בקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות)
-
יישר כח!!
כבר שבוע אני צריך דחוף להוריד
אפילו ביקשתי במייל ממזכה הרבים הרב @es0583292679 עזרה, ולא הצלחתי גם אז
משום מה רק עכשיו מצאתי את הדיון כאן
עדכנתי בשורת הפקודה על פי ההסברים ופתאום הכל חלק!
רק תובנה קטנה: ככל הנראה האתר של כתר תורה לא מתעדכן אוטומט.@גלעד-א. כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
יישר כח!!
כבר שבוע אני צריך דחוף להוריד
אפילו ביקשתי במייל ממזכה הרבים הרב @es0583292679 עזרה, ולא הצלחתי גם אז
משום מה רק עכשיו מצאתי את הדיון כאן
עדכנתי בשורת הפקודה על פי ההסברים ופתאום הכל חלק!
רק תובנה קטנה: ככל הנראה האתר של כתר תורה לא מתעדכן אוטומט.התובנה אינה נכונה.
יש עדכון אוטומטי מלא. -
@es0583292679 צריך להוריד את ישום האינטראקציה כדי שהאתר יוכל להוריד, ולי ההורדה הזאת חסומה...
-
yt-dlg.exe זה עובד אם אני לא טועה
-
yt-dlg.exe זה עובד אם אני לא טועה
@יצחק-המלך-והחכם זה עובד בנטפרי, נכון, אבל הוא טוען שאצלו התוכנות שמבוססות על yt-dlp לא עובדות לו...
-
יש אתר שהוא מוריד את כל הקליפים החדשים אבל רק של זמרים חרדיםhttps://drive.google.com/drive/folders/1hfDNywbv1swFLxi2PPJnJQdjHyomS6bP
-
יש אתר שהוא מוריד את כל הקליפים החדשים אבל רק של זמרים חרדיםhttps://drive.google.com/drive/folders/1hfDNywbv1swFLxi2PPJnJQdjHyomS6bP
@יאיר-לביאד לאתר הזה קוראים 'דרייב'
-
@יאיר-לביאד איך נרשמים למהדורות מייל האלה? (בכול זאת זה מהדורות ששולחים במייל אם אני לא טועה)
-
@יאיר-לביאד איך נרשמים למהדורות מייל האלה? (בכול זאת זה מהדורות ששולחים במייל אם אני לא טועה)
-
@יצחק-המלך-והחכם
יש להם כאן קובץ עם כתובת מייל@תקמ-א
תודה רבהההה
-
@יצחק-המלך-והחכם יש גם את מייל מיוזיק שאפשר גם דרך שם להירשם
-
האם יש הורדה מיוטיוב בנטפרי ללא תוכנה?
פעם היה לנטפרי אתר שהוריד היום הוא לא עובד
-
האם יש הורדה מיוטיוב בנטפרי ללא תוכנה?
פעם היה לנטפרי אתר שהוריד היום הוא לא עובד
@שלמה-ברייר לנטפרי עצמם לא היה, היה את האתר של @es0583292679 שכבר לא קיים
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
הוא היה פתוח בנטפרי יש אז אתר אחר?
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
הוא היה פתוח בנטפרי יש אז אתר אחר?
@שלמה-ברייר לא מה שידוע לי, נטפרי לא מאשרים.
-
אתה מתכוון לאתר של לא מתייאש אולי?
tamar.top? -
אתה מתכוון לאתר של לא מתייאש אולי?
tamar.top?@יוסף-אלחנן גם לא קיים, אבל זכור לי שהיה לכתר תורה משהו, אולי אני טועה
-
@יוסף-אלחנן גם לא קיים, אבל זכור לי שהיה לכתר תורה משהו, אולי אני טועה
-
@kasnik לא נראה לי שהיה לו משהו בלי תוכנה...
רק ללא מתייאש היה את תמר.טופ, ונכון, הוא כבר לא עובד בנטפרי...
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
לא עובד בנטפרי...
הוא ירד לגמרי, לא רק בנטפרי
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
לא עובד בנטפרי...
הוא ירד לגמרי, לא רק בנטפרי
-
סליחה על התיקון המאוחר.
האתר של @es0583292679 קיים ועובד ב"ה, ופתוח בנטפרי, הכל טוב ויפה.
רק צריך להתקין על המחשב יישום אינטראקציה אתר, כדי שהאתר יוכל לבצע הורדה בפועל.
ישנם הרבה מאד סיבות לכך שזה צורך יישום אינטראקציה.
-
א. זה חוסך את ה'המרה', מיוטיוב לרגיל דרך שרת, זה הרבה יותר מהר כמובן.
-
ב. זה לא מכביד על השרת, כי השרת הוא המחשב המקומי, ובכך האתר מהיר יותר, פחות עלול לקרוס, יותר מקום למשתמשים בשפע וכו', פחות טירדה כלכלית לתחזוק האתר לכלל הציבור הקדוש בעה"י.
-
ג. אין לנטפרי ולשום סינון בעיות עם זה, כי אין כאן פריצה, כלומר כל האפשרויות ביחס לפוטנציאל המקומי וללא שרת מרוחק ללא סינון שנותן פוטנציאל למעקף (שזה בדיוק מה שגרם לנטפרי לחסום את האתר שהזכירו כאן כידוע, מה שגרם למפתח לרדת מזה (לטענתו כי לא היה לו זמן ומשאבים נוספים לתקן זאת)).
ועוד אינספור מעלות, כמו נראות ויזואלית איכותית בזמן אמת לזמן עתידי לסיום, ופער זמן נותר, פלט מצב, העתקת פקודה ועריכה, עדכון אוטומטי ל-YT, המרה מקומית לעת הצורך (כגון חיבור מעקב תקלות אתרוג), ועוד ועוד בלי סוף.
לכל ה'יראים' להתקין את התוכנה, אתם יכולים לעקוב אחריה במנהל המשימות ולראות שכאשר אין הורדה היא על 0 מעבד [!], וכמו כן, אתם יכולים לכבות אותה, רשמית האתר אמור להפעיל אותה בעליה - אם אישרתם - כדי לבצע הורדה.
אז אין כאן כל בית מיחוש כלל.
בס"ד יש אינספור משתמשים מרוצים, ונכון להיום קרוב ל-50 משמשים בממוצע (ולפעמים יותר) בכל רגע נתון, אלו נכנסים ואלו יוצאים, וקרוב לאלף כניסות בס"ה בכל יממה בממוצע, הכל רשום באתר באופן אוטומטי בזמן אמת, מוזמנים לאמת את הדברים.
תיהנו ותבראו לחיים ולשלום
https://ketertorah.co.il/הורדה-מהירה-מיוטיוב
-