המלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני
-
@pcinfogmach הערה נוספת ראיתי שבממיר יש חמש שיטות אולי תוסיף גם ללוח שנה?
כשהייתי בחול לפני כמה שנים והיה לי פיג, בלוח שנה יש איזה 15 שיטות אולי תוכל להסתמך על הנתונים שלהם (לא אמרתי כל ה15 אבל חלק לאלו שכן רגילים לעיתים לבינה או אחרת..) -
אגב המילון אני חושב כעת
יש ספר בשם מכלול המאמגרים התורנים של מוה"ק של כל המימרות בשס לפי אלףבית, זה מבוסס על ספרים שקדמו,
אולי כדאי לשים את זה ג כעין מילון מסוים (אבל אני מאמין שאין כזה מובנה כך שזה עבודה, וכנראה רק משאלת לב נכון?)@חד-בדרא-השני
ואיך אקבל את זה מוקלד?
כמו כן ייתכן שזה יהיה מדאי כבד על התוסף תלוי מאוד......
אני לא רוצה שהתוסף ישקול מדאי הרבה -
@pcinfogmach הערה נוספת ראיתי שבממיר יש חמש שיטות אולי תוסיף גם ללוח שנה?
כשהייתי בחול לפני כמה שנים והיה לי פיג, בלוח שנה יש איזה 15 שיטות אולי תוכל להסתמך על הנתונים שלהם (לא אמרתי כל ה15 אבל חלק לאלו שכן רגילים לעיתים לבינה או אחרת..)@חד-בדרא-השני
לא יודע מאיפה הם השיגו את כל זה אני לא הולך להמציא עכשיו קוד לזה השתמשתי עם זספרייה מוכנה אין לי זמן מדאי הרבה למשהו שהוא פיצר בעלמא -
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
לא יודע מאיפה הם השיגו את כל זה אני לא הולך להמציא עכשיו קוד לזה השתמשתי עם זספרייה מוכנה אין לי זמן מדאי הרבה למשהו שהוא פיצר בעלמא
זה מה שאמרתי שאני מבין שאתה מחפש ס]ריה מוכנה אולי צריך לברר אם יש להם
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:קריינא דאיגרתא
אינני זוכר מה שמה , וכבר אין לי פיג כאן, כשאמצא מישהו עם כזה אנסה לבדוק בעזר"ה
ואיך אקבל את זה מוקלד?
יש ספרים ישנים כאלו צריך לחפש אם יש כזה טקסט,
בהזדמנות אנסה לברר או שנשאל את @יום-חדש-מתחיל שאחראי על ספרית אוצריא האם יש כזה ספר טקסט -
לא יודע מאיפה הם השיגו את כל זה אני לא הולך להמציא עכשיו קוד לזה השתמשתי עם זספרייה מוכנה אין לי זמן מדאי הרבה למשהו שהוא פיצר בעלמא
זה מה שאמרתי שאני מבין שאתה מחפש ס]ריה מוכנה אולי צריך לברר אם יש להם
@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:קריינא דאיגרתא
אינני זוכר מה שמה , וכבר אין לי פיג כאן, כשאמצא מישהו עם כזה אנסה לבדוק בעזר"ה
ואיך אקבל את זה מוקלד?
יש ספרים ישנים כאלו צריך לחפש אם יש כזה טקסט,
בהזדמנות אנסה לברר או שנשאל את @יום-חדש-מתחיל שאחראי על ספרית אוצריא האם יש כזה ספר טקסט@חד-בדרא-השני
קריינא דאיגרתא -
@סתם-אחד-2
אתה יכול לשים את ה-DB היכן שרק תרצה@pcinfogmach
הספרים האישיים שהוספתי לDB של אוצריא מוצגים ברשימת הספרים אך אני לא מצליח לפתוח אותם דרך כלי קודש ומוצג ריבוע ריק -
@pcinfogmach
הספרים האישיים שהוספתי לDB של אוצריא מוצגים ברשימת הספרים אך אני לא מצליח לפתוח אותם דרך כלי קודש ומוצג ריבוע ריק@סתם-אחד-2
תמונה בבקשה - תודה -
@סתם-אחד-2
תמונה בבקשה - תודה@pcinfogmach כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
@סתם-אחד-2
תמונה בבקשה - תודה
-
@pcinfogmach
הספרים האישיים שהוספתי לDB של אוצריא מוצגים ברשימת הספרים אך אני לא מצליח לפתוח אותם דרך כלי קודש ומוצג ריבוע ריק@סתם-אחד-2 כתב בהמלצה | פרוייקט כלי קודש לוורד - ארגז כלים לעורך התורני:
הספרים האישיים שהוספתי לDB של אוצריא מוצגים ברשימת הספרים אך אני לא מצליח לפתוח אותם דרך כלי קודש ומוצג ריבוע ריק
גם לי היה כנ"ל [בחלק מהספרים]
מחקתי את הספרים מהמסד של אוצריא, והוספתי מחדש
והבעיה נפתרה. -
נערך:
משהו חמוד https://gemini.google.com/share/7cf6e93bde75 חשבתי בתחילה אולי להוסיף לדרך האתרים, אבל חוזרני בי, חמוד אבל...