דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. מכשירי חשמל ביתיים
  4. בקשת מידע | המלצה על תנור ליחידת דיור

בקשת מידע | המלצה על תנור ליחידת דיור

מתוזמן נעוץ נעול הועבר לא נפתר מכשירי חשמל ביתיים
9 פוסטים 6 כותבים 114 צפיות 6 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • I מנותק
    I מנותק
    I believe
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מעוניינים לקנות תנור ליחידת דיור שעומדת להשכרה, נשמח לעזרתכם בנוגע לשאלות הבאות:

• האם כדאי דו תאי? אנחנו נוטים שכן, כדי שירצו להישאר בדירה יותר זמן, אבל אם כן איך נתמודד עם ההכשרים בנוגע לתא הבשרי, האם שייך להגביל אותם רק על בד"צ ירושלים, והאם זה יעזור.
      חשבנו גם על כיוון שנקנה תנור חד תאי, ומי שירצה יקנה לעצמו טוסטר אובן לבשרי (יש לנו מדף במטבח עבור טוסטר אובן, או מיקרוגל).

• היכן לקנות? מי שיש לו ניסיון עם חברה טובה (וגם על חנות) שהתנור מחזיק טוב, ובמחיר לא יקר מדי, מאוד נשמח לשמוע, פשוט אנחנו כמעט לא מוצאים שום המלצות על תנורים.

• באופן כללי, היו כאלו שאמרו לנו להשקיע בתנור טוב כדי שירצו להישאר ביחידה, וגם יסכימו לשלם עליה יותר, ומנגד היו כאלו שאמרו לנו אל תשקיעו יותר מדי, אנשים לא מעריכים את זה, ולא מסתכלים על זה, מה דעתכם?

תודה רבה על העזרה​

ת תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • I I believe סימן נושא זה כשאלה
    • א מנותק
      א מנותק
      אדום הזקן
      כתב נערך לאחרונה על ידי

יש תנורים של בקו ועוד במחירים סבירים בקרן בני הישיבות
      ובנוגע להכשרים אין לי מושג על מה אתה מדבר בשר רבנות אמנם לא כדאי לך לאכול אותו מדין חומרא אבל ודאי שהוא לא יטריף לך את התנור אני לא פוסק אבל כדאי שתשאל רב שהרי הם לא אוכלים נבלות וטריפות אלא הם סומכים על פוסקים חשובים מאוד אבל אנחנו כחרדים מעדיפים להחמיר
      ולדעתי עדיף תנור יותר עמיד כיוון שזה חוסך לך גם תיקונים אולי כדאי לך להציץ במדרג יש שם בעלי מקצןע שממליצים על תנורים שפחות דורשים תיקונים וגם על דגמים שהחלקי חילוף שלהם זולים או מצויים מאוד בשוק

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • I I believe

אנחנו מעוניינים לקנות תנור ליחידת דיור שעומדת להשכרה, נשמח לעזרתכם בנוגע לשאלות הבאות:

• האם כדאי דו תאי? אנחנו נוטים שכן, כדי שירצו להישאר בדירה יותר זמן, אבל אם כן איך נתמודד עם ההכשרים בנוגע לתא הבשרי, האם שייך להגביל אותם רק על בד"צ ירושלים, והאם זה יעזור.
          חשבנו גם על כיוון שנקנה תנור חד תאי, ומי שירצה יקנה לעצמו טוסטר אובן לבשרי (יש לנו מדף במטבח עבור טוסטר אובן, או מיקרוגל).

• היכן לקנות? מי שיש לו ניסיון עם חברה טובה (וגם על חנות) שהתנור מחזיק טוב, ובמחיר לא יקר מדי, מאוד נשמח לשמוע, פשוט אנחנו כמעט לא מוצאים שום המלצות על תנורים.

• באופן כללי, היו כאלו שאמרו לנו להשקיע בתנור טוב כדי שירצו להישאר ביחידה, וגם יסכימו לשלם עליה יותר, ומנגד היו כאלו שאמרו לנו אל תשקיעו יותר מדי, אנשים לא מעריכים את זה, ולא מסתכלים על זה, מה דעתכם?

תודה רבה על העזרה​

ת מנותק
        ת מנותק
        תמיד
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@I-believe

@I-believe כתב בבקשת מידע | המלצה על תנור ליחידת דיור:

באופן כללי, היו כאלו שאמרו לנו להשקיע בתנור טוב כדי שירצו להישאר ביחידה, וגם יסכימו לשלם עליה יותר, ומנגד היו כאלו שאמרו לנו אל תשקיעו יותר מדי, אנשים לא מעריכים את זה, ולא מסתכלים על זה, מה דעתכם?

אני בדיוק עכשיו השכרתי דירה(מרוהטת כמובן) ואנשים כן שאלו איזה מכשירי חשמל יש שם ברור שזה חשוב

@I-believe כתב בבקשת מידע | המלצה על תנור ליחידת דיור:

היכן לקנות? מי שיש לו ניסיון עם חברה טובה (וגם על חנות) שהתנור מחזיק טוב, ובמחיר לא יקר מדי, מאוד נשמח לשמוע, פשוט אנחנו כמעט לא מוצאים שום המלצות על תנורים.

יש אחד בשם "שרגאור" אין אין אין אין על השירות שלו הוא מסביר לך בדיוק מה טוב בכל דבר ומה פחות אני גם הגעתי אליו מהמלצות על השירות וראיתי שכל מילה נכונה

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א אדום הזקן

יש תנורים של בקו ועוד במחירים סבירים בקרן בני הישיבות
          ובנוגע להכשרים אין לי מושג על מה אתה מדבר בשר רבנות אמנם לא כדאי לך לאכול אותו מדין חומרא אבל ודאי שהוא לא יטריף לך את התנור אני לא פוסק אבל כדאי שתשאל רב שהרי הם לא אוכלים נבלות וטריפות אלא הם סומכים על פוסקים חשובים מאוד אבל אנחנו כחרדים מעדיפים להחמיר
          ולדעתי עדיף תנור יותר עמיד כיוון שזה חוסך לך גם תיקונים אולי כדאי לך להציץ במדרג יש שם בעלי מקצןע שממליצים על תנורים שפחות דורשים תיקונים וגם על דגמים שהחלקי חילוף שלהם זולים או מצויים מאוד בשוק

ג מנותק
          ג מנותק
          גמזו
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אדום-הזקן לדעתי השאלה אם ציבור השוכרים באותו מקום ישתמשו בתנור שהשתמשו בו לרבנות.
          אני תומך בדעה לקנות תנור טוב, ואם הדירה מושכרת באזור של בני תורה, להגביל את השימוש להכשרים מקובלים.
          תנור טוב זה לא רק הערכת השוכרים, אלא כאבי הראש שלכם לתקן אותו מידי פעם

א ת 2 תגובות תגובה אחרונה
          0
          • ג גמזו

@אדום-הזקן לדעתי השאלה אם ציבור השוכרים באותו מקום ישתמשו בתנור שהשתמשו בו לרבנות.
            אני תומך בדעה לקנות תנור טוב, ואם הדירה מושכרת באזור של בני תורה, להגביל את השימוש להכשרים מקובלים.

א מנותק
            א מנותק
            אדום הזקן
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@גמזו אני חושב שכדאי שתשאל רב זו חומרא (לעניות דעתי...) ללא בסיס הלכתי

0

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ג גמזו

ת מנותק
              ת מנותק
              תמיד
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@גמזו שכחתי עוד משהו לגבי הכשרות צריך לשאול רב אבל נראה לי זה משהו מאד פשוט להכשיר כמו להדליק על החום הכי גבוה זמן מסוים אני חלארב אבל תבררו

ג תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ת תמיד

@גמזו שכחתי עוד משהו לגבי הכשרות צריך לשאול רב אבל נראה לי זה משהו מאד פשוט להכשיר כמו להדליק על החום הכי גבוה זמן מסוים אני חלארב אבל תבררו

ג מנותק
                ג מנותק
                גמזו
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@תמיד פעם שאלתי רב לגבי תנור טרף באמת (מחילוני), והוא אמר לכתחילה לא להכשיר בכלל. כמובן שכל אחד ישאל את הרב שלו, ובפרט כאן כשהנידון הוא על רבנות...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • שטיגליץש מנותק
                  שטיגליץש מנותק
                  שטיגליץ
                  כתב נערך לאחרונה על ידי שטיגליץ

ליחידת דיור הייתי קונה פרוליטי שההכשרה שלו יותר מוסכמת על הפוסקים, ומחברה מוכרת כדי שיהיה קל למצוא רשתות תואמות

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • Y מנותק
                    Y מנותק
                    yml
                    כתב נערך לאחרונה על ידי yml

א. מבחינת הכשרים כמו שכבר כתבו קודמי... ע"פ ההלכה כל עוד הם משתמשים בהכשרים מקובלים אין שום בעיה. צריך לזכור שגם למי שמחמיר קיי"ל שרוב שוחטים סמוכין הם ורוב בההמות כשרות הם, ואכמ"ל.
                    ב. בנוגע להשקעה ברמת התנור- יש בזה שני נקודות (אני מדבר מנסיון) מבחינת לעלות את השכר דירה זה יכול להעלות קצת את השכר דירה בתנאי שהשקעת ברוב המכשירים (כיריים אינדוקיציה וכו) תנור טוב לבד לא משמעותי.
                    אך יש פה גם צד שני של- על תהיה זבל... בסוף אנשים גרים שם, ויש להם לפעמים עוגמת נפש רבה מזה, ובסוף גם מעודד עזיבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון
                    0
                    • חוקי הפורום
                    • פופולרי
                    • לא נפתר
                    • משתמשים