מזגן שלא קולט שלט
-
@אמרתי-אני-יודע אז יש פה מישהו שמבין בכרטיסים?
כי יש לי כרטיס אחר להחלפה (-אוניברסלי) רק השאלה האם צריך להחליף או שיש פתרון אחר
ואם יש מומחים לזה נא תקרא להם לעזרה...@שמואל-ש אתה מתכוון שלט,
כי אין כזה דבר כרטיס אוניברסלי.
אגב, לא מחליפים, מתקנים (במעבדה) -
@שמואל-ש אתה מתכוון שלט,
כי אין כזה דבר כרטיס אוניברסלי.
אגב, לא מחליפים, מתקנים (במעבדה)@אמרתי-אני-יודע תשאל טכנאי כי יש בוודאי להחליף כרטיס פיקוד לכל מזגן ויש גם כרטיסי פיקוד אוניברסליים (מחברת USP) וכבר התקנתי כמה כאלה אז נא לא להגיד סתם שאין בזה דבר
-
@אמרתי-אני-יודע תשאל טכנאי כי יש בוודאי להחליף כרטיס פיקוד לכל מזגן ויש גם כרטיסי פיקוד אוניברסליים (מחברת USP) וכבר התקנתי כמה כאלה אז נא לא להגיד סתם שאין בזה דבר
@שמואל-ש אתה בטוח שיש אפשרות להחליף (לא עם מזגן דומה אחר) ? כי גם אני שאלתי טכנאי מזגנים ואמר לי שחדש עולה הרבה כסף.
ידוע לי שאפשר לתקן לתקן, אם תוכל לבדוק זאת . -
@שמואל-ש אתה בטוח שיש אפשרות להחליף (לא עם מזגן דומה אחר) ? כי גם אני שאלתי טכנאי מזגנים ואמר לי שחדש עולה הרבה כסף.
ידוע לי שאפשר לתקן לתקן, אם תוכל לבדוק זאת .@אמרתי-אני-יודע כרטיס באמת עולה הרבה כסף וגם ההחלפה עצמו עולה כסף אבל אפשר
-
@אמרתי-אני-יודע כרטיס באמת עולה הרבה כסף וגם ההחלפה עצמו עולה כסף אבל אפשר
-
@אמרתי-אני-יודע כרטיס באמת עולה הרבה כסף וגם ההחלפה עצמו עולה כסף אבל אפשר
@שמואל-ש אמר במזגן שלא קולט שלט:
אבל אפשר
להחליף עם מזגן אחר, או לקנות אוניברסלי? (אני מדבר כמובן על הכרטיס פיקוד)
-
@שמואל-ש אמר במזגן שלא קולט שלט:
אבל אפשר
להחליף עם מזגן אחר, או לקנות אוניברסלי? (אני מדבר כמובן על הכרטיס פיקוד)
@אמרתי-אני-יודע לקנות פיקוד אוניברסלי חדש למזגן
-
ש שטיגליץ העביר נושא זה מ-חשמל - כללי ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות