בעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב"
-
זה ההודעה שאני מקבל אחרי כל שאלה שאני שואל אותו. לטענת נטפרי זה לא קשור אליהם. (השאלות לא בעייתיות כלל) אשמח לעזרה
-
@חטח אבל אצלי זה ככה ממוצאי שבת, כל שאלה לא עובדת.
ממש עכשיו שאלתי אותו 'אתה עובד?' והוא לא עבד...
מה יש לעשות?@בנימינה כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
אבל אצלי זה ככה ממוצאי שבת
גם אצלי
חוץ מזה אני גם לא רואה את היסטוריית השיחות שלי
תמונה: -
@בנימינה כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
אבל אצלי זה ככה ממוצאי שבת
גם אצלי
תמונה:@מייבין-במקצת כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
לי זה קרה כבר לפני כמה חודשים ולפעמים רואים את זה ולפעמים לא
-
זה ההודעה שאני מקבל אחרי כל שאלה שאני שואל אותו. לטענת נטפרי זה לא קשור אליהם. (השאלות לא בעייתיות כלל) אשמח לעזרה
@ארפכשד כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
לא קשור לנטפרי
זה בגלל העדכונים של ג'מיני שהם תכופים יחסית
לפעמים עוזר פשוט ריענון העמוד -
@ארפכשד כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
לא קשור לנטפרי
זה בגלל העדכונים של ג'מיני שהם תכופים יחסית
לפעמים עוזר פשוט ריענון העמוד@א.מ.ד. כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
לפעמים עוזר פשוט ריענון העמוד
ניסיתי הרגע
זה לא עזר -
@ארפכשד סליחה על השאלה, אבל למה אתה מתעקש לעבוד דווקא עם ג'ימיני?
תשתמש בCHAT GPT או בGROK וכדומה ותראה ישועות -
תשתמש בCHAT GPT או בGROK וכדומה ותראה ישועות@אדי-המתכנת כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
תשתמש בCHAT GPT או בGROK וכדומה ותראה ישועותלמעשה כבר הסתדר איכשהוא
אני עובד עם ג'מיני אחרי שנגמר לי השימוש החינמי בGPT (4o) ולגבי GROK לא ידעתי שהוא פתוח בנטפרי תודה -
בכרום גם לי הוא עושה כל הזמן בעיות אבל בדפדפן של firefox עובד פצצה
אבל באמת כשיש את GPT וגרוק גימיני באמת מיותר לחלוטין@y-yechiel @אדי-המתכנת @ארפכשד
לדעתי ג'מיני כיום עולה על השאר, שלא לדבר על המהירות שלו. אחרי הכל, מדובר בענקית הטכנולוגיה העולמית, גם אם לקח לה זמן להשלים את הפער. -
תשתמש בCHAT GPT או בGROK וכדומה ותראה ישועות@אדי-המתכנת כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
תשתמש בCHAT GPT או בGROK וכדומה ותראה ישועותבאמת מעניין אותי עדיף את זה מאשר גימיני
ולגבי השאלה גם לי זה עושה את זה וזה קורה רק בנטפרי... -
@אדי-המתכנת כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
תשתמש בCHAT GPT או בGROK וכדומה ותראה ישועותבאמת מעניין אותי עדיף את זה מאשר גימיני
ולגבי השאלה גם לי זה עושה את זה וזה קורה רק בנטפרי... -
@3157686 כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
באמת מעניין אותי עדיף את זה מאשר גימיני
לדעתי האישית GPT יותר טוב מג'ימני כמעט בכל פרמטר
(אני לא מבין מה אנשים מצאו בג'ימני...)@פרוזי כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
@3157686 כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
(אני לא מבין מה אנשים מצאו בג'ימני...)מעניין... הרבה אומרים שלא, אבל אני מאמין שזה תלוי בצרכים של כל אחד...
יובל דרור אמר בפודקסט האחרון של עושים טכנולוגיה שהוא חושב שג'ימיני עשה קפיצה בעדכון האחרון שעוקף את GPT וכל השאר (כמובן שהוא לא קובע אבל לפחות חוות דעת...) -
@פרוזי כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
(אני לא מבין מה אנשים מצאו בג'ימני...)מעניין... הרבה אומרים שלא, אבל אני מאמין שזה תלוי בצרכים של כל אחד...
יובל דרור אמר בפודקסט האחרון של עושים טכנולוגיה שהוא חושב שג'ימיני עשה קפיצה בעדכון האחרון שעוקף את GPT וכל השאר (כמובן שהוא לא קובע אבל לפחות חוות דעת...) -
@מייבין-במקצת כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
לי זה קרה כבר לפני כמה חודשים ולפעמים רואים את זה ולפעמים לא
-
@smct
אני חושב שבגרסה החינמית הוא לא שומר את השיחות
ניסיתי בשני יוזרים שונים וזה אותו הדבר@Doctor-AI בודאי שהוא שומר.
בכל אופן, אצלי כמעט תמיד לאחר ריענון העמוד פתאום 'מתגלה' שהשאלה שלי נקלטה והוא כבר ענה עליה...
-
@Doctor-AI בודאי שהוא שומר.
בכל אופן, אצלי כמעט תמיד לאחר ריענון העמוד פתאום 'מתגלה' שהשאלה שלי נקלטה והוא כבר ענה עליה...
@hvusvmchsuby
אז אולי בגלל שאני משתמש בגרסת הסטודיו
https://aistudio.google.com
אני עושה שם הכלאבל האמת שאני עובד יותר עם גיפיטי
ונותן לגפני לנסח מחדש בעברית בסוף התהליך -
@hvusvmchsuby
אז אולי בגלל שאני משתמש בגרסת הסטודיו
https://aistudio.google.com
אני עושה שם הכלאבל האמת שאני עובד יותר עם גיפיטי
ונותן לגפני לנסח מחדש בעברית בסוף התהליך@Doctor-AI כתב בבעיה | gemini לא עונה לשאלות "מומלץ לבדוק את החיבור לאינטרנט ולנסות שוב":
ונותן לגפני לנסח מחדש בעברית בסוף התהליך
למה לנסח לעברית?
למה לא בעברית? -
לכל בעלי הבעיות עם ג'מיני:
כשיש שיחה אחת, שהרובוט של נטפרי מחליט שהיא בעייתית, לא תצליחו לעשות כלום ושום דבר.
פשוט מחקו שיחות אחרוה, עד שתצליחו.
תסכול מהנה!!!נ.ב. נכון גם לAI STUDIO.