בקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות)
-
שלום וברכה,
סליחה על השאלה החוזרת ונשנית מספר רב של פעמים,
ראשית, אומר שבדקתי לדעתי לפחות 70% מהכלים החינמיים והפרוצים להורדה מיוטיוב שנמצאים בשוק,
ושום דבר מהם לא עובד! בין באיכות גבוהה ובין באיכות נמוכה,
כיון שרוב הכלים שנמצאים בשוק מבוססים על yt-dlp שלאחרונה כבר לא עובד בנטפרי,
בכל הכלים כולל התוכנות בפורום של @מישהו12 וגם של הרב @es0583292679 בכולם מופיעות שגיאות 418 HTTP וכתוב בכולם בפירוש שהבעיה היא בנטפרי,
ועכשיו לעיקר:האם מישהו מכיר כלי להורדה מיוטיוב שעובד חלק בנטפרי כעת כולל הורדה באודיו?
דחוף לי וחשוב לי מאוד!
כל מי שמכיר ויודע שעובד מניסיון שיכתוב כאן.
גם אם כבר כתבו פתרון שעובד, ויש לך עוד אחד שעובד מניסיון- כתוב אותו כאן! ככה אם אחד יפסיק לעבוד יש חלופה!
תודה רבה לכל העוזרים!מעלה תמונות כדי למשוך אנשים לנושא שיהיו יותר פתרונות...
עריכה:
בזכות הרב @es0583292679 נמצא הפתרון!!!
צריך לעדכן מהאתר הרשמי (!) את YT-DLP ולא דרך שורת הפקודה, ואז כל התוכנות חוזרות לעבוד!
אתמול החברה הזאת הוציאה עדכון שסידר את כל התוכנות (שכולם מבוססים על אותו מודל....) -
-
שלום וברכה,
סליחה על השאלה החוזרת ונשנית מספר רב של פעמים,
ראשית, אומר שבדקתי לדעתי לפחות 70% מהכלים החינמיים והפרוצים להורדה מיוטיוב שנמצאים בשוק,
ושום דבר מהם לא עובד! בין באיכות גבוהה ובין באיכות נמוכה,
כיון שרוב הכלים שנמצאים בשוק מבוססים על yt-dlp שלאחרונה כבר לא עובד בנטפרי,
בכל הכלים כולל התוכנות בפורום של @מישהו12 וגם של הרב @es0583292679 בכולם מופיעות שגיאות 418 HTTP וכתוב בכולם בפירוש שהבעיה היא בנטפרי,
ועכשיו לעיקר:האם מישהו מכיר כלי להורדה מיוטיוב שעובד חלק בנטפרי כעת כולל הורדה באודיו?
דחוף לי וחשוב לי מאוד!
כל מי שמכיר ויודע שעובד מניסיון שיכתוב כאן.
גם אם כבר כתבו פתרון שעובד, ויש לך עוד אחד שעובד מניסיון- כתוב אותו כאן! ככה אם אחד יפסיק לעבוד יש חלופה!
תודה רבה לכל העוזרים!מעלה תמונות כדי למשוך אנשים לנושא שיהיו יותר פתרונות...
עריכה:
בזכות הרב @es0583292679 נמצא הפתרון!!!
צריך לעדכן מהאתר הרשמי (!) את YT-DLP ולא דרך שורת הפקודה, ואז כל התוכנות חוזרות לעבוד!
אתמול החברה הזאת הוציאה עדכון שסידר את כל התוכנות (שכולם מבוססים על אותו מודל....)@מוגן-נטפרי זה לא שזה לא עובד, יש פה מספיק משתמשים שיכולים להעיד שזה עובד להם.
אז כמו שמישהו12 כתב, זה בעיה ספציפית אצלך, תפתח פניה לנטפרי ותשאל אותם למה אצלך זה לא עובד...
אגב, IDM כבר ניסת?
-
צריך לשבת על זה יותר לעומק, בכל מקרה זה נראה כמו בעיה ספציפית בנטפרי ולכן השאלה צריכה להיות מופנה אליהם
@מישהו12 דיברנו עם נטפרי, אני ועוד הרבה,
והם לא מוכנים לעזור בטענה שכל מה שמחוץ לדפדפן- לא קשור אליהם, כלומר כל עוד שאתה רואה את זה ביוטיוב זה מבחינתם עובד מצויין. -
@מוגן-נטפרי זה לא שזה לא עובד, יש פה מספיק משתמשים שיכולים להעיד שזה עובד להם.
אז כמו שמישהו12 כתב, זה בעיה ספציפית אצלך, תפתח פניה לנטפרי ותשאל אותם למה אצלך זה לא עובד...
אגב, IDM כבר ניסת?
@יוסף-אלחנן ניסיתי IDM, וניסיתי עוד הרבה,
אני מנסה למצוא תוכנה שלא מתבססת על YT-DLP
ואדרבה, אם יש עוד שכן עובד להם בנטפרי, שייכתבו וזה יהיה מצויין כי ככה אוכל לשכנע את נטפרי שזה משהו ספציפי...
ביינתים, לא ראיתי מישהו שעובד לו... -
@מוגן-נטפרי זה לא שזה לא עובד, יש פה מספיק משתמשים שיכולים להעיד שזה עובד להם.
אגב, IDM כבר ניסת?
@יוסף-אלחנן מתי בדקת לאחרונה?
בשבוע האחרון לא הצלחתי להוריד בנטפרי - בכל התוכנות שמבוססות על yt-dlp -
@יוסף-אלחנן ניסיתי IDM, וניסיתי עוד הרבה,
אני מנסה למצוא תוכנה שלא מתבססת על YT-DLP
ואדרבה, אם יש עוד שכן עובד להם בנטפרי, שייכתבו וזה יהיה מצויין כי ככה אוכל לשכנע את נטפרי שזה משהו ספציפי...
ביינתים, לא ראיתי מישהו שעובד לו...@מוגן-נטפרי כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
ניסיתי IDM,
ממש למענך, ניסיתי כעת להוריד סרטון [בספויילר, אם מענין אותך], וירד.
סרטון:
https://www.youtube.com/watch?v=mHZSrtl4zX0&t=2s
איכות: 720 -
בשבוע האחרון לא הצלחתי להוריד בנטפרי - בכל התוכנות שמבוססות על yt-dlp@צדיק-וטוב-לו-0 כנ"ל,
זה בדיוק מה שאמרתי, חוץ מהחסימה שהייתה לפני כחודשיים, שאז היו תוכנות בודדות שכן עבדו, כמו של @מישהו12 ועוד... אזי שלפני שבוע הוסיפו חסימה נוספת (ככל הנראה...) שכעת גם אלו לא עובדות... -
@מוגן-נטפרי כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
ניסיתי IDM,
ממש למענך, ניסיתי כעת להוריד סרטון [בספויילר, אם מענין אותך], וירד.
סרטון:
https://www.youtube.com/watch?v=mHZSrtl4zX0&t=2s
איכות: 720@י.-פל. אולי מדובר בגרסאות שונות...
אפשר אולי קישור לגרסה שלך?
יעזור מאוד! תודה גם על כך שהורדת...! -
בשבוע האחרון לא הצלחתי להוריד בנטפרי - בכל התוכנות שמבוססות על yt-dlp@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
בשבוע האחרון לא הצלחתי להוריד בנטפרי - בכל התוכנות שמבוססות על yt-dlp
IDM לא מבוסס על yt-dlp
ולגבי IDM, אני מוריד דרכו בבסיס יומי, ולא עושה לי שום בעיות, ב"ה
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
IDM לא מבוסס על yt-dlp
@יוסף-אלחנן נכון.
ולכן הגבתי לפוסט שלך שבו התייחסת קודם לתוכנות שאותם ניסה @מוגן-נטפרי - מבוססות yt-dlp -
@יוסף-אלחנן נכון.
ולכן הגבתי לפוסט שלך שבו התייחסת קודם לתוכנות שאותם ניסה @מוגן-נטפרי - מבוססות yt-dlp@צדיק-וטוב-לו-0 אוקיי...
@מוגן-נטפרי מאתרים אחרים אתה כן מצליח להוריד?
אאל"ט מישהו פעם כתב פה שיש חשבונות נטפרי שחסומים להוריד סרטונים מיוטיוב...יש מצב שזה החשבון שלך בעייתי, תנסה דרך חשבון אחר
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
IDM לא מבוסס על yt-dlp
@יוסף-אלחנן @י.-פל. ניסיתיכעת את הסרטון שהורדת והנה התוצאה:
לכן אמרתי שכנראה מדובר בגרסאות שונות... לכן אשמח לקבל קישור לגרסה שלך... -
@יוסף-אלחנן @י.-פל. ניסיתיכעת את הסרטון שהורדת והנה התוצאה:
לכן אמרתי שכנראה מדובר בגרסאות שונות... לכן אשמח לקבל קישור לגרסה שלך...@מוגן-נטפרי יש לי את האחרון, הכי מעודכן...
אני שילמתי על זה... -
@צדיק-וטוב-לו-0 אוקיי...
@מוגן-נטפרי מאתרים אחרים אתה כן מצליח להוריד?
אאל"ט מישהו פעם כתב פה שיש חשבונות נטפרי שחסומים להוריד סרטונים מיוטיוב...יש מצב שזה החשבון שלך בעייתי, תנסה דרך חשבון אחר
@יוסף-אלחנן לא בעייתי ולא כלום הורדתי כמעט 3 שנים, לפני כחודשיים כפי שכתבתי, הפסיק לעבוד ברוב התוכנות, ולפני שבוע בכולם...
-
@מוגן-נטפרי יש לי את האחרון, הכי מעודכן...
אני שילמתי על זה...@יוסף-אלחנן מה המחיר? למה לשלם שיש פרוץ? זה כתוב במפורש שהשגיאה היא לא בתוכנה אלא בנטפרי, אז לכאורה מה זה קשור לתשלום? @י.-פל. גם שלך זה מקורי בתשלום?
נ.ב אם יש משהו שמצליח להוריד בתוכנות חינמיות או פרוץ -כפי שכתבתי בפוסט הראשון, שיכתוב כאן באיזה תוכנה הוא הצליח... -
@יוסף-אלחנן מה המחיר? למה לשלם שיש פרוץ? זה כתוב במפורש שהשגיאה היא לא בתוכנה אלא בנטפרי, אז לכאורה מה זה קשור לתשלום? @י.-פל. גם שלך זה מקורי בתשלום?
נ.ב אם יש משהו שמצליח להוריד בתוכנות חינמיות או פרוץ -כפי שכתבתי בפוסט הראשון, שיכתוב כאן באיזה תוכנה הוא הצליח...@מוגן-נטפרי לא קשור לזה שאצלי זה בתשלום, רק בשביל להסביר שיש לי את הכי מעודכן, כי ברגע שיש עדכון אני לא צריך לחכות לפריצה אלא מיד מעדכן...
זה עלה לי מאה ש"ח חד"פ למחשב אחד, אני חושב שזה שווה...
-
@י.-פל. עזר לי בשליטה מרחוק, פשוט אלוף! שאפו.
יצא מזה:- ההורדה עובדת בIDM - דרך התוסף בלבד
- לא ניתן להוריד באודיו- לפחות אצלי
- לא ניתן להוריד באיכות גבוהה
נשמח מאוד שלמי שיש פתרון גם לאודיו שיעלה...
תודה
-
@י.-פל. אולי תשתף אותנו בממצאים?
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | הורדות מיוטיוב בנטפרי, כלום לא עובד! יש לך פתרון? כנס>>>> (שרשור פתרונות):
@י.-פל. אולי תשתף אותנו בממצאים?
שום דבר...
הוא ניסה להוריד דרך התוכנה בלבד, וזה לא הצליח, כמובן...