בעיה | איך מבטלים מקטעים למעלה בכותרת
-
יש מספרי מקטעים בכותרת העליונה ואני רוצה לבטל את זה כי זה גורם לי שהכותרת תהיה לי רק בעמוד אחד ולא בכל המסמך, מי שמבין בזה ויכול לשלוח לי לבטל את זה בפעם אחת אני מאד אשמח!
-
יש מספרי מקטעים בכותרת העליונה ואני רוצה לבטל את זה כי זה גורם לי שהכותרת תהיה לי רק בעמוד אחד ולא בכל המסמך, מי שמבין בזה ויכול לשלוח לי לבטל את זה בפעם אחת אני מאד אשמח!
-
@u88 זה עוזר הבעיה שזה מפרק לי את העימוד, עשיתי שני טורים מסודרים על הקובץ ועכשיו זה נהפך להיות טור אחד
-
@משהו-חדש
נכון כי הוא מוחק את כל מעברי המקטע במסמך.
מה שאתה צריך לעשות הוא, להכניס בחיפוש גם את העיצוב של הכותרות, כך הוא יבטל רק את המקטע שבכותרות. -
@משהו-חדש כתב בבעיה | איך מבטלים מקטעים למעלה בכותרת:
זכור לי ש @menajemmendel פרסם על זה מאקרו היכן שהוא.
-
זכור לי ש @menajemmendel פרסם על זה מאקרו היכן שהוא.
-
@MNM יש שני כותרות של סימנים ושל הנושא
עשיתי ככה ולא עבד לי
אני אומר שוב: ללא סגנון של "כותרת 1", תכניס בשורת החיפוש אך ורק את שם הגופן והמאפיינים שלו
-
@משהו-חדש בא נעשה קצת סדר, שלא יערבבו כאן נושאים,
יש 2 נושאים, א' הוא האם אתה רוצה שיהיה מעברי מקטע, וב' אם אתה רוצה שהכותרות יהיו מקושרים זו לזו (הוה אומר שבכותרת עליונה יהיו זהים אחד לשני)
אם תמחוק את הכל המעברי המקטע ודאי שהבעיה השניה תפתר אבל יכול להיות שתפסיד מצד אחר.
המבערי מקטע משמשים לכמה דברים, א' א''א שבאותו מקטע יהיה חלק טור א' וחלק 2 טורים, לכן אם אתה רוצה שחלק מהספר יהיה 2 וחלק א' אתה חייב לעשות מעברי מקטע ביניהם (כשאתה בחור חלק ל2 אוטורים וורד מוסיף את המעברים אוטומטי) ויש עוד דברים שבשבילם צריך מעברי מקטע ואכמ''ל.
אז לכן אם הדבר היחיד שאתה רוצה הוא שיהיה לך כל הכותרות זהות אז אתה צריך פשוט ללחוץ בכל מקעט שאתה רוצה שיהיה זהה לקודמת על ''קשר לקודם''.
אתה יכול לעשות את זה ידני (פשוט הולך אחד אחד ע''י הכפתור ''הבא'' ומוודא שלחוץ על לחץ לקודם
ומקרה שהם ממש הרבה, אני כתבתי פקודת מאקרו וזה מה שידידנו @דאנציג ציין, בעיקרון נראה לי שכוונתו לזה: אבל לא מדוייק, כי שמה רק מתקן את המספרים אבל לא מחבר אותם, אבל זה אותו עיקרון הנהSub LINK_ALL_HEADERS() ' Application.ScreenUpdating = False section_number = ActiveDocument.Sections.Count For SECCION = 1 To section_number ActiveDocument.Sections(SECCION).Headers(wdHeaderFooterPrimary).LinkToPrevious = True ActiveDocument.Sections(SECCION).Headers(wdHeaderFooterEvenPages).LinkToPrevious = True Next SECCION Application.ScreenUpdating = True MsgBox "LINKED" End Sub
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות בל''נ אבל אם אתה רוצה לחסוך כאבי ראש וליהנות מעימוד מקצועי במחיר זול, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, תוכל לקבל דוגמאות, ללא התחייבות כלל,.