בירור | תוסף ניקוד לוורד
-
@mdy כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
אבל הוא נעלם
אם הסתדרת איתו, אולי ננסה לפתור את הבעיה...
מה קרה בדיוק?
נווט ל'קובץ' > אפשרויות > תוספים, ותבדוק האם הוא מופיע שם.
תוכל לנסות להסיר עם REVO למשל ולהתקין מחדש.לגבי משהו אחר, אונליין יש את דיקטה, אופליין, קצת יותר מסובך.
אופליין בתשלום יש כמה:
- בקלות של @יואל-שילה לא הכי מדוייק, אבל נראה לי הכי זול והכי מהיר.
- יש את של יעקובוב לא מכיר.
- יש את גם את נקדת של אופיס יהודי, חודש חינם - ניקוד פסוקים מאוד נחמד [אם אתה צריך לנקד רק פסוקים, אז 'זה הכלי בשבילך', ניקוד כל הטקסט איטי בגלל שהוא מנקד לך רק מילה מילה, אבל נותן לך אפשרויות של כתיב חסר גם כשכתוב בכתיב מלא], ואחר כך נשאר סרגל ניקוד ידני (כמו שיש בעזרים לוורד, אבל יותר נוח).
בהצלחה
-
@mdy כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
אבל הוא נעלם
אם הסתדרת איתו, אולי ננסה לפתור את הבעיה...
מה קרה בדיוק?
נווט ל'קובץ' > אפשרויות > תוספים, ותבדוק האם הוא מופיע שם.
תוכל לנסות להסיר עם REVO למשל ולהתקין מחדש.לגבי משהו אחר, אונליין יש את דיקטה, אופליין, קצת יותר מסובך.
אופליין בתשלום יש כמה:
- בקלות של @יואל-שילה לא הכי מדוייק, אבל נראה לי הכי זול והכי מהיר.
- יש את של יעקובוב לא מכיר.
- יש את גם את נקדת של אופיס יהודי, חודש חינם - ניקוד פסוקים מאוד נחמד [אם אתה צריך לנקד רק פסוקים, אז 'זה הכלי בשבילך', ניקוד כל הטקסט איטי בגלל שהוא מנקד לך רק מילה מילה, אבל נותן לך אפשרויות של כתיב חסר גם כשכתוב בכתיב מלא], ואחר כך נשאר סרגל ניקוד ידני (כמו שיש בעזרים לוורד, אבל יותר נוח).
בהצלחה
-
מצ"ב הסרטה הממחישה את הניקוד של בקלות
ניקוד בוורד - בקלות.mp4 -
ניקוד בוורד - בקלות.mp4@יואל-שילה כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
ניקוד בוורד - בקלות.mp4זה חינם?
-
אם כבר מדברים...
האם כדאי לעבוד על תוסף כזה, או שיש כאלה שאפשר להשיג בחינם?
(אני לא יודע כמה פשוט ליצור תוסף שמנקד מילים אבל לכה"פ שמנקד אותיות, אז תגיבו על 2 הדברים) -
אם יש לך חיבור לאינטרנט תוכל הלתשמש בנקדן של דיקטה זה בחינם ויש אותו גם בתוסף כלי קודש. בחלונית צד נוחה.
-
@יואל-שילה כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
ניקוד בוורד - בקלות.mp4זה חינם?
@mdy
לא בחינם
אם רוכשים רק את התוסף הזה - מחירו 150
ואם רוכשים את כל חבילת בקלות - הוא כלול בחבילה המלאה שעולה 300
עם עוד עשרות פיצ'רים
[בע"ה בימים הקרובים יתווספו תוספי אינדקס, וממיר סוגרים להערות וסוגרים לסוגרים והערות לסוגרים וכד', ועוד שיפוצים ושדרוגים]
כל בקלות היא אופליין - מה שמאד מיקל על המלאכה -
@mdy
לא בחינם
אם רוכשים רק את התוסף הזה - מחירו 150
ואם רוכשים את כל חבילת בקלות - הוא כלול בחבילה המלאה שעולה 300
עם עוד עשרות פיצ'רים
[בע"ה בימים הקרובים יתווספו תוספי אינדקס, וממיר סוגרים להערות וסוגרים לסוגרים והערות לסוגרים וכד', ועוד שיפוצים ושדרוגים]
כל בקלות היא אופליין - מה שמאד מיקל על המלאכה -
אם יש לך חיבור לאינטרנט תוכל הלתשמש בנקדן של דיקטה זה בחינם ויש אותו גם בתוסף כלי קודש. בחלונית צד נוחה.
@pcinfogmach כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
מחפש אופליין
-
@pcinfogmach כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
מחפש אופליין
-
@ezerphone כבר כתבתי לעיל לעשות תוסף שמנקד אות אות זה לא בעיה, בשביל תוסף שמנקד מילים אני צריך מילון של מילים מנוקדות - לא מצאתי בחינם ברשת
-
@ezerphone כבר כתבתי לעיל לעשות תוסף שמנקד אות אות זה לא בעיה, בשביל תוסף שמנקד מילים אני צריך מילון של מילים מנוקדות - לא מצאתי בחינם ברשת
-
@שלמה11 כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
אתה לא יכול לעשות פרוייקט שכל אחד יוסיף כמה מילים שיש לו כח וככה לאט לאט יהיה מילון
-
@שלמה11 כתב בבירור | תוסף ניקוד לוורד:
אתה לא יכול לעשות פרוייקט שכל אחד יוסיף כמה מילים שיש לו כח וככה לאט לאט יהיה מילון
@ezerphone כמות המילים המנוקדות בשביל מילון היא עשרות אלפי מילים (כי לכל שורש יש עשרות הטיות שונות) לא יודע כמה זמן ייקח לאנשים לעשות את זה...
אולי אפשר לקחת אתרים וספרים מנוקדים שמפוזרים ברשת בחינם ולהעביר עליהם קוד שיוציא מהם את כל המילים המרכיבות את המסמך, אבל עדיין אני לא יודע לכמה מילים נצליח להגיע ככה -
@ezerphone כמות המילים המנוקדות בשביל מילון היא עשרות אלפי מילים (כי לכל שורש יש עשרות הטיות שונות) לא יודע כמה זמן ייקח לאנשים לעשות את זה...
אולי אפשר לקחת אתרים וספרים מנוקדים שמפוזרים ברשת בחינם ולהעביר עליהם קוד שיוציא מהם את כל המילים המרכיבות את המסמך, אבל עדיין אני לא יודע לכמה מילים נצליח להגיע ככה -
@שלמה11
זה פחות או יותר איך שאנשים אחרים עשו את זה
אבל יש פה מספיק אנשים שיודעים פייתון שיכולים לעשות את זה - למה שלא ירימו את הכפפה
אגב יש כבר כמה פרוייקטים בגיטהאב שכוללים המון מילים עם ניקוד בתוך DB.@pcinfogmach יש לי סקריפט מוכן לוורד אם צריך
ואגב יש לי גם תוכנית לבנות מילון ארמי לוורד (בשביל זה בניתי את הסקריפט מלכתחילה...)