בירור | ספירה קדימה כחתימה מייל
-
אפשר פשוט לבנות סקריפט שמשנה את חתימת המייל כל יום לפי תאריך ההתחלה של זה שמוזן בסקריפט למול היום הנוכחי אפשר גם שיוחלף כל דקה
-
אפשר פשוט לבנות סקריפט שמשנה את חתימת המייל כל יום לפי תאריך ההתחלה של זה שמוזן בסקריפט למול היום הנוכחי אפשר גם שיוחלף כל דקה
@ivrפון זה ייקח שעות להגדיר את זה, לא?
-
@פסנתר-שקוף לכן אני חושב שמה שאמרתי הכי קל
ועוד שזה בכלל לא מסובך -
@פסנתר-שקוף לכן אני חושב שמה שאמרתי הכי קל
ועוד שזה בכלל לא מסובך@ezerphone צודק!
-
@ezerphone רק רגע.
-
@פסנתר-שקוף למה מה הבעיה במשהו שלדוגמה רשום שם שהתחלת ב28.04.25 בשעה 18:00 ושאז זה 250:10:50 וזה ספירה יורדת ובכל הפעלה יחשב מחדש את הספירה ויעדכן את החתימה.
ובהגדרות יגדירו שיופעל כל דקה -
@פסנתר-שקוף למה מה הבעיה במשהו שלדוגמה רשום שם שהתחלת ב28.04.25 בשעה 18:00 ושאז זה 250:10:50 וזה ספירה יורדת ובכל הפעלה יחשב מחדש את הספירה ויעדכן את החתימה.
ובהגדרות יגדירו שיופעל כל דקה -
@ezerphone זה הקישור:
https://www.tickcounter.com/countup/431660/123
וזה הטעמת הקוד:
<script>(function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//www.tickcounter.com/static/js/loader.js"; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, "script", "tickcounter-sdk"));</script><a data-type="countup" data-id="431660" class="tickcounter" style="display:block; left:0; width:100%; height:0; position:relative; padding-bottom:25%; margin:0 auto;" title="123" href="//www.tickcounter.com/countup">123</a> -
@ezerphone זה הקישור:
https://www.tickcounter.com/countup/431660/123
וזה הטעמת הקוד:
<script>(function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//www.tickcounter.com/static/js/loader.js"; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, "script", "tickcounter-sdk"));</script><a data-type="countup" data-id="431660" class="tickcounter" style="display:block; left:0; width:100%; height:0; position:relative; padding-bottom:25%; margin:0 auto;" title="123" href="//www.tickcounter.com/countup">123</a>@מנשה-2 אז הקוד הוא (כמובן לערוך את הגודל ואפשר לשחק עוד) השאלה איפה אפשר להכניס קוד html במקום כיתוב (אם זה דווקא בgmail אז אפשר על ידי סקריפט)
<iframe src="https://www.tickcounter.com/countup/431660/123" width="200" height="100" style="border: 1px solid #ccc;" </iframe>ואז זה יהיה מוצג ככה

-
@מנשה-2 אז הקוד הוא (כמובן לערוך את הגודל ואפשר לשחק עוד) השאלה איפה אפשר להכניס קוד html במקום כיתוב (אם זה דווקא בgmail אז אפשר על ידי סקריפט)
<iframe src="https://www.tickcounter.com/countup/431660/123" width="200" height="100" style="border: 1px solid #ccc;" </iframe>ואז זה יהיה מוצג ככה

@ezerphone אתה מתכוון להיכנס להגדרות של המייל ולהגדיר חתימה חדשה,
אך היכן אני מכניס את הקוד, לא הצלחתי להבין? -
אך היכן אני מכניס את הקוד, לא הצלחתי להבין?@מנשה-2 אני הייתי שם לו לייק קודם כל...
-
אני מתכוין ל@ezerphone כמובן
-
@מנשה-2 אני הייתי שם לו לייק קודם כל...
@פסנתר-שקוף אתה צודק
אז הנה

אני ב-9 מוניטין ממתין לעוד אחד, כדי לפנק את כולכם - את כל התותחים.
-
אך היכן אני מכניס את הקוד, לא הצלחתי להבין? -
@מנשה-2 כתב בבירור | ספירה קדימה כחתימה מייל:
אתה מתכוון להיכנס להגדרות של המייל ולהגדיר חתימה חדשה,
בחתימת ג'ימייל אי אפשר להכניס HTML
@ע-ה-דכו-ע אז היכן כן?
-
@מנשה-2 כתב בבירור | ספירה קדימה כחתימה מייל:
אתה מתכוון להיכנס להגדרות של המייל ולהגדיר חתימה חדשה,
בחתימת ג'ימייל אי אפשר להכניס HTML
@ע-ה-דכו-ע אפשר דרך סקריפט, לא?
-
@פסנתר-שקוף אתה צודק
אז הנה

אני ב-9 מוניטין ממתין לעוד אחד, כדי לפנק את כולכם - את כל התותחים.
@מנשה-2 אוקיי...
סליחה פשוט אני נתתי כבר 20 היום אז אני לא יכול לתת כרגע
-
@ע-ה-דכו-ע אז היכן כן?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות