הסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו
-
@יאיר-דניאל פרו היה איזה מבצע ב56 דולר
-
@EBA מה אתה אומר על הפרו אחרי 3 חודשים?
ולא הבנתי לגבי הקיידאוריד, אפשר לחסום אותו לגמרי, או שאין לו שרותי גוגל ואפשר לאפס אותו מהריקוברי?@יאיר-דניאל כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
אני חולק על @סוף-הרחוב , והיה לי לפני כן F21 כמה חודשים.
זה מכשיר מעולה, שעושה את העבודה כמו שצריך. -
@יאיר-דניאל כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
זה מכשיר מעולה, שעושה את העבודה כמו שצריך.@EBA למה הוא יותר זול מהF21?
-
@EBA למה הוא יותר זול מהF21?
@חמור-חמורותיים כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
למה הוא יותר זול מהF21?
זה לא טענה, שיאומי זה חברה מוכרת ולכן היא עולה יותר, כמו שהשיאומי (היה) יותר זול מנוקיה.
כך לכה"פ לענ"ד. -
@יאיר-דניאל כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
זה מכשיר מעולה, שעושה את העבודה כמו שצריך.@EBA כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
זה מכשיר מעולה, שעושה את העבודה כמו שצריך.אם אתה מתכוין ספציפית לפרו, אז אוקי, הם כנראה השתפרו מהדגם הקודם. אבל אם אתה מדבר גם על הקודם, אז כנראה רף הדרישות שלך נמוך..
אני ועוד כמה חברים בפורום טענו לאותן תקלות, בעיות מגע במסך, שמע לא תקין, ועוד כמה באגים גם במערכת..
ואלו בעיות אופייניות מאד למכשירי צעצוע סיניים, שמצויים למאות ולאלפים בעלי אקספרס.ובלי קשר להנ"ל, שאבין, אתה אומר שהוא טוב יותר מה-f21pro?
אם כן, אנחנו כנראה חיים בשני יקומים מקבילים... -
@EBA כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
זה מכשיר מעולה, שעושה את העבודה כמו שצריך.אם אתה מתכוין ספציפית לפרו, אז אוקי, הם כנראה השתפרו מהדגם הקודם. אבל אם אתה מדבר גם על הקודם, אז כנראה רף הדרישות שלך נמוך..
אני ועוד כמה חברים בפורום טענו לאותן תקלות, בעיות מגע במסך, שמע לא תקין, ועוד כמה באגים גם במערכת..
ואלו בעיות אופייניות מאד למכשירי צעצוע סיניים, שמצויים למאות ולאלפים בעלי אקספרס.ובלי קשר להנ"ל, שאבין, אתה אומר שהוא טוב יותר מה-f21pro?
אם כן, אנחנו כנראה חיים בשני יקומים מקבילים... -
@סוף-הרחוב אף אחד לא אמר שהוא יותר טוב מהפרו F21, אבל כפי שכתב @EBA הוא בהחלט עושה את העבודה (אני מדבר על הפרו).
קח בחשבון, שרוב אלו שלוקחים אותו, זה בגלל המעלה של 2 סימים שאין לך כמעט בשום מכשיר.@I-believe כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
קח בחשבון, שרוב אלו שלוקחים אותו, זה בגלל המעלה של 2 סימים שאין לך כמעט בשום מכשיר.
אני משער שזו המעלה היחידה שיש לו ביחס ל-f21pro.
-
@I-believe כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
קח בחשבון, שרוב אלו שלוקחים אותו, זה בגלל המעלה של 2 סימים שאין לך כמעט בשום מכשיר.
@סוף-הרחוב כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
@I-believe כתב בהסבר | סקירה מעודכנת למכשיר DOOV R77 רגיל ופרו:
זה נקרא - עושה את העבודה...