״ו לא נפגעתי! כתבת ממש יפה!
כמו כן הדגשתי ששמירה על מבנה אחיד והפרדה מלאה כפשוטו בין קבצים אישיים למובנים התיה מונעת הרבה בעיות מלכתחילה.
יש הפרדה: קבצים אישיים מתחילים בid שלילי. כבר כתבתי לך את זה...
חבל שאתה לא פונה בערוץ הרגיל!@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
נקוט האי כללא בידך אם זה קשה מדאי ליישם סימן שמשהו לא טוב או שצריך לשנות גישה
אה״נ, אלא דהכא עסקי׳ בדברים אחרים לגמרי...
-
@pcinfogmach
בהגדלת הגופן או ביציאה לחלונית והגדלתה לפעמים לא נשמר המיקוםכמה רעיונות לשדרוג,
א. האם יש בתכנון אופ' לקיצורי דרך? יחד עם הוורד (העתק מכלי קודש והדבק בוורד) או בנפרד (למשל +להגדלת הגודל וכדו')ב. אופ' הוספת אתרים בהתקנה כמו המחיקה..
ג. האם ניתן להגדיר את החיפוש לחלוניות הפתוחות למשל לכמה ראשונים שכעת פתוחים אצלי?
ד. לגבי ההיסטוריה המיקום אחרון מוצלח, האם ניתן שיהיה בתםריט צד מלבד הדפים גם כל חמש מיקומים אחרונים בספר כמו שיש באוצר החכמה למקרה שהשתמשתי בכמה מיקומים ברמבן על שבת למשל...
-

-
@pcinfogmach
בהגדלת הגופן או ביציאה לחלונית והגדלתה לפעמים לא נשמר המיקוםכמה רעיונות לשדרוג,
א. האם יש בתכנון אופ' לקיצורי דרך? יחד עם הוורד (העתק מכלי קודש והדבק בוורד) או בנפרד (למשל +להגדלת הגודל וכדו')ב. אופ' הוספת אתרים בהתקנה כמו המחיקה..
ג. האם ניתן להגדיר את החיפוש לחלוניות הפתוחות למשל לכמה ראשונים שכעת פתוחים אצלי?
ד. לגבי ההיסטוריה המיקום אחרון מוצלח, האם ניתן שיהיה בתםריט צד מלבד הדפים גם כל חמש מיקומים אחרונים בספר כמו שיש באוצר החכמה למקרה שהשתמשתי בכמה מיקומים ברמבן על שבת למשל...
@חד-בדרא-השני
מהיום אני לא מקבל פה עוד פניות רק בגיטהאב
כל טוב -
@pcinfogmach
שכחת לבקש מהAI לכתוב תאריכים
-
@pcinfogmach
שכחת לבקש מהAI לכתוב תאריכים
-
@י.-פל.
עד בין הזמנים לפחות
אולי עד החגים אולי גם אחר כך לא יודע
שאלות ותהיות אך ורק בגיטהאב
כל טוב@pcinfogmach אני לא הבנתי מה זה אומר שהפרוייקט בעצירה עד החגים בעצם גירסא 4.1 היא האחרונה ?
אולי אפשר בכל זאת שאלה אחרונה
למה הגירסא 4.1 שוקלת פחות מגירסא 4.0
ולמה כשאני לוחץ על סיפריית קיוויקס זה נותן לי שגיאה

