בירור | מחיקת עימודית ועיצובית בלי להותיר עקבות
-
@es0583292679 התקנתי בעבר את עימודית ועיצובית, ותודה רבה על כך!
החלטתי להסיר את התוכנה, וגם לאחר שאני עשיתי הסרה בצורה הרגילה, עדיין זה נשאר לי בתוך המחשב, כגון עולה לי בתפריט הימני האפשרות לפתוח באופיס מגיב.
איך אני מסיר לגמרי את התוסף? [לא דווקא את האופיס מגיב, אלא את הכל] -
החלטתי להסיר את התוכנה, וגם לאחר שאני עשיתי הסרה בצורה הרגילה, עדיין זה נשאר לי בתוך המחשב, כגון עולה לי בתפריט הימני האפשרות לפתוח באופיס מגיב.
איך אני מסיר לגמרי את התוסף? [לא דווקא את האופיס מגיב, אלא את הכל]@בס-ד כתב בבירור | מחיקת עימודית ועיצובית בלי להותיר עקבות:
בעבר את עימודית ועיצובית, ותודה רבה על כך!
איך אני מסיר לגמרי את התוסף? [לא דווקא את האופיס מגיב, אלא את הכל]גא"מ
-
@בס-ד כתב בבירור | מחיקת עימודית ועיצובית בלי להותיר עקבות:
בעבר את עימודית ועיצובית, ותודה רבה על כך!
איך אני מסיר לגמרי את התוסף? [לא דווקא את האופיס מגיב, אלא את הכל]גא"מ
-
איך אני מסיר לגמרי את התוסף? [לא דווקא את האופיס מגיב, אלא את הכל]@בס-ד כתב בבירור | מחיקת עימודית ועיצובית בלי להותיר עקבות:
בתפריט הימני האפשרות לפתוח באופיס מגיב.
תבדוק בתוכנה הזאת אם זה מופיע ותשבית
(יש גם ב-CCleaner אפשרות לבדוק) -
זה בעיה קשה ביותר, משום שזה נכנס בכל מיני תיקיות ותתי תיקיות שאפילו המפתח לא תמיד יודע היכן הם.