חיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב
-
@משחזר-מידע לפי מה שהבנתי הוא רוצה משהו כמו שיש בחדרי מחשבים לא שהוא יצטרך כל פעם לבוא ולפתוח (ואם הוא נותן לו את הסיסמה לא מרוויחים כלום) רק שיוכל להפעיל נניח פעם ביום לזמן מסוים
-
@shloimy אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
לפי מה שהבנתי הוא רוצה משהו כמו שיש בחדרי מחשבים לא שהוא יוכל כל פעם לפתוח רק שיוכל להפעיל נניח פעם ביום לזמן מסוים
אשאל שוב
הפתרון שהצעתי לא עובד לזה ? -
@משחזר-מידע עובד אבל כל פעם הוא יצטרך לבוא לפתוח לו או לתת את הסיסמה
-
לפי מה שאני הבנתי הוא רוצה לעשות בקרת הורים למחשב אבל בהגבלה לשעות כלומר שהמחשב יעבוד רק 10 שעות.
תוכנות הבקרת הורים המצויות מאפשרות רק לעשות בקרה לשעות מסויימות, כלומר שיעבוד בין השעה שמונה לעשר, אבל הם לא מאפשרות בקרה שיעבוד רק שעתיים איזה שהם יהיו - וזה מה שהוא רוצה.
כמו שכתבתי אני יכול לעשות דבר כזה, ואפילו להגביל רק תוכנה מסויימת לשעות עבודה מסויימות, מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי ונסכם על מחיר ועבודה. -
לא צריך תוכנה מיוחדת , אפשר להשתמש בgroup policy
-
@מתחיל-מומחה
נסה לעבוד עם בקרת הורים (לוח הבקרה). אתה פותח משתמש חדש ודואג שהשליטה על משתמש המנהל תהיה מוגנת בסיסמא. זה די פשוט לתפעול, ואפשר גם להוריד תוכנת שידרוג + קוצב זמן (בתשלום). השירות באדיבות ביל גייטס. (שזה מסביר משהו על מה הוא בעצמו חושב על הפיתוחים שלו). -
@הקרימינאל-הגאון אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
@מתחיל-מומחה
נסה לעבוד עם בקרת הורים (לוח הבקרה). אתה פותח משתמש חדש ודואג שהשליטה על משתמש המנהל תהיה מוגנת בסיסמא. זה די פשוט לתפעול, ואפשר גם להוריד תוכנת שידרוג + קוצב זמן (בתשלום). השירות באדיבות ביל גייטס. (שזה מסביר משהו על מה הוא בעצמו חושב על הפיתוחים שלו).מה זה?
יש לך קישור,
[בעברית?]
בתודה מראש -
@משתמש-מקצוען אני לא מחפש משהו בתשלום.
@משחזר-מידע אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
אם יש סיסמה והופעלה logout אחרי X זמן
זה שוב ושוב ?תבין, אני רוצה שהוא יכנס לבד ואז אחרי חצי שעה בא נגיד זה יצא ושהוא לא יוכל להיכנס שוב... הבנת?
@lig148500 אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
ו @זלמן הביא איזה משהו טוב בתשלום. תוכל לשאול אותם.
תסתכל פה מה שעניתי ל @משתמש-מקצוען
@shloimy אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
הוא רוצה שלא יוכל להפעיל שוב ושוב לX זמן רק פעם אחת ביום נניח (אם הבנתי נכון את הבקשה)
אבל חשבתי על רעיון כל שהוא טיפה מסובך, אבל חינמי, יש פקודה בשורת הפקודה של החלפת סיסמה, אני יגדיר שם כל פעם סיסמה אחרת ואני יכניס לתיקיה שיעלה עם ווינדוס, זה אומר שאני יצטרך כל פעם להחליף סיסמה, אבל נראה לי שיש בעיה, שהפקודה הזאת צריך לעשות בהפעל כמנהל מערכת... השאלה אם התיקיה שעולה עם ווינדוס נקרא הפעל כמנהל...?
מה דעתכם? -
@מישהו-לא-מוכר אפשר להגדיר שיעלה כמנהל מערכת.