המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-

הלחצן לבחירה בדרך האתרים הפסיק לעבוד אצלי? קרה למישהו?@חד-בדרא-השני
הוא בדרך החוצה בעז"ה בגרסה הבאה כל זה יעבור למתקין ולא יהיה ניתן לשנות רק על ידי הרצת המתקין שוב כפי בקשת הציבור -
@חד-בדרא-השני
הוא בדרך החוצה בעז"ה בגרסה הבאה כל זה יעבור למתקין ולא יהיה ניתן לשנות רק על ידי הרצת המתקין שוב כפי בקשת הציבור@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
ולא יהיה ניתן לשנות רק על ידי הרצת המתקין שוב כפי בקשת הציבור
שכוייח!

-
@pcinfogmach אם כבר אתה מוסיף אז למה לא לעשות גם בגוף הספר ?
-
@חד-בדרא-השני
הוא בדרך החוצה בעז"ה בגרסה הבאה כל זה יעבור למתקין ולא יהיה ניתן לשנות רק על ידי הרצת המתקין שוב כפי בקשת הציבור@pcinfogmach מצוין !!
בהורדה של העדכון האוטומטית הוא לא שומר את קובץ ההתקנה? חיפשתי אותו ולא מצאתי ..? -
@pcinfogmach בדיעבד הייתי ממיר לרווחים, עדיף רווחים מיותרים מאשר נקודות, כך יהיה אפשר לעשות בוורד החלפה של 2 רווחים ברווח אחד ובהחלפה אחת לתקן את הכל. אבל אם יהיו נקודות זה ימחק גם נקודות נצרכות.
5 הסימונים שהייתי מוחק הם " - ? ! :
תודה רבה.@אלימיר כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אז הפסדת את סימוני הנקודותים בציטוט פיסקה מהמשנה
-
@אלימיר כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
אז הפסדת את סימוני הנקודותים בציטוט פיסקה מהמשנה
@יום-חדש-מתחיל לענ"ד באמת לא מקובל בספרים להשתמש בהם.
-
@pcinfogmach מצוין !!
בהורדה של העדכון האוטומטית הוא לא שומר את קובץ ההתקנה? חיפשתי אותו ולא מצאתי ..?@חד-בדרא-השני
בעיקרון הוא אמור להימחק
לפעמים זה לא נמחק מיד אלא רק לאחר זמן לוי בקריזה של ווינדוס -
@pcinfogmach רק עכשיו שמתי לב לשכלולים של תצוגת הפידיאף, הן בתפריט צד והן בחיפוש, תודה רבה,
יש סיכוי להוסיף אופצ' של הוספת סימניה בתוכן הענינים?
למשל למדתי היום באיזה גמרא צורה"ד שאין שם תוכן ענינים מסודר ורציתי פעם אחת לסדר ולהוסיף סמניות לתחילת כל מסכת או מפרש,
-
@pcinfogmach רק עכשיו שמתי לב לשכלולים של תצוגת הפידיאף, הן בתפריט צד והן בחיפוש, תודה רבה,
יש סיכוי להוסיף אופצ' של הוספת סימניה בתוכן הענינים?
למשל למדתי היום באיזה גמרא צורה"ד שאין שם תוכן ענינים מסודר ורציתי פעם אחת לסדר ולהוסיף סמניות לתחילת כל מסכת או מפרש,
@חד-בדרא-השני
זה משהו שהם עובדים עליו אני מאמין שעוד כמה שנים יהיה את זה האם עוד כמה שנים עדיין אהיה עסוק בפיתוח התוסף?
יש סיכוי גדול שלא
אבל אז כבר לא יצטרכו אותי אפילו עכשיו בקושי צריך אותי התוסף בנוי בצורה שהבינה מלאכותי יכול לעשות כמעט כל שינוי שרק תירצו -
@חד-בדרא-השני
זה משהו שהם עובדים עליו אני מאמין שעוד כמה שנים יהיה את זה האם עוד כמה שנים עדיין אהיה עסוק בפיתוח התוסף?
יש סיכוי גדול שלא
אבל אז כבר לא יצטרכו אותי אפילו עכשיו בקושי צריך אותי התוסף בנוי בצורה שהבינה מלאכותי יכול לעשות כמעט כל שינוי שרק תירצו@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
זה משהו שהם עובדים עליו
לא הבנתי, מי?
בכל תוכנת פידיאף מתקדמת זה נמצא, עשיתי את זה רק במקום לעבור לאחרת למה לא להשאר בוורדאולי לא הובנתי נכון התכוונתי לזה

-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
זה משהו שהם עובדים עליו
לא הבנתי, מי?
בכל תוכנת פידיאף מתקדמת זה נמצא, עשיתי את זה רק במקום לעבור לאחרת למה לא להשאר בוורדאולי לא הובנתי נכון התכוונתי לזה

-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
זה משהו שהם עובדים עליו
לא הבנתי, מי?

@חד-בדרא-השני
מה זה מה שהראית בתמונה אולי גם אני יכול הלתשמש עם זה -
@חד-בדרא-השני
מה זה מה שהראית בתמונה אולי גם אני יכול הלתשמש עם זה@pcinfogmach זה תוכנת PDF, מזכיר לי קצת את אדובי.
-
@pcinfogmach זה תוכנת PDF, מזכיר לי קצת את אדובי.
@צדיק-וטוב-לו-0
משהו מוכר?
חנמי? -
@צדיק-וטוב-לו-0
משהו מוכר?
חנמי?@pcinfogmach חינמי ויש את זה בעוד כמה... לא דווקא בתוכנה הזו
תשאל את @יאיר-דניאל הוא עשה את זה להרבה קבצים במאגר שלו לאוצריא
עריכה: במסומנים יש

(באחרים לא בדקתי)
הם מחנות של וינדוס שניהם חינמיות חלקית -
@pcinfogmach חינמי ויש את זה בעוד כמה... לא דווקא בתוכנה הזו
תשאל את @יאיר-דניאל הוא עשה את זה להרבה קבצים במאגר שלו לאוצריא
עריכה: במסומנים יש

(באחרים לא בדקתי)
הם מחנות של וינדוס שניהם חינמיות חלקית@חד-בדרא-השני כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הוא עשה את זה להרבה קבצים במאגר שלו לאוצריא
אני עשיתי את זה עם זה - (קרדיט @יהודי-צעיר)
יוצר סימניות למסכתות - לאוצריא.zip -
א אלכסנדר צדש התייחס לנושא זה