והאם זה קשור ? -
@אלכסנדר-צדש
ייתכן, אך ברשותי אין מידע קונקרטי לגבי הפעולות שאוריא ביצעו או לא ביצעו.אני מקבל פניות רבות על בעיות שונות הקיימות באוצריא, אולם לצערי אין ביכולתי לסייע רבות בעניין זה. אילו הייתה נכונות מצדם לשיתוף פעולה, הדברים היו פשוטים יותר; אך איני יכול לפנות אליהם שוב ושוב בבקשה שיסייעו — הדבר מצריך פנייה מצידכם.
למיטב הבנתי, הם מתמודדים כעת עם עומס של באגים, ולכן ייתכן שכדאי להמתין עד שהמערכת תתייצב, ואז יוכלו לספק את המידע הדרוש. עם זאת, חשוב לי להבהיר מראש כי ייתכן שהבאגים הנוכחיים נובעים מניסיונות ההתאמה שלי לאוצריא.
כמו כן, אציין בכנות כי צורת העבודה הנהוגה אצלם מקשה עליי במידה מסוימת — ואבקש מחילה על כך. חלילה שלא יישמע מדבריי שאני מביע עמדה שלילית כלפי אוצריא; איני אלא מציג את המציאות כפי שהיא.
התאמת תוכנה אחת לשתי מערכות שונות היא משימה מורכבת. אילו שתי התוכנות — זית ואוצריא — היו מתואמות יותר ביניהן, ובפרט אם אוצריא הייתה שומרת על מבנה דומה לזה של זית ומקפידה על הפרדה מלאה בין הנתונים, ייתכן שהדברים היו מתנהלים באופן פשוט יותר.
אני מקבל פניות רבות על בעיות שונות הקיימות באוצריא, אולם לצערי אין ביכולתי לסייע רבות בעניין זה. אילו הייתה נכונות מצדם לשיתוף פעולה, הדברים היו פשוטים יותר; אך איני יכול לפנות אליהם שוב ושוב בבקשה שיסייעו — הדבר מצריך פנייה מצידכם.
אולי לא הסברתי כדבעי,
המסד לא השתנה, המסד של אוצריא כבר הרבה זמן נשאר אותו דבר
רק התוכנה שתומכת במסד משתנת ומתעדכנת מעת לעת, אבל המסד נשאר אותו דבר
והמסד הספצפי של אוצריא שכבר נמצא אצלי מזה תקופה ארוכה ללא כל שינוי
עד גרסה 3.6.1 הספרים האישים נפתחו, ומהגרסה האחרונה הם לא נפתחים
[אגב, גם החיפוש וגם החלונית תצוגת התוצאות עובד מצוין בספרים האישים, רק בפועל לפתוח זה לא נפתח]נ.ב ראיתי שכתבת שמכאן ואילך לא לכתוב תגובות בגיטאב, יש פתרון למי שאין לי יד ורגל בדבר הזה?
-
אני מקבל פניות רבות על בעיות שונות הקיימות באוצריא, אולם לצערי אין ביכולתי לסייע רבות בעניין זה. אילו הייתה נכונות מצדם לשיתוף פעולה, הדברים היו פשוטים יותר; אך איני יכול לפנות אליהם שוב ושוב בבקשה שיסייעו — הדבר מצריך פנייה מצידכם.
אולי לא הסברתי כדבעי,
המסד לא השתנה, המסד של אוצריא כבר הרבה זמן נשאר אותו דבר
רק התוכנה שתומכת במסד משתנת ומתעדכנת מעת לעת, אבל המסד נשאר אותו דבר
והמסד הספצפי של אוצריא שכבר נמצא אצלי מזה תקופה ארוכה ללא כל שינוי
עד גרסה 3.6.1 הספרים האישים נפתחו, ומהגרסה האחרונה הם לא נפתחים
[אגב, גם החיפוש וגם החלונית תצוגת התוצאות עובד מצוין בספרים האישים, רק בפועל לפתוח זה לא נפתח]נ.ב ראיתי שכתבת שמכאן ואילך לא לכתוב תגובות בגיטאב, יש פתרון למי שאין לי יד ורגל בדבר הזה?
@אלכסנדר-צדש תוריד את מסד הנתונים של זית, תגדיר בתוסף שזה מסד הנתונים ושלום על ישראל.
-
@pcinfogmach אני לא הבנתי מה זה אומר שהפרוייקט בעצירה עד החגים בעצם גירסא 4.1 היא האחרונה ?
אולי אפשר בכל זאת שאלה אחרונה
למה הגירסא 4.1 שוקלת פחות מגירסא 4.0
ולמה כשאני לוחץ על סיפריית קיוויקס זה נותן לי שגיאה

והאם זה קשור ? -
כל מי שלא הצליח להתקין עד היום את התוסף בווינדוס 11 העליתי לדרייב גירסה שונה במקצת שאמור לפתור את הבעיה.
להורדה לחץ כאן
https://kleikodesh.github.io/
להלן גם קישור לגוגל דרייב שמכיל את קבצי הפרוייקט.
https://drive.google.com/drive/u/4/folders/1UcAlBJU1nW-uzG8J8DLgETIEnMNhsV3O?usp=sharing
פרוייקט כלי קודש לוורד - נוצר כדי לרכז את התוספים, המדריכים והתוכנות שלי חדשים וגם ישנים. בצורה מסודרת ועדכנית.

@pcinfogmach האם חייב חיבור לרשת להתקנת התוכנה והשימוש בה?
-
@pcinfogmach האם חייב חיבור לרשת להתקנת התוכנה והשימוש בה?
@עניו-כמשה
לפי איך שאני הבנתי, זה משתמש בתוסף של קייוויקס לדפדפן, האם הוא מתקין אותו אם לא מותקן, איני יודע, תנסה, אבל התוסף בדפדפן עובד גם אופליין.