בקשה | בקשה לתרגום תוסף אקסל
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע כתב בבקשה | בקשה לתרגום תוסף אקסל:
תודה על המענה
מה זה עריכת הXML@סוד-כמוס כתב בבקשה | בקשה לתרגום תוסף אקסל:
תודה על המענה
מה זה עריכת הXMLבתוך קובצי התוסף שהם בעצם קבצים דחוסים יש קובץ שנקרא CUSTOMUI.XML שהוא אחראי להוסיף כפתורים ודברים לכרטיסיות של וורד, ושם הוא כולל בצורה ישירה גם את כל הטקסט שיוצג בכפתורים, ואת התיאור שיוצג כאשר הסמן ירחף מעל הכפתורים.
-
@סוד-כמוס כתב בבקשה | בקשה לתרגום תוסף אקסל:
תודה על המענה
מה זה עריכת הXMLבתוך קובצי התוסף שהם בעצם קבצים דחוסים יש קובץ שנקרא CUSTOMUI.XML שהוא אחראי להוסיף כפתורים ודברים לכרטיסיות של וורד, ושם הוא כולל בצורה ישירה גם את כל הטקסט שיוצג בכפתורים, ואת התיאור שיוצג כאשר הסמן ירחף מעל הכפתורים.
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע
איפה זה נמצא במחשב אולי תן לי קישור לחיפוש בתוך המחשב@סוד-כמוס כתב בבקשה | בקשה לתרגום תוסף אקסל:
איפה זה נמצא במחשב אולי תן לי קישור לחיפוש בתוך המחשבאם התקנת כמו בברירת מחדל אז בנתיב:
C:\Program Files (x86)\ASAP Utilities\resources
אמור להיות כמה קבצי .XLAM שכל אחד מהם מכיל את הריבון לשפה אחרת, וצריך לשנות את הסיומת שלהם מ.XLAM ל.ZIP (ע"י זיפ7 אפשר לעשות פתח אריכיון גם בלי לשנות סיומת) ואז בתוך הקובץ בתיקייה customUI יש קובץ בשם customUI14.xml שהוא מכיל את כל ההגדרות של הכפתורים של התוסף.
-
איפה זה נמצא במחשב אולי תן לי קישור לחיפוש בתוך המחשבאם התקנת כמו בברירת מחדל אז בנתיב:
C:\Program Files (x86)\ASAP Utilities\resources
אמור להיות כמה קבצי .XLAM שכל אחד מהם מכיל את הריבון לשפה אחרת, וצריך לשנות את הסיומת שלהם מ.XLAM ל.ZIP (ע"י זיפ7 אפשר לעשות פתח אריכיון גם בלי לשנות סיומת) ואז בתוך הקובץ בתיקייה customUI יש קובץ בשם customUI14.xml שהוא מכיל את כל ההגדרות של הכפתורים של התוסף.
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע החלפתי רק מילה אחת ושאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותב מה שבתמונה
-
@ע-amp-amp-amp-quot-ה-דכו-amp-amp-amp-quot-ע החלפתי רק מילה אחת ושאני מנסה להפעיל את התוכנה הוא כותב מה שבתמונה
שינית בחזרה את הסיומת ל.XLAM?
@ע-ה-דכו-ע ודאי
-
@ע-ה-דכו-ע ודאי
@ע-ה-דכו-ע ודאי
מאה אחוז שהשם של הקובץ אותו דבר כמו שהוא היה לפני?
ובטוח שינית רק מהטקסט של הכפתורים ולא מההגדרה שלהם עצמם?
זה מוזר ההודעה הזו, כי אפילו אם יש שגיאה בCUSTOMUI זה לא אמור לעשות שגיאה בפתיחת הקובץ, רק לא להציג את הכפתורים.
-
@ע-ה-דכו-ע ודאי
מאה אחוז שהשם של הקובץ אותו דבר כמו שהוא היה לפני?
ובטוח שינית רק מהטקסט של הכפתורים ולא מההגדרה שלהם עצמם?
זה מוזר ההודעה הזו, כי אפילו אם יש שגיאה בCUSTOMUI זה לא אמור לעשות שגיאה בפתיחת הקובץ, רק לא להציג את הכפתורים.
@ע-ה-דכו-ע מאה אחוז אותו שם, לא נגעתי בהגדרות.
-
הסתכלתי עכשיו בקובץ CUSTOMUI וראיתי שאפילו בהגדרות של הטקסטים שם הם מערבבים את זה עם כל מיני קודים, לדוגמא זה:
label="Favorites && Shortcut keys"
אולי זה הסיבה לבעיה.
-
הסתכלתי עכשיו בקובץ CUSTOMUI וראיתי שאפילו בהגדרות של הטקסטים שם הם מערבבים את זה עם כל מיני קודים, לדוגמא זה:
label="Favorites && Shortcut keys"
אולי זה הסיבה לבעיה.
@ע-ה-דכו-ע אני לא מבין בזה מה אתה מייעץ לי בעניין?
-
עם הקודים שיש שם אני לא יודע להתעסק, אולי מומחים ממני ידעו.
-
עם הקודים שיש שם אני לא יודע להתעסק, אולי מומחים ממני ידעו.
@ע-ה-דכו-ע @סוד-כמוס
הכי נח זה לעבוד עם תוכנת officeribbonxeditor, לינק להורדה והסברים נוספים כאן:
https://mitmachim.top/topic/54139/מדריך-מדריך-איך-להכין-תוסף-לוורד-בקלותלגבי הקודים מדובר בדרך כלל בתווים שמורים של xml, כך שצריך להכניס קוד מיוחד
ראה עוד כאן:
https://he.wikipedia.org/wiki/XMLשים לב לא להסיר גרשיים, רק לשנות את הטקסט שמופיע בתוך הגרשיים מייד אחרי screentip ו label
-
@ע-ה-דכו-ע @סוד-כמוס
https://mitmachim.top/topic/54139/מדריך-מדריך-איך-להכין-תוסף-לוורד-בקלותלגבי הקודים מדובר בדרך כלל בתווים שמורים של xml, כך שצריך להכניס קוד מיוחד
ראה עוד כאן:
https://he.wikipedia.org/wiki/XMLשים לב לא להסיר גרשיים, רק לשנות את הטקסט שמופיע בתוך הגרשיים מייד אחרי screentip ו label
@האדם-החושב כתב בבקשה | בקשה לתרגום תוסף אקסל:
https://mitmachim.top/topic/54139/מדריך-מדריך-איך-להכין-תוסף-לוורד-בקלותיפה, לא ידעתי שיש גירסה שעובדת גם היום, היה לי גירסה ישנה שהפסיקה לעבוד, וציינו בכמה מקומות שהיא כבר לא תומכת, ולא ראיתי שהביאו בשום מקום את הגירסה הזו.