גופנים יפים לספר
-
@ישי-ישורון
תגיד למה כל כך לא מקובל להתשמש עם times new roman? -
@ישי-ישורון דבר המסור ללב, לא מאוד יפה, וגם לפעמים יש בעיות בהדפסה
-
@pcinfogmach כתב בגופנים יפים לספר:
תגיד למה כל כך לא מקובל להתשמש עם times new roman?
מה השאלה, הוא פשוט מכוער, השאלה אולי על דוד ואחרים, אבל TIMES NEW ROMAN הוא מכוער (בעברית, באנגלית הוא דוקא מאד יפה, ואכן הרבה ספרים משתמשים בו)
-
@אברהם-mch כתב בגופנים יפים לספר:
בדרך כלל משתמשים בגופנים שך גוטמן לספרים,
ממש לא, גוטמן הם ממש לא הולכים לספרי קודש. חוץ מבשעת הדחק דרוגלין
@אלי-היל אם אתה רוצה גופנים בחינם יפים, אז אפשר:
לקטסט רץ אז ספר ישיבתי פרנקרוהל (זה מה שהכי הולך), אבל רק הרגיל, לא המודגש (המודגש שמגיע עם WINDOWS הוא לא יפה, אז למודגשים, להשתמש בשעת החדק או בגוטמן פרנק, או בגוטמן דרוגלין.
ואגב לידיעת הציבור, יש משהו פרנקנתן מוגדש חינם (הוא דגם של פרנקרוהל, של איתמר נתן, ואת המשקל המודגש הוא נותן בחינם, אפשר להוריד אותו מאתר שלו)
סגנון אחר אם אתה אוהב הגופן של ש''ס שוטנשטיין (הפירוש) אז הדסה Hadassah Friedlaender. ואם אתה רוצה סגנון של ספר פחות רציני (כלומר יותר קליל לקריאה, כמו ספרים על הפרשה וכו') יש כמה חינמיים של אליהו פריד עצמו (כלומר של פונטייפ) שפרסם פה https://www.prog.co.il/threads/אשכול-המרוכז-של-הפונטים-החינמיים-לשימוש-פרטי-ומסחרי.492288/ -
@menajemmendel כתב בגופנים יפים לספר:
לקטסט רץ אז ספר ישיבתי פרנקרוהל (זה מה שהכי הולך), אבל רק הרגיל, לא המודגש
הכוונה לרגולר?
ומה שאני רוצה להדגיש בתוך התוכן הזה אתה ממליץ על גוטמן דרוגלין ולא על פרנקריהל בולד או פרנקנתן בולד? -
@אלי-היל כתב בגופנים יפים לספר:
הכוונה לרגולר?
כן
ומה שאני רוצה להדגיש בתוך התוכן הזה אתה ממליץ על גוטמן דרוגלין ולא על פרנקריהל בולד או פרנקנתן בולד?
פרנקריהל בולד החינמי (שמגיעה עם המחשב) לא, אבל דרוגלין ופרנקנתן כן, ואפ' גוטמן פרנק, תבדוק מה משם אתה אוהב.
-
אני חושב שיש פרנק ריאל של גוגל שהוא חינמי.
שים לב שיש איןספור פרנקים דומים, אבל כל אחד מביא משמעות שונה לחלוטין.
יש את הפרנקריאל של א.ב שהוא מחלק בחינם לנרשמים.
אבל לא נראה לי שהוא מתאים לכתיבת ספרים. -
@מים-אחרונים אתה מדבר על הרגיל או על הבולד?
-
-
@מים-אחרונים למה אני לא רואה כלום?
-
@מים-אחרונים שוב פעם אני שואל האת תלונתך היא על הגופן הרגיל או על הבולד (המילים "לכל החברים מה") ?
-
@מים-אחרונים עקרונית אני מתווכח, אבל אפשר ככה