בקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב
-
@צדיק-תמים כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
מה שהמנהלים כאן לא מוכנים
לא ממש
הא לך דברי שמואל כאן:
כמו ששמתם לב נטפרי דורשים לשלוח לבדיקה כל קובץ שעולה לפורום, אי לכך אני מכניס את התיקון הבא לחוקי הפורום, ואני יעמוד עליו בכל חומרת הדין - ואשמח גם שמשתמשים הרואים פוסטים הנוגדים לחוק זה, בעבר או בעתיד, ידווחו על כך להנהלה - לרווחת הכלל.
על מנת להקל על המשתמשים ביכולת להעביר קבצים לגיטימיים בפוסטים המפורסמים יש לשים לב שהקבצים המועלים על ידי המשתמשים לא מכילים שום דבר שלא היה נפתח באופן ידני על ידי נטפרי.
כרגע ניתן להוריד מהפורום קבצים ללא שליחה לבדיקה.
שימו לב, הנהלת הפורום תעמוד על הנושא בכל חומרת הדין ומצפה לשיתוף פעולה מצד המשתמשים - לטובת כלל המשתמשים על מנת שנוכל לשמור על פורום איכותי שנותן מענה נכון וכשר לציבור.
רק יכול להיות שזה רק לקבצים המועלים לשרתי הפורום ולא לדרייב
אולי @שמואל יהיה מוכן להתחייב גם לזה
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
אבל אני מבין שהמנהלים לא מעוניינים להכניס את התוסף, ולכן אצטרך לגנוז את הרעיון.
חבל, עדיין הרעיון מאוד מוצלח להתקנה פרטית של כל אחד על הדפדפן שלו.
אני מאמין שיהי' לזה ביקוש רב! -
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
חבל, עדיין הרעיון מאוד מוצלח להתקנה
ואני מאמין שנטפרי יעשו נוגדן
-
@kasnik כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
ואני מאמין שנטפרי יעשו נוגדן
בכל מקרה כל פעם שמעלם כאן דברים שמים כוכביות, וזה עדייין עובד,
אז או שאין להם מה לעשות, או שהם לא רוצים לעשות כלום.
אז מה ההבדל אם זה נעשה ידנית או אוטומטית. -
@יום-חדש-מתחיל כי כל עוד שזה משהו קטן אז פ'סדר
אבל אם זה נהיה מהלך הם כבר יצטרכו לחסום
כך לדעתי בכל אופן -
@kasnik כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
אבל אם זה נהיה מהלך הם כבר יצטרכו לחסום
כך לדעתי בכל אופןלדעתי אין להם טכנית איך לחסום כי הם לא יכולים לזהות את הקישורים בשום צורה, רק אם באמת נכנסו דרך הקישור לדרייב, מקסימום הם יוכלו לחסום את התוסף בחנות אם הוא יהיה שם.
השאלה היא אחרת, האם יהיה לזה ביקוש בתור תוסף לכרום, כי מי שאכפת לו להוסיף כוכביות לא קשה לו להוסיף ידנית, כל הרעיון היה שבפורום זה יהיה אוטומטית גם למי שלא יודע/לא מעניין אותו. -
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
לדעתי אין להם טכנית איך לחסום כי הם לא יכולים לזהות את הקישורים
יש
-
לדעתי אין להם טכנית איך לחסום כי הם לא יכולים לזהות את הקישורים
יש
יכול להיות שהם יכולים לפתח לזה משהו, אבל אתה חושב שהם יכולים ע"י המערכת הנוכחית לחסום גם ככה?
-
@ע-ה-דכו-ע אם זה יהיה משהו מודגר מראש, כמו תוסף, אני מאמין שהם יוכלו לחסום את זה איכשהו, כי הרי הם יודים איך נראה הקישור המקורי.
כל זמן שזה ידנית ופעם אתה מוסיף כוכביות ופעם אתה עושה מספרים מיותרים פחות חושב שיש איך לאכוף את זה...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
@ע-ה-דכו-ע אם זה יהיה משהו מודגר מראש, כמו תוסף, אני מאמין שהם יוכלו לחסום את זה איכשהו, כי הרי הם יודים איך נראה הקישור המקורי.
כל זמן שזה ידנית ופעם אתה מוסיף כוכביות ופעם אתה עושה מספרים מיותרים פחות חושב שיש איך לאכוף את זה...
התוסף שעשיתי ז"ל הוסיף כוכביות במיקום אקראי, ואותו דבר גם היה אפשר לעשות שהוא יוסיף לפעמים סולמיות.
-
@ע-ה-דכו-ע אם נטפרי רוצים הם יכולים עם ביטוי רגולרי לחסום כל קישור כזה, זה לא קשה ולא מסובך, ולכן לדעתי אם יוסיפו כוכביות או לא משנה מה - לקישור, בשיטתיות ולא כמשהו נקודתי, נטפרי יתחילו לחסום את זה לגמרי ואז גם מה שעבד עד עכשיו, יפסיק לעבוד.
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשה | תוסף לנודביבי להוספה אוטומטית של כוכביות לקישורים לגוגל דרייב:
אבל נגיד אני תמיד יכול לשנות אות / תו כלשהו בURL ולעדכן את המשתמש לשנות את (לדוג') האות K לT...
אז נצטרך גם לשנות שהתוסף יוסיף על יד הקישור במקום 'הסר כוכביות' הוא יכתוב 'הסר/שנה את [ ]'
-
@יוסף-אלחנן ובסוף נגלה שמר מג'יקוד או אחד משלוחיו יושב צופה ומכין את החסימה לתוסף...
-
אני עדיין מנסה להבין אם יש באמת אופציה לחסום את זה, הם הרי מודעים לזה!
ואני שואל את עצמי אם הם לא עושים כלום בנידון כי אין להם מה לעשות (שזה יותר נראה לי לענ"ד), או שזה בגלל כמו שמנהלנו היקר ר' אלישי כתב שזה לא שיטתי, אז הם מעלים עין...
-
@יוסף-אלחנן הם כל יכולים, רק כל עוד שזה לא שיטתי הם מעלימים עין, ברגע שזה יהפוך לשיטתי הם יהיו חייבים לחסום
-
@kasnik יופי, אהבתי את הכל יכולים, תוכל להסביר לי איך?
כל זמן שאין להם איזו מערכת שמנסה להיכנס עם API לקישורים לבדוק אם הם תקינים ולנסות לתקן תווים או אותיות חשודים, אין להם איך לחסום את זה, ביטוי רוגלרי רק יכול למחוק תווים חשודים בלי לנסות להיכנס לקישור עצמו.
וגם אם יש כזה כלי כלשהו שינסה להיכנס לקישור עצמו ולבדוק אם זה תקין ולפי זה לנסות ל'תקן' את הקישור, עדיין אתה יכול
פשוט למחוק אות ולהוסיף משהו אחר, ולעדכן בפוסט מה בדיוק העריכה שלך...אתה אומר שהם יכולים מידיעה? או השערה?
-
@יוסף-אלחנן מה שבטוח זה שברגע שיהיה כזה תוסף בפורום, הם לא יהססו לחסום אותו